Şimdi Ara

HEMEN TESLİM!!! ARMANİ TAG MONTBLANC SAAT MODELLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Forumda replika saat satışı yasaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• AR5950 süper gözüküyor. Takip alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtok

AR5950 süper gözüküyor. Takip alabilirim

Elimde 1 adet kaldı hocam, gerçekten çok beğenilen bir model.
  • Saatler kaliteli guzel gorunuyor ama sormak istedigim birkac soru var. Saatlerin mensei uzakdogu mu? İc aksanlarinin calisiyor olmasi disinda kalite olarak cidden iyiler mi? Ayrica orjinalleri kadar olmasa da replika saat icin cidden iyi fiyati var bi sebeple omurleri ne kadar oluyor? Sonucta 250tl civarina alinabilecek sattiginiz markalar olmasa da baska marka orjinal saatler mevcut. Bilgilendirme yaparsaniz memnun olurum. İyi satislar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Saatler kaliteli guzel gorunuyor ama sormak istedigim birkac soru var. Saatlerin mensei uzakdogu mu? İc aksanlarinin calisiyor olmasi disinda kalite olarak cidden iyiler mi? Ayrica orjinalleri kadar olmasa da replika saat icin cidden iyi fiyati var bi sebeple omurleri ne kadar oluyor? Sonucta 250tl civarina alinabilecek sattiginiz markalar olmasa da baska marka orjinal saatler mevcut. Bilgilendirme yaparsaniz memnun olurum. İyi satislar.

Merhaba öncelikle teşekkür ederim sorunuz için, Saatler hongkong üretimidir. Mekanizmaları Japan mekanizmadır (orjinalleri ile aynı) tüm işlevleri aktiftir. Malzemeye gelecek olursak, imkanınız varsa saatleri gelip görebilirsiniz. Ben çok fazla karşılaştırma yaptım hatta kendi sahip olduğum armaniler üzerinde dayanıklılık testleri bile yaptım. malzeme orjinaliyle birerbir aynıdır. Deri olanlar gerçek deridir. Seramik olanlar gerçek seramiktir. Sonuna kadar arkasında durduğum ve önerdiğim modellerdir getirdiğim armaniler. Şu ana kadar satın alan herkes çok şaşırdı ve 700-800 liralarının ceplerinde kaldığını söylediler. Fotoğraflar da saatlerin kalitesinin %60-70 ini anca yansıtabiliyorum. Dediğim gibi gördüğünüzde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• Forumda replika saat satışı yasaktır. Tekrarladığınız vakit, cezai işleme tabii olacaktır. Lütfen tekrarlamayınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.