Şimdi Ara

HemenKitap(Tek Başlık)*17.05.2013* GÜNCEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
6.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tasarim kotu ya. Sahsen ben bi siteye girerken ilk tasarimina bakarim bana guven vermesi gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayda en az 300 tl lik kaitap satın alan bir kitap severim şu sıralar iş bankası kültür yayınları hasan ali yücel klasikler dizisi ciltli olan kitapları ve yky delta dizisi kitapları satın almaya çalışıyorum eğer uygun indirim olursa 3 aylık zaman diliminde 1700 tl lik kitap satın alacağım teklifim için ne önerirsiniz acaba.saygılar
  • Merhaba. Sitenize üye olurken bile, sitenizden güvensizlik aktığını söylemem gerekiyor. Biraz araştıracağım maalesef size nasıl güveneceğimi bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Merhaba. Sitenize üye olurken bile, sitenizden güvensizlik aktığını söylemem gerekiyor. Biraz araştıracağım maalesef size nasıl güveneceğimi bilemiyorum.

Sitenin tasarımı güven vermiyor olabilir. Fakat alışveriş güvenliği anlamında forumdaki arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz herhangi bir problem yaşanmaz.. Teşekkürler..
  • siz bu işi yapamazsınız baksanıza bana cevap yazma zahmetinde bile bulunmuyorsunuz.memleket ne garip hale geldi arkadaş satıcıya bak tavrına bak.tövbe tövbe est.demek ki napacan 3 lira 5 lira indirim aramayacan temiz temiz alışverişini d&r dan yapacan kafan rahat edecek.hey Allah ım ya
  • Hocam zaten tüm kitaplarda en az %30 indirim var daha ne yapılabilir ki?
    Sonuçta kitabı toptancıdan almıyorsun şu kadar indirim yapalım sana desinler. D&R'dan 10 milyarlık alışveriş yapsan %30'u bırak %5 bile indirim yapmazlar.
  • Kargolar ne zaman gönderilmeye başlıycak çünkü bu sayımların girmesiyle baya süre geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemko899

ayda en az 300 tl lik kaitap satın alan bir kitap severim şu sıralar iş bankası kültür yayınları hasan ali yücel klasikler dizisi ciltli olan kitapları ve yky delta dizisi kitapları satın almaya çalışıyorum eğer uygun indirim olursa 3 aylık zaman diliminde 1700 tl lik kitap satın alacağım teklifim için ne önerirsiniz acaba.saygılar

Kusura bakmayın cevap biraz geç geliyor olabilir fakat gün içerisinde donanimhaber le çok az ilgilenme fırsatı buluyorum ve bu arada da cevap veriyorum.. Şuan da bahsetmiş olduğunuz yayınevleri sitemizde %30 İndirimlidir zaten. Bir çok yere göre indirimimiz çok yüksek. Ayrıca bir indirim yapamıyoruz. Ancak kendi kitaplarımızdan kitap hediyesi gönderebiliyoruz. Burada ki arkadaşlar da bizi bilirler zaten kimseye ayrı bir indirim uygulamıyoruz..

Geç cevap için özür dilerim .. Teşekkürler..

• Alice Hoffman'ın Süper Kitabı The Dovekeepers Artık Türkçe. 7 Ocak ta %50 İndirimli olarak hemenkitap.com'da
  • Yanlış bir reklam stratejiniz var.Bu haliyle "x'i seven 1milyon kişi" gibi fantastik facebook gruplarına benziyorsunuz. O gelen 50 kişinin 30 fake hesap 15 hiç kitap okumamış 5 ise ilk okul falan terktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Yanlış bir reklam stratejiniz var.Bu haliyle "x'i seven 1milyon kişi" gibi fantastik facebook gruplarına benziyorsunuz. O gelen 50 kişinin 30 fake hesap 15 hiç kitap okumamış 5 ise ilk okul falan terktir.

O zaman gerçek kitap seven insanların bizi fark etmelerine yardımcı olun. Bizde benzer setleri DH aracılığıyla size gönderelim. ?
  • Biraz önce "32611025" sipariş koduna sahip alışveriş listeme ödeme yaptım ama onaylandı mı onaylanmadı mı anlayamadım. (akbank) Keşke bana "siparişiniz onaylandı" gibi bir mail gelseydi. Herneyse, ürünleri iyi paketleyin çünkü buraya 2008 girişli biri olarak ciddi ciddi resimli bir şekilde kargoyu nasıl yolladığınıza ve ürün paketlemesine, kitap kalitesine göre yorum yapacağım. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemenkitap

quote:

Yanlış bir reklam stratejiniz var.Bu haliyle "x'i seven 1milyon kişi" gibi fantastik facebook gruplarına benziyorsunuz. O gelen 50 kişinin 30 fake hesap 15 hiç kitap okumamış 5 ise ilk okul falan terktir.

