Şimdi Ara

HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
6.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

Benim siparişim dün akşamdan beri hazırlandı durumunda, neden kargolanmıyor? Bugün yollanmazsa haftaya kalacak pazar günü kargo çalışmadığından onun için bugün yollarsınız umarım.

PM atıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemenkitap

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Benim siparişim dün akşamdan beri hazırlandı durumunda, neden kargolanmıyor? Bugün yollanmazsa haftaya kalacak pazar günü kargo çalışmadığından onun için bugün yollarsınız umarım.

PM atıldı..

şu 10 tldeki hediye kitabı değiştirin o ne öyle :D
  • Sis yayınları nasıl beyler çok güven vermedi bana tasarımı falan. Çeviriler/sayfa rengi nasıldır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

Sis yayınları nasıl beyler çok güven vermedi bana tasarımı falan. Çeviriler/sayfa rengi nasıldır?

benim sadece bir kere 12,25tl lik aalışverişim oldu bence güzel site
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Sis yayınları nasıl beyler çok güven vermedi bana tasarımı falan. Çeviriler/sayfa rengi nasıldır?

Siteyi sormuyorum aslında. Sis yayıncılığın felsefe kitaplarından almak istiyorum çevirileri nasıl merak ediyorum. Kötü çevirisi varsa almaya değmez. İmkanınız olursa bir sayfa çekip koyabilirseniz az çok fikrimiz olur geneli hakkında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site güvenilir arkadaşlar. Ben 2 kez alışveriş yaptım. Şimdi 3. siparişimi vericem. Hem fiyat olarak uygun hem kargo olarak çok iyi :)
  • quote:

quote:

quote:

Siteyi sormuyorum aslında. Sis yayıncılığın felsefe kitaplarından almak istiyorum çevirileri nasıl merak ediyorum. Kötü çevirisi varsa almaya değmez. İmkanınız olursa bir sayfa çekip koyabilirseniz az çok fikrimiz olur geneli hakkında.

hmm bilmiyorum ben başka yayının kitaplarını aldım

• Kitaplar bugün elime ulaştı ve hepsi gayet düzgündü, hediyeler için de teşekkür ederim. 31 aralıkta siparişi verdim, yılbaşı sebebiyle 2 ocakta işleme girmiş 3 ocakta kargoya verilmiş yani bir günde diyebiliriz, gayet hızlı.
    Ama diğer kargolar 1 günde teslim ederken Sürat Kargo 2. gün getirdi kargoyu. Site tasarımıyla ilgili önerilerde bulunmuştum bir önceki sayfada burada da kargoyla ilgili bir önerim olacak.
    Siteye birden fazla kargo seçeneği ekleyin, bir çok sitede olduğu gibi. 10 lira üstünde Sürat Kargo ücretsiz olur, 25 ya da 50 lira üzerinde de örneğin Yurtiçi Kargo ücretsiz olur. Yine 10 liralık bir alışveriş yaptığımızda ücretini ödemek üzere Yurtiçi Kargo'yu da seçebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 5 Ocak 2013; 15:36:18 >
  • quote:

quote:

quote:

Hemen Kitap ve Sis yayıncılık Sis Yayın Grubuna bağlıdır.

İstediğiniz sayfa görüntüsü

HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL

• Arkadaşlar Yeni Kitabımız olan Güvercin Bekçileri hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz..
  • Kardeş öncelikle 2 gün önce atmış olduğum ve okuduğunuz halde ÖM'me cevap vermediğiniz için size teessüf ederim. 32611025 NO'lu siparişimde hala bir kitabım beklemede. Bu kitap Bağdat'tan mı geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Kardeş öncelikle 2 gün önce atmış olduğum ve okuduğunuz halde ÖM'me cevap vermediğiniz için size teessüf ederim. 32611025 NO'lu siparişimde hala bir kitabım beklemede. Bu kitap Bağdat'tan mı geliyor?

Cevap attım diye hatırlıyorum ama bir aksilik oldu sanırım.. Siparişiniz kargoda ayrıntılı bilgiyi PM atıyorum umarım bu sefer gelir.. :)
  • quote:

quote:

Kardeş öncelikle 2 gün önce atmış olduğum ve okuduğunuz halde ÖM'me cevap vermediğiniz için size teessüf ederim. 32611025 NO'lu siparişimde hala bir kitabım beklemede. Bu kitap Bağdat'tan mı geliyor?

