Şimdi Ara

Hem hesaplı hem de iyi bir diyetisyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba İstanbulda olup hem hesaplı hem de konusunda iyi bir diyetisyen arıyorum. Devlet hastahanesi de olabilir. VAr mı önerebilecek bir arkadaşımız?

• Pazar alışverişi mi yapıyon sağlık mevzusunda para kıymetli mi?
  • Bol bol spor yap bro diyet yapıp evde yatmakla da olmaz. Diyetle kilo verileceğine inanmıyorum açıkcası verilen kilo da sağlıklı olmaz.
  • Kesinlikle değil ama bazı devlet hastahaneleri özel klinikler standartını yakalamış duruma geldiler onun için kıyas önemli mesela bir arkadaşım Kağıthane devlet hastahanesinin diyetisyeninden çok memnun kalmıştı ama mesela dahiliye kliniğinden hiç memnun değillerdi şimdi devlet hastahanesinden de aynı hizmeti alabileceksem neden çok daha fazla para ödeyip klinik tercih edeyim ki? Haksız mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Bol bol spor yap bro diyet yapıp evde yatmakla da olmaz. Diyetle kilo verileceğine inanmıyorum açıkcası verilen kilo da sağlıklı olmaz.

Aynen öyle :) ama sağlık için de diyet lazım di mi?
  • Az yağlı ve karbonhidratlı ye yeter kardeşim bunun bi sırrı falan yokki.
    Bu arada şu diyet haplarına güvenme hepsi yalan dolan iştah kesen kilo verdiren bi tek amfetamin türevi ilaçlar var 2 ayda 10 kilo verdirtti bana. Fakat onlar da yasak işte 1900lerde bir dönem kullanıldı.
  • Vermek için tam ihtiyacım olan kilo miktarı 10 kilo :) Önce spora başlayacağım bunu da diyetle destekleyeceğim ki geri almayıp sağlık bir şekilde kurtulayım ve bedeni düzene sokayım diye düşünüyorum.
  • ekmek yeme yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama sadece ekmek yememekle olmaz diye düşünüyorum :)
  • ekmek yememekle hiçbişe olmaz kardeş şuan ramazan diye 2 kilo verdim 5 gün içinde şuan spora gidemiyorum hava çok sıcak klimayıda eleman cimrilikten açmıyor fazla insanın gücü kalmıyor terlemekten şimdi ufaktan diyet yapıyorum ama hareketsizim bu sekilde 3 kilo verdim 5 günde ama açım şuan yiyince 1 i gelir 2 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

ekmek yememekle hiçbişe olmaz kardeş şuan ramazan diye 2 kilo verdim 5 gün içinde şuan spora gidemiyorum hava çok sıcak klimayıda eleman cimrilikten açmıyor fazla insanın gücü kalmıyor terlemekten şimdi ufaktan diyet yapıyorum ama hareketsizim bu sekilde 3 kilo verdim 5 günde ama açım şuan yiyince 1 i gelir 2 :D

Diyet şart yorumunu çıkartıyorum burdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamadoly

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

ekmek yememekle hiçbişe olmaz kardeş şuan ramazan diye 2 kilo verdim 5 gün içinde şuan spora gidemiyorum hava çok sıcak klimayıda eleman cimrilikten açmıyor fazla insanın gücü kalmıyor terlemekten şimdi ufaktan diyet yapıyorum ama hareketsizim bu sekilde 3 kilo verdim 5 günde ama açım şuan yiyince 1 i gelir 2 :D

Diyet şart yorumunu çıkartıyorum burdan :)

muhtemelen verdiğim su ve kas kaybı ama fark etmez verelimde :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.