O zaman gerçek kitap seven insanların bizi fark etmelerine yardımcı olun. Bizde benzer setleri DH aracılığıyla size gönderelim. ?

Öğretmen arkadaşlarımdan soran olursa tavsiye ediyorum,öğrencilerime de ha keza.Çevremdeki kitap okuyan sayısı az ama okudukları kitap fazla yine aynı şekilde uygun kampanya olduğunda diğer siteler ve yayın evlerinin kampanyalarını ulaştırırım zaten.

Anlatmaya çalıştığımda bu sizin herkese değil kitap okumayı adet edinmiş kimselere hitap etmeniz gerekiyor.

Bu arada teklifiniz için teşekkürler,çok incesiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 4 Ocak 2013; 11:42:27 >

• Neden bu kadar yargılanıyor bu site anlamış değilim.benim 3 defa alışverişim oldu hiç sıkıntı yaşamadım kargo da ödemedim.biz kazık yemeye alıştığımızdan hesaplı gördük mü şüpheleniyoruz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öğretmen arkadaşlarımdan soran olursa tavsiye ediyorum,öğrencilerime de ha keza.Çevremdeki kitap okuyan sayısı az ama okudukları kitap fazla yine aynı şekilde uygun kampanya olduğunda diğer siteler ve yayın evlerinin kampanyalarını ulaştırırım zaten.

Anlatmaya çalıştığımda bu sizin herkese değil kitap okumayı adet edinmiş kimselere hitap etmeniz gerekiyor.

Bu arada teklifiniz için teşekkürler,çok incesiniz..

Önerileriniz için teşekkür ederim.. İlerleyen zamanlarda gerçek kitap sevenlere hitap edeceğimizden emin olabilirsiniz..
  • quote:

Biraz önce "32611025" sipariş koduna sahip alışveriş listeme ödeme yaptım ama onaylandı mı onaylanmadı mı anlayamadım. (akbank) Keşke bana "siparişiniz onaylandı" gibi bir mail gelseydi. Herneyse, ürünleri iyi paketleyin çünkü buraya 2008 girişli biri olarak ciddi ciddi resimli bir şekilde kargoyu nasıl yolladığınıza ve ürün paketlemesine, kitap kalitesine göre yorum yapacağım. Saygılar.

Kademeli kitap hediye sistemimizde bulunan kitaplar değiştirilmiştir ve sizin siparişinizi ile uygulanmaya başlanacaktır.
  • quote:

quote:

Biraz önce "32611025" sipariş koduna sahip alışveriş listeme ödeme yaptım ama onaylandı mı onaylanmadı mı anlayamadım. (akbank) Keşke bana "siparişiniz onaylandı" gibi bir mail gelseydi. Herneyse, ürünleri iyi paketleyin çünkü buraya 2008 girişli biri olarak ciddi ciddi resimli bir şekilde kargoyu nasıl yolladığınıza ve ürün paketlemesine, kitap kalitesine göre yorum yapacağım. Saygılar.

Kademeli kitap hediye sistemimizde bulunan kitaplar değiştirilmiştir ve sizin siparişinizi ile uygulanmaya başlanacaktır.

Kardeş hediye önemli değil ben siparişim onaylandı mı diye soruyordum. Biraz önce web sitenizin "sipariş takip" kısmından baktım. 2 kitap "hazırlandı" olmuş. Onaylanmış herhalde.. "İlla hediye de vereceğim" diyorsanız "Deccal" iyi duruyor :)

• quote:

quote:

quote:

Kardeş hediye önemli değil ben siparişim onaylandı mı diye soruyordum. Biraz önce web sitenizin "sipariş takip" kısmından baktım. 2 kitap "hazırlandı" olmuş. Onaylanmış herhalde.. "İlla hediye de vereceğim" diyorsanız "Deccal" iyi duruyor :)

Siparişiniz Hazırlandı Yazıyorsa Onaylanmış anlamına gelmektedir. Deccal konusuna gelince hediye kitaplarımız haricinde hediye gönderemiyoruz..

• quote:

quote:

quote:

Siparişiniz Hazırlanıyor görünüyor ise Onaylanmış anlamına geliyor. Deccal konusuna gelirsek belirlenen kitaplar haricinde başka bir kitap gönderemiyorum. Sipariş durumunuzu PM ile de sorabilirsiniz görükçe cevap verebilirim.

• Benim siparişim dün akşamdan beri hazırlandı durumunda, neden kargolanmıyor? Bugün yollanmazsa haftaya kalacak pazar günü kargo çalışmadığından onun için bugün yollarsınız umarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.