Şimdi Ara

Hem video hem fotoğraf için makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500-2000 TL bütçe ile hem video (kısa film, doğa manzarası, kısa fragman çekimi vb.) hemde fotoğraf çekiminde üzmeyecek sıfır yada ikinci el makine almak istiyorum. Şuan ikinci el olarak Sony a6000 ile Canon 650D var. Hangisi daha iyidir ikisi arasından? Aynasız makinelerin lensleri pahalı olduğundan biraz daha dslr'a kaydım gibi. Önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.
    Edit: Biraz araştırdığımda DSLR makine olarak Sony A58 Alpha modeli olduğunu gördüm ve a6000den daha iyi diyorlar. Aynasızların birde lensleri az ve pahalı olduklarından Sony'nin dslr kamerası a58 ile Canon 650D daha bi kafama yattı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bourdain -- 27 Mayıs 2019; 2:20:0 >

• Forumu araştırsanız cevabı bulurdunuz. Sony a58 falan alma pişman olursun aynı şekilde 650D de. Sony a6000 ya da 2. el Canon 200D ve ya Nikon-d3500 bak. Güncel yeni cihazlar olsun. Bu üçü arasında canon200d dual pixel ile öne çıkıyor video da. Fotoğrafta da Nikon biraz daha ağır. Sony a6000 de pişman etmez ama Sony a58 ve 650d den uzak durmanı öneririm.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Canon 200d bütçemi aşıyor. Sony a6000 2000 TL'den başlıyor fakat lensleri çok pahalıya geldiği (2. elleri bile pahalıya geliyor) için aynasız makine şu anlık zor gibi. Nikon'un video konusunda geride kaldığını duymuştum araştırdığımda ne kadar doğru bilmiyorum. Başka öneriniz var mı acaba?
    Edit: Sadece gövde için bütçe 1500-2000 TL'ye düşürdüm lens almak içinde ayırmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bourdain -- 27 Mayıs 2019; 2:19:46 >
  • olympus larda gövedede 5 eksenli titreşim önleyici var. video konusunda daha başarılı bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.