Şimdi Ara

TAG HEUER CALIBRE 36 OTOMATİK TRANSPARAN ARKA KAPAK ERKEK KOL SAATİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    TAG HEUER CARRERA

CALIBRE 36

AUTOMATIC

- ÇELİK KASA

- SİLİKON KORDON

- VİDALI KURMA KOLU

- OTOMATİK AKAR MEKANİZMA ( PİL GEREKTİRMEZ ) KOLUNUZUN HAREKETİYLE ÇALIŞIR

- TRANSPARAN ARKA KAPAK

NE ALACAĞINIZI GÖRMENİZ İÇİN SAATİN KENDİ FOTOĞRAFLARIDIR

TEMSİLİ DEĞİLDİR

SAAT EN YÜKSEK KALİTE REPLİKADIR

!!! LÜTFEN DÜŞÜK KALİTE DERİ KORDON DÜZ ARKA KAPAK PİLLİ SAATLERLE KIYASLAMAYIN !!!

HEMEN TESLİM

ANKARA ELDEN TESLİM

DİĞER ŞEHİRLERE SAAT 17:00 A kadar AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR.

FORUMDAKİ REFERANSLARIMI KONTROL EDEBİLİRSİNİZ

FİYAT : 250 TL

TAG MONACO LS İÇİN DE İRTİBATA GEÇİN LÜTFEN

Fiyatı : 270 TL dir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salierii -- 25 Şubat 2012; 14:09:01 >

• ön kadranın ve arka kapağın daha yakın detaylı çekimi mevcutmudur acaba? teşekkürler...
  • Merhabalar,

Resimleri göremiyorum. Telefonunuzu DM ile atabilirmisiniz?
  • takip
  • takip
  • Selamlar,
    bu saati almak için size nasıl ulaşabilirim?
  • ciddi alıcıyım.pm attım ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • ben yazın arkadaştan seiko velatura spc041 aldım yaklaşık 20gün bekleyerek beklemesinden değil ama saat malesef çok kötü çıktı sol kenarı paslı,ayrıca tüm fonksiyonları calısıyor diye aldığım saat sadece kronometresi calısıyor yachting ile alakası yok yani zaten bir kaç mesajdan sonra sorularıma cevap vermedi.. 150tl ye 1aya yakın bekledım ve elime ne gecti :) aklım olsa fossil,casio,ve bir kac model armani vardı onları alırdım.. replika saatten uzak durun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

ben yazın arkadaştan seiko velatura spc041 aldım yaklaşık 20gün bekleyerek beklemesinden değil ama saat malesef çok kötü çıktı sol kenarı paslı,ayrıca tüm fonksiyonları calısıyor diye aldığım saat sadece kronometresi calısıyor yachting ile alakası yok yani zaten bir kaç mesajdan sonra sorularıma cevap vermedi.. 150tl ye 1aya yakın bekledım ve elime ne gecti :) aklım olsa fossil,casio,ve bir kac model armani vardı onları alırdım.. replika saatten uzak durun derim

Sen önce satın aldığın saatin modelini bil ben spc041 satmadım. Ayrıca insanlara yalanlar söyleme, bana gelip benim param yok o kadar, lütfen 150 liraya ver dedin ben de sana şu teklifi sundum elimdeki saatlerden vermem, yeni siparişlere eklerim bu şekilde kabul edip beklersen bu fiyata verebilirim dedim. Sen de kabul ettin bunu !!! Saat paslandı demişsin koy fotoğraflarını neresi paslanmış bir görelim hep beraber benim kolumda aynı saat 3 yıldır duruyor benden bu saati alıp 2 yıldır takanlar var senin saatinin neresi paslanmış bir görelim... Tüm fonksiyonlara gelince azıcık insaflı ol 150 liraya saat alıyosun sonra tüm fonksiyonları çalışsın mı istiyorsun replika seikonun bide sadece kronometresi çalışıyor yazmışsın başka neyi çalışacak yatchingtimer ın yat yarışlarında kullanılan geri sayım hesabı yapan özelliğini mi istiyorsun ???? çok istiyosan git ver 1500-2000 tl al o zaman orjinalini bana yazdığın mesajlarda bugüne kadar 40 liradan pahalıya saat almadım diyen adam tabi 150 verince iphone gibi bir saat bekliyor....
    Ayrıca neden sen bana saati değiştir gibi bir istekte bulunmadın ?? Bu kadar beğenmediysen o zaman ilanıma yazsaydın !! Hangi mesajına cevap vermemişim ??? Gelen kutusuna baktım şimdi her soruna cevap vermişim ayıptır ayıp..

