Şimdi Ara

Hemen düşük bütçe laptop Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anneme laptop arıyoruz, çok film izliyor, internete giriyor, internetten bir kaç oyun oynar o kadar. vermek istediğim para 700-800 arası.
    Şimdi ben i3 kullanıyorum genel olarak hızlı guzel bir laptopum var. Fakat bu fiyatlara bakınca i3 zor.

Baktığım laptopların işlemcisi CELERON N2940 4 çekirdek 1.83 ghz YA DA CELERON N2820 2 çekirdek 2+ ghz gibi işlemcisi olan, 2 GB RAMLi laptoplar karşıma çıkıyor, çoğunlukla PACKERD BELL / ACER bir kaç tane de ASUS var.

Celerondan geçmişten gelen bir tiksinti var kötüdür pistir diye, hiç kullanmamama rağmen... İnternetten arattığımda CELERONun internet sitelerini bile GEÇ açtığını söylüyorlar yavaş olduğunu söylüyorlar, bana çok saçma geldi ama? neden geç açsın yani yeni nesil bir işlemci. 4 çekirdekli / 2 çekirdekli.

Emin olamadım, verim alınmaz mı? yani şu an kullandığım i3/3gb ramli laptopuma ORANLA genel internet film performansından düşük mü olur, uzun ömürlü olmaz mı? ramler de 2 gb?

mesela bir laptop var:
    packerd bell
    İşlemci: Intel Celeron N2940 1.83 GHz
    2 MB Önbellek
    İşlemci Hızı: 1.83 GHz
    Turbo İşlemci Hızı: 2,25 GHz
    Önbellek Tipi: L2
    Önbellek Boyutu: 2 MB
    500 HDD
    Intel HD graphics
    15.6 inch

Fiyatı 750 TL. ALINIR MI? yoksa en aşağı 'şunu' al mı dersiniz.
    çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagitto -- 10 Şubat 2015; 1:33:15 >

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 17 Ağustos 2015; 3:31:08 >
  • HP alın derim. Bu ürün indirimde sanırım fiyatı baya uygun.

http://www.pcdepo.com/hp-250-g2-f0y78ea-notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagitto

Merhaba arkadaşlar kısaca açıklıyım,

Anneme laptop arıyoruz, çok film izliyor, internete giriyor, internetten bir kaç oyun oynar o kadar. vermek istediğim para 700-800 arası.
    Şimdi ben i3 kullanıyorum genel olarak hızlı guzel bir laptopum var. Fakat bu fiyatlara bakınca i3 zor.

Baktığım laptopların işlemcisi CELERON N2940 4 çekirdek 1.83 ghz YA DA CELERON N2820 2 çekirdek 2+ ghz gibi işlemcisi olan, 2 GB RAMLi laptoplar karşıma çıkıyor, çoğunlukla PACKERD BELL / ACER bir kaç tane de ASUS var.

Celerondan geçmişten gelen bir tiksinti var kötüdür pistir diye, hiç kullanmamama rağmen... İnternetten arattığımda CELERONun internet sitelerini bile GEÇ açtığını söylüyorlar yavaş olduğunu söylüyorlar, bana çok saçma geldi ama? neden geç açsın yani yeni nesil bir işlemci. 4 çekirdekli / 2 çekirdekli.

Emin olamadım, verim alınmaz mı? yani şu an kullandığım i3/3gb ramli laptopuma ORANLA genel internet film performansından düşük mü olur, uzun ömürlü olmaz mı? ramler de 2 gb?

mesela bir laptop var:
    packerd bell
    2 MB Önbellek
    500 HDD
    Intel HD graphics
    15.6 inch

çok teşekkürler.

Packerd Bell'e para verilmez..
    http://www.teknolojikapinda.com/asus-x553ma-sx277b-n2930-2gb-500gb-15-6-win8-bing
    Bu notebook var gayet güzel ve şık kullanışlıdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: sagitto

Merhaba arkadaşlar kısaca açıklıyım,

mesela bir laptop var:
    packerd bell
    2 MB Önbellek
    500 HDD
    Intel HD graphics
    15.6 inch

çok teşekkürler.

http://www.sadecenotebook.com/acer-es1-512-nx-mrwey-004-pmu400291
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x551mav-sx368b-pmu400307
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x553ma-sx277b-pmu400320

ben asusları tavsiye ederim işletim sistemi yüklü olarak geliyor..uğraşmazsın

• arkadaslar cok tesekkürler ilginize. gösterdiğiniz asuslardan birini alıyım diyorum.

uygun geldi bana da. umarım pişman olmayız celeron diye cortlamaz.

son bir şey sorucam ben bu siteleri ilk kez görüyorum, güvenilir midir? alışveriş konusunda iyiler mi bilemiyorum. sadecenotebook.com ve teknolojikapinda.com ?

bir de son bişey var halloven, 2 asustan hangisini alayım? işlemcisi n2930 olan mı? yoksa n2830 mu? nedense n2830 daha pahalı 2 çekirdek olmasına ragmen.

edit: peh, vazgeçtim herkes çok aşırı hantal olduğunu söylüyor boşuna para vermeyelim film bile izlerken takılıyormuş. en iyisi 4 gb ramli pentium 3520 falan almak olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagitto -- 11 Şubat 2015; 3:28:56 >
  • sagitto S kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce iki defa yaptım. ilk seferinde X550JK aldım ikincisinde G550JK aldım. ilkinde Ofislerinden elden teslim almıştım. Güvenilir kısacası
  • sagitto S kullanıcısına yanıt
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 17 Ağustos 2015; 3:31:21 >
  • herkese teşekkürler. öncelikle celeronlar kesinlikle tavsiye edilmiyor. o yüzden asus n3540 quad-core 2.6 ghz, 4gb ram, ekran kartsız (hd intel) bir laptop aldım, teknosadan. alınabilecek en iyi laptop bu fiyata oydu. uzunca araştırdım.

2 gündür bizimle, şimdilik çok memnunum tavsiye ederim çok hızlı. oyun oynamayacaksanız alın, ekran kartı yok zira. eksileri var, mesela klavyenin olduğu taraf çok düz, klavyesi biraz garip, bataryası içine monteli, çıkmıyor. caps lock ışığı falan koymamıslar bildirgeler yok. sağ tarafta usb girişi yok. bunlar dışında tavsiye ederim gayet.

http://www.teknosa.com/urunler/125032867/asus-x553ma-sx376b-notebook

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.