Bundan 7 yıl önce ASUS F3S almıştım o zaman araştırdık ettik şuana kadarda götürdü artık emekli edicem şuan bir fikrim yok baktım araştırdım
ASUS N550JV NOTEBOOK CORE İ7 4700HQ 2.4GHZ-12 GB-1TB-15.6-4GB-W8 NOTEBOOK BILGISAYAR 3000 tl civarında bu civarlarda bir fiyata performans kalite olarak daha üstün bir laptop bulabilirmiyim şimdiden fikirleriniz için teşekkürlerr
lenovo almada geri kalan üstteki ürünlerin ikiside sağlamdır. asus ve msi. bu fiyatlara alınabilecek daha iyi ürün yok. ama lenovo dan uzak dur kardeşim.
İş yerindeki bilgisayarım lenovo ve çok memmunum açıkcası. Lenovodan uzak dur demenizin sebebi nedir acaba hani belli bir modelden ötürü mü yoksa kronik mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: felixcen
İş yerindeki bilgisayarım lenovo ve çok memmunum açıkcası. Lenovodan uzak dur demenizin sebebi nedir acaba hani belli bir modelden ötürü mü yoksa kronik mi ?
lenovonun y510p modeli kardeş sadece. diğer modellerine lafım yok. hatta şirkette bir tane thinkpad kullanıyorum. bildiğin tank. ama bu y510p serisi ufodan farksız. soğuk kış gecelerinin vazgeçilmezi adeta.. :D
Ben işyeri ve evde Dell Inspiron 15R kullanıyorum her iki yönlü çok başarılı
donttreadonme
kullanıcısına yanıt
Evet şimdi anladım. Açıklama için sağol dostum
Teşekkürler paylaşımlarınız için okudum ettim dikkat ettim ASUS N550 JV-CN127H aldım 3.300 e altunizatede gold bilgisayardan birkaç sorun çıktı nettede görmüşssünüzdür kasa metal olduğundan hafif bir elektiriklenme geliodu prizi değiştirdim ufak bir elektirikçi topraklaması yaptım herşey sorunsuz şuan