• quote:

Orijinalden alıntı: salierii

quote:

ben yazın arkadaştan seiko velatura spc041 aldım yaklaşık 20gün bekleyerek beklemesinden değil ama saat malesef çok kötü çıktı sol kenarı paslı,ayrıca tüm fonksiyonları calısıyor diye aldığım saat sadece kronometresi calısıyor yachting ile alakası yok yani zaten bir kaç mesajdan sonra sorularıma cevap vermedi.. 150tl ye 1aya yakın bekledım ve elime ne gecti :) aklım olsa fossil,casio,ve bir kac model armani vardı onları alırdım.. replika saatten uzak durun derim

Sen önce satın aldığın saatin modelini bil ben spc041 satmadım. Ayrıca insanlara yalanlar söyleme, bana gelip benim param yok o kadar, lütfen 150 liraya ver dedin ben de sana şu teklifi sundum elimdeki saatlerden vermem, yeni siparişlere eklerim bu şekilde kabul edip beklersen bu fiyata verebilirim dedim. Sen de kabul ettin bunu !!! Saat paslandı demişsin koy fotoğraflarını neresi paslanmış bir görelim hep beraber benim kolumda aynı saat 3 yıldır duruyor benden bu saati alıp 2 yıldır takanlar var senin saatinin neresi paslanmış bir görelim... Tüm fonksiyonlara gelince azıcık insaflı ol 150 liraya saat alıyosun sonra tüm fonksiyonları çalışsın mı istiyorsun replika seikonun bide sadece kronometresi çalışıyor yazmışsın başka neyi çalışacak yatchingtimer ın yat yarışlarında kullanılan geri sayım hesabı yapan özelliğini mi istiyorsun ???? çok istiyosan git ver 1500-2000 tl al o zaman orjinalini bana yazdığın mesajlarda bugüne kadar 40 liradan pahalıya saat almadım diyen adam tabi 150 verince iphone gibi bir saat bekliyor....
    Ayrıca neden sen bana saati değiştir gibi bir istekte bulunmadın ?? Bu kadar beğenmediysen o zaman ilanıma yazsaydın !! Hangi mesajına cevap vermemişim ??? Gelen kutusuna baktım şimdi her soruna cevap vermişim ayıptır ayıp..

ben var ya sana hiç bir şey demiyorum !!! o kadar çünkü senin gibi insanların hiç biriyle uğrasılmaz... Sen bana elimdekini veremem yeni getirtirim kalitesi farlı olur demedin bu 1. 2. ise hocam saatin üst kenarı paslı dedım cevap gelmedi ondan sonra tüm fonksiyonları calısıyor diye saat satıyorsun mode kısmı calısmıyor üstüne bir aya yakın bekletiyorsun saati suya sokma diyorsun şimdi sen söyle bu saat 150tl eder mi ? Ben sana mı yalvardım sen bana mı teklif ettin bunu da biliyorsun ne olduğunu neyse kardeşim yolun acık olsun hadi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salierii

quote:

ben var ya sana hiç bir şey demiyorum !!! o kadar çünkü senin gibi insanların hiç biriyle uğrasılmaz... Sen bana elimdekini veremem yeni getirtirim kalitesi farlı olur demedin bu 1. 2. ise hocam saatin üst kenarı paslı dedım cevap gelmedi ondan sonra tüm fonksiyonları calısıyor diye saat satıyorsun mode kısmı calısmıyor üstüne bir aya yakın bekletiyorsun saati suya sokma diyorsun şimdi sen söyle bu saat 150tl eder mi ? Ben sana mı yalvardım sen bana mı teklif ettin bunu da biliyorsun ne olduğunu neyse kardeşim yolun acık olsun hadi

Ben sana farklı kalitede bir saat getirmedim benim hiçbir ilanımda temsili fotoğraf yoktur saatin fotoğraflarını çekip koyarım, sana da aynı saatten yolladım replika saat alıyorsunuz, ben saatleri suyun altına sokup beklemiyorum, sudan uzak tut demem kötü bişey mi yalan mı söylemişim sana kesinlikle su geçirmez diye neyin tartışması bu saatin duruyosa çek fotoğrafını koy buraya göster pasını gerçekten çok merak ettim.. Mode kısmı çalışan replika seiko mu var ???????????? sadece spc041 de gördüm o tip bir replika onunda fiyatı 350-400 civarındaydı onuda orjinal diye satıyorlar zaten. Benim ilanımın neresinde yazıyor mode kısmı çalışıyor şu çalışıyor bu çalışıyor die.. saatin zemininde süs diye duran hiçbir chorono yok sadece mode çalışmaz.. ve o saatten iddia ediyorum casiodan da daha kalitelidir. o saatin mode kısmının çalışmamasınıda söyleyim sana çünkü velaturaların içinde sportura ve arcturaların bazılarında bulunan mekanizmanın aynısı var.. Bu yüzden onlar gibi çalışıyor. Ve bu mekanizma orjinalinden sıfır farklı istediğin saatçide git açtır saatin içini üstünde de japan yazar.. Sen bana mesaja cevap vermedin diyosun ben her müşterme telefonumu veririm arasaydın arkadaşım beni istersen şimdide ara, saatim böyle böyle ben değiştirmek istiyorum iade istiyorum deseydin.. aylar sonra çıkıp burda bambaşka bir saati kötülemek sana ne kazandırıyo ? merak etme beni bu sitede bilen biliyor.. Benden saat alıp üstüne 3-4 saat daha alanlar var.. Senin yapman gereken birşeyi alırken beklentilerini verdiğin parayla paralel götürmen..

• tag heuer grand calibre 36 şeffaf arka kapak titanyum siyah kasa en üsteki saatin siyahıdır ilgilenen arkadaslar benımle iletişim kursunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.