Şimdi Ara

Hem ustaya-Hem galericiye Dava açmak istiyorum. 2. el aracın motoru arızalı çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun galeriden araç alınmaz hadi alındı neden exper yapılmadı ben galeriden araç alacağım varya kornanın desibelini bile ölçtürürüm yani o derece dikkatli bakılması lazımdı. 20 bin harcanmış motor nasıl olmuyorda düzen tutmuyor o paraya yeni motor takılırdı. Valla üzüldüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun. 20-25 bin'e sandık motor alınırdı.. o usta müsveddesi de en az galerici kadar suçlu...
  • fatihkahve1234 F kullanıcısına yanıt
    elimde kaydım yok diyor ekspertiz yaptırmamış, galerici benim sattığımda araç sağlamdı der çıkar.
  • Panelvan Doblo'lar hor kullanılıyor. Sürekli ön takım ve motor yakma arızası çıkarıyor. Keşke Connect alsaydın. Diğerlerine göre fazla yakıyor ama motoru iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya çok pardon ama yetkili servis 20.000 tl'ye sandık motor atardı. Neden ustaya o kadar para verdiniz. Garanti yok bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bin harcayıp multijet motor şiir gibi yapılır. Usta rezalet miş usta demeye bin şahit ister. Direk onun üzerinden yürüyün bencede.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

20 bin harcayıp multijet motor şiir gibi yapılır. Usta rezalet miş usta demeye bin şahit ister. Direk onun üzerinden yürüyün bencede.
    Katılıyorum, Multijet motor ülkemizde çok yaygın, parça sıkıntısı yok, iyi bir usta 20-25bin liraya değil motoru, komple aracın mekaniğini elden geçirip arabayı ömürlük yapardı.

Benim aracımda da 1.9 Multijet motor var, rektefiyeyi geçtim sıfır sandık motor takılsa 25bin tutmaz, sizin usta bayağı art niyetli anlaşılan, ya da araçta motor haricinde işlemler de yapıldı. Motor + turbo komple rektefiye ve revizyon görse bu kadar rakam çıkmaması gerekiyor.
  • Aracı son arızasından sonra resmi servise götürmüşler. Yeniden motor arızası denmiş. Yeni garantili motor için 14 bin istenmekte.

Avukatı aradım. Serviste yaptırın, eski 20 bin verdiğiniz ustaya da dava açarız, paranızı geri alırız dedi. Bana hiç mantıklı gelmedi. Ya alamazsak hiç bi davayı? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• 20 bine 2jz swap yapılır be ustaya bak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari birine dava acin ikisine acarsaniz nitelikli dolamdiriciktanbbelki siz bile suclu cikabilirsiniz

• motorun derdi ne belli degil mi yani?
    belki usta motora hic bisi yapmadi?
    motorun derdi neydi onu da mi bilmiyor babaniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen usta nıtelıklı dolandırıcı . Burada adını ve fırmasını ifşa edersenız ıyı olur baskaları da dolandırılmasın. Soyle kı sıızın elınızde fatura vs yoksa dolandırıldıgınızı ispatlayamazsınız bana fatura kesmedı dıye sıkayet edıp sonrasında dava acabılırsınız. Kendısıne acılan baska davalarda varsa o durumda davayı kazanırsınız. Yada sızınle beraber orda ustaya arabasını yaptıran ve sıkayet eden kısıler varsa onlarla birlikte olup topluca mahkemeye basvurmanız daha yararlı olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.