Şimdi Ara

Hemoroid Hastalığına Yakalandım.. =( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dışarıda çıkmış ise 3 sene beklersin acının yok olması için... Ameliyat şart !! içeride çıkmışsa düşünmek bile istemiyorum nasıl bir acı olacağını Ameliyat Derhal yapılmalı. çünkü bırak uyumayı oturmayı bir süre sonra hayattan bile soğursun bende küçükken çıkmıştı hemen aldırmıştık çok büyümeden.Sanırım Adana'lı olmanın kötü yan etkilerinden biriside bu oluyor
  • Geçmiş olsun, Allah yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chen Che

http://www.uzmantv.com/konu/hemoroit
    http://www.uzmantv.com/konu/basur-ve-tedavisi

İzlediğim videolardan son evreye gelindiğini anladım.Meme hep dışarıda çünkü.Allah razı olsun tehlikenin ne boyutta olduğunu anlamamı sağladın.

quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

Dışarıda çıkmış ise 3 sene beklersin acının yok olması için... Ameliyat şart !! içeride çıkmışsa düşünmek bile istemiyorum nasıl bir acı olacağını Ameliyat Derhal yapılmalı. çünkü bırak uyumayı oturmayı bir süre sonra hayattan bile soğursun bende küçükken çıkmıştı hemen aldırmıştık çok büyümeden.Sanırım Adana'lı olmanın kötü yan etkilerinden biriside bu oluyor

Allahım nereden bulaştım ben bu hastalığaDuacınızım.

quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Geçmiş olsun, Allah yardım etsin.

Amin kardeşim.Cümlemize.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Bak dostum paniğe gerek yok, anlatıyorum. Eczanelerde hemoroid kremi var ilk önce ondan alıyorsun. Daha sonra normale dönene kadar sıcak su oturma banyosu yapacaksın. Ketilda su ısıtıp, geniş bir leğene dök. Üstüne biraz normal su koy. Çok ılık olmasın, azıcık yaksın elini anlayacağın. Leğeni yeterince su ile doldurduktan sonra, yavaş yavaş otur. Su sıcak oldugundan acele etme. 10-15 dk otur. Sonra kurulan, büyük bir rahatlık hissedeceksin. Daha sonra o hemoroid kremini al ve sür. Hemoroidin şiddetine göre bu sıcak su oturma banyosunu tekrarlaman gerekebilir. Bundan sonra da yediklerine dikkat et ama en önemlisi tuvalette fazