Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HEMEN ALINIK XPERİA XZ Satın Al 11 Nisan 2017 18:57 1 1 HEMEN ALINIK XPERİA XZ Alım şekli gg sahibiden veya hangi site daha cazip oluyorsa o şekilde olacaktır.Yada komisyon sitesini boşver karıştırmayalım boşu boşuna komisyon odemeyelim sana guvenirim diyenler içinde ayın 1 inde maaşım yatınca keş para veririm cihazı onceden almış olurum. Şuan niye para vermiyorsum diyenler için ev aldım ve pazartesi kredi işleriyle uğraşıcam o yuzden elde pek para kalmicak kalan para hanımın maaşı oda bize 1 ay fazla fazla yeter. Krediyi çektikden sonra elde kalan meblağa gore yine bi miktar nakitte verebilirim onu haftaya detaylandırırız.bu şartlar altında alış veriş için görüşebiliriz. ilk tercih güven sorunu olmaması adına sanal ödeme sistemleri olması iyi olur ben oradan taksitle almayacağım yine tek çekim yapıcam ancak ödeme gelecek aya kalacağı için beni pek etkilemicek yine.İlanin durumu ve hikayesi budur arkadaşlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık 3600, 3600x,5600,5600x stok fanlı alınacaktır.. Alinik nokia 8110 4g (Alınık)Xiaomi Mi9T- Poco F1- Mi8 (arıyorum) Gigabyte Gtx 1080 8gb 256bit gddr5x ekran kartı
Suan icin mi5s plus icin anlastim bir arkadas ile sorun cikarsa guncellerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık 3600, 3600x,5600,5600x stok fanlı alınacaktır.. Alinik nokia 8110 4g (Alınık)Xiaomi Mi9T- Poco F1- Mi8 (arıyorum) Gigabyte Gtx 1080 8gb 256bit gddr5x ekran kartı