Şimdi Ara

hemen kısacık bir yorum yapsanız yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana CPQ.I740-8M35P bu pcyi çok düşündüm casper diye tereddüt ettim ama aldım artık birisi net bir yorum yapsın yeter:)

• asus N53JQ al
  • markaya takılma..bende önceden hep iyi bilindik markaları önerirdim vs. ama gel görki 4-5 tane laptop kullandım(acer,dell,hp) ve bunlardan dell i 1 ay kullanabildim.5010 serisi idi ve kasa kalitesi vasat geldi bana.zaten ekran paneli açıldı kendiliğinden+kasa esnedi sonrada iade ettim..hp aldım ekranı berbat..karıncalanma dalgalanma ne ararsan var..bunlardan önce acer kullandım 2 tane onlarda allah için öyle kronik denilebilecek sorunlar hiç yaşamadım ama onunda servisi süründürdü sağolsun..yani demem o ki ihtiyaçlarına uygun bilgisayarlar içinden gönlüne göre olanı al.

özelliklerine baktım söylediğin modelin şuradaki sanırım;

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2239

özellik olarak diyecek bişey yok güzel cihaz..fiyat olarak daha iyisi vardır yoktur vs. vs. onlar ayrı konu araştırmak lazım..forumda fiyat/performans olarak en iyi notebooklar başlığına da bi göz gezdirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: trifaly

Casper Nirvana CPQ.I740-8M35P bu pcyi çok düşündüm casper diye tereddüt ettim ama aldım artık birisi net bir yorum yapsın yeter:)

Madem almışsın bence sen yorum yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chic -- 19 Aralık 2010; 10:44:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.