Şimdi Ara

Hemen bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ilk defa RP çekicem katarina almak istiyorum.Skillerini çok sevdim ve zevkli bir karakter olduğu söyleniyor.
    Vista karttan ödeme yapıcam ama lol oyununa girdim.
    Şampiyonlardan karantinayı seçtim.Şampiyon satın al dedim.Rp al dedim.Sonra bir pencere açıldı resim atıcam aşağıda.Sorunşu ki ilk adımda kayıtlı hesap bilgileri boş gözüküyor birşey seçemiyorum Yada öylemi kalması lazım?fotoğrafın linkini atıyorum lütfen bir yardım edin?
    Peki oyunun içinde kartla alırsam be zaman gelir?
    Bugün katarşna oynamak istiyorum ve katarina oynadıysanız hiç nasıl karakterdir?
    Oynaması zevkli mi skilleri iyi mi?
    Güçlü bir hero mudur?

Buda link :http://hizliresim.com/xG7ogZ

• 2 sn llik yardım etseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeRadio

2 sn llik yardım etseniz?
    Dur, soluklan bi önce. Tane tane anlat şimdi
  • quote:

2 sn llik yardım etseniz?
    Öyle kalması lazım, ancak kardeşim RP harcama katarina açmak için, sabret, 2-3 günde IP ile açarsın, çok zevkli bir karakter ancak parana yazık edersin gerek yok
  • Şimdi ne desem yanlış olur rp çekip hero alma desem bu sefer çok oynayıp derslerine yazık edeceksin rp çekip alsan 2-3 ay sonra niye harcadım zaten ip ile alınacak elinde sonunda diyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

Dur, soluklan bi önce. Tane tane anlat şimdi

Ya çok heyecanlıyım 1 hafta oldu olmadı başlayalı ama eskiden oynadım.Ama sıkıldım bırakmıştım daha yeni yeni oyun yaygınlaşmaya başladığı için küçükler doluydu birde düşün tr de oynuyordum.Ama sakın yanlış anlama küçük derken 10 yaşında çocuk vardır saygılı oynar.
    18 yaşında genç vardır küfür kıyamet eder neyse bende şuan tekrar başladım ve katarina almak istiyorum hemde bu gece 3 maç atmak istiyorum onla attığın linkteki gibi hesap seçimi bende boş birşey olması lazım mı?
    Sonra kart numarası falan gibi şeyleri yazıcam da
    ama ilk yeri sende bak istersen şampiyon al bas tp satın al de orda hersey seçimi var ilk başta o boş sonra kredi kartı bilgileri orası boş mu kalması lazım yoksa sizde var mı birşey orda yazan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

Öyle kalması lazım, ancak kardeşim RP harcama katarina açmak için, sabret, 2-3 günde IP ile açarsın, çok zevkli bir karakter ancak parana yazık edersin gerek yok

Ya bu gece 2-3 maç atıp öğrenmek istiyorum o yüzden yeteneklerine baktım şampiyonadan çok zevkliymiş hemde R skilinyeni başaldığım için ad ap bilmiyorum :)
    Başka birşey deniyorsa yanlış yazdığım için özür dilerim.
    Beyse bu gece oynamak istedim hemde öğrenmek o yüzden
  • Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Şimdi ne desem yanlış olur rp çekip hero alma desem bu sefer çok oynayıp derslerine yazık edeceksin rp çekip alsan 2-3 ay sonra niye harcadım zaten ip ile alınacak elinde sonunda diyeceksin

Haklısın dicem ama şuan hemen istediğim için duramıyorum yerimde o heyecanı anlamışımdır umarım ilk oynadığım zamanlar ve gerçek bir sağlam hero açıcaksın :)
  • LifeRadio kullanıcısına yanıt
    ultine pek güvenme hemen bozarlar üzülürsün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus22

Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim

Kusura bakma anlayamadım da yardımcı olabilecek misiniz?Nasıl alınacağını bilmiyorum da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

Şimdi ne desem yanlış olur rp çekip hero alma desem bu sefer çok oynayıp derslerine yazık edeceksin rp çekip alsan 2-3 ay sonra niye harcadım zaten ip ile alınacak elinde sonunda diyeceksin

Haklısın dicem ama şuan hemen istediğim için duramıyorum yerimde o heyecanı anlamışımdır umarım ilk oynadığım zamanlar ve gerçek bir sağlam hero açıcaksın :)

Alıntıları Göster
    Yapamıyorsan hesabı kart bilgilerini ver ben yaparım.

o baktigin yer daha önce kart bilgilerini girip kaydettiysen otomatik olarak bilgileri çeken yer. Orayla bi alakan yok ilk alyminda.
    Yapacagin sey: Magazaya girip; RP Yükleme gölümüne geldikten sonra; yan taraftan visa/master karti seçip yüklemek istedigin rp miktarini seçtikten sonra devam et'e basacaksyn.

1. Adimi seçmeyip; 2. Adim ödeme bilgilerini gir bölümünden; kart bilgilerini yazip, diger bilgileride yazdiktan sonra devam diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 5 Mart 2014; 1:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

Peki sizce ne iyidir nasldır?Ne almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

Yapamıyorsan hesabı kart bilgilerini ver ben yaparım.

Tabiki pm olarak atıyorum şimdi.
  • Yardım etmeyin alamasın. Bu senin iyiliğin için.
    bende oyunu çok iyi bilenlerden değilim fakat hangi bölgede oynıcagına bağlı. mesela top oynıcaksan garen tavsiye ederim çok ucuz.

mid için annie olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

Peki sizce ne iyidir nasldır?Ne almalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Yanlış anlama hevesini kırmak istemiyorum alınabilir neden alınmasın ancak katarina rp ile alınmak için fazla ucuz bana göre bir iki günde ip kasarak alabilirsin demek istiyorum yine de sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

o baktigin yer daha önce kart bilgilerini girip kaydettiysen otomatik olarak bilgileri çeken yer. Orayla bi alakan yok ilk alyminda.
    Yapacagin sey: Magazaya girip; RP Yükleme gölümüne geldikten sonra; yan taraftan visa/master karti seçip yüklemek istedigin rp miktarini seçtikten sonra devam et'e basacaksyn.

1. Adimi seçmeyip; 2. Adim ödeme bilgilerini gir bölümünden; kart bilgilerini yazip, diger bilgileride yazdiktan sonra devam diyeceksin.

Yok sahnemde yapmadım hiç ilk defa yapıcam ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: destrowl

Yardım etmeyin alamasın. Bu senin iyiliğin için.

Neden ki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.