Cevap attım diye hatırlıyorum ama bir aksilik oldu sanırım.. Siparişiniz kargoda ayrıntılı bilgiyi PM atıyorum umarım bu sefer gelir.. :)

az önce aynı içerikli 2 adet PM geldi tarafınızdan. En azından sitenizden "bekliyor" yazısını güncelleyebilirdiniz...

• quote:

quote:

quote:

az önce aynı içerikli 2 adet PM geldi tarafınızdan. En azından sitenizden "bekliyor" yazısını güncelleyebilirdiniz...

Şiparişler kargoya verildiği zaman Sevk Edildi durumuna uygulanmaktadır.

Sevk Edildi = "... nolu siparisiniz hazirlandi ve kargoya teslim edildi."

• HEMENKITAP İNCELEMEM

Evet arkadaşlar. Sonunda siparişim geldi. İstanbul - Edirne (5 İş günü) Sipariş - Teslim konusunda iletişim sorunu yaşadım. Tedarik süreci maalesef 1 gün olmadı yani. Cumartesi ve Pazar çalışmıyorlar galiba.

Hemen sipariş fotoğraflarımı yayınlıyorum (Galaxy S3 ile çekilmiştir. 4.1.1 Jelly Bean):

HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL
     HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL

*Görüldüğü gibi sipariş inanılmaz detaylı hazırlanmış. Kargo elime geçince (kargoda bir sıkıntı yaşamadım) "ekran kartı mı yolladılar acaba bana" diye şüphelenmedim değil :D

*Kitaplarda sıfır hasar var. Yarım bin liralık alışveriş yaptığım kitapyurdu.com bile bu kadar özenli hazırlamıyor. Burada ciddiyim...

*Matematiğimin el verdiği ölçüde saydığıma göre en az 17 tane ayraç koymuşlar. Teşekkür ederim ama fazlası israf bence. Gene de saklayacağım.

*Hediye kitaplar için de teşekkür ederim. İkisinin toplam değeri 26 lira yapıyor. Yarın öbür gün tekrar alıveriş yapsam yine aynı kitapları mı yollayacaklar, bu da ayrı bir soru.

*Ne yalan söyleyeyim, benim gibi detaycı biri bile bu kadar özenle hazırlayamazdı. Bir müşteri daha kazandınız. Başarılarınızın devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 9 Ocak 2013; 19:03:21 >

• quote:

HEMENKITAP İNCELEMEM

Evet arkadaşlar. Sonunda siparişim geldi. İstanbul - Edirne (5 İş günü) Sipariş - Teslim konusunda iletişim sorunu yaşadım. Tedarik süreci maalesef 1 gün olmadı yani. Cumartesi ve Pazar çalışmıyorlar galiba.

*Görüldüğü gibi sipariş inanılmaz detaylı hazırlanmış. Kargo elime geçince (kargoda bir sıkıntı yaşamadım) "ekran kartı mı yolladılar acaba bana" diye şüphelenmedim değil :D

*Kitaplarda sıfır hasar var. Yarım bin liralık alışveriş yaptığım kitapyurdu.com bile bu kadar özenli hazırlamıyor. Burada ciddiyim...

*Matematiğimin el verdiği ölçüde saydığıma göre en az 17 tane ayraç koymuşlar. Teşekkür ederim ama fazlası israf bence. Gene de saklayacağım.

*Hediye kitaplar için de teşekkür ederim. İkisinin toplam değeri 26 lira yapıyor. Yarın öbür gün tekrar alıveriş yapsam yine aynı kitapları mı yollayacaklar, bu da ayrı bir soru.

*Ne yalan söyleyeyim, benim gibi detaycı biri bile bu kadar özenle hazırlayamazdı. Bir müşteri daha kazandınız. Başarılarınızın devamını dilerim.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz.. :)

• Bende geçen hafta 3 kitap sipariş etmiştim. Ek olarak 3 tane de hediye kitap geldi.
    Teşekkürler Hemenkitap.
  • Varlığından yeni haberdar olduğum bir site oldu.Oldukça da özenli paketleme olmuş.Hediyelerde güzel düşünülmüş.Siteyi ekledim, yakın zamanda siparişim olursa paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydogdu

Bende geçen hafta 3 kitap sipariş etmiştim. Ek olarak 3 tane de hediye kitap geldi.
    Teşekkürler Hemenkitap.

Biz teşekkür ederiz..
  • ilk siparişimi verdim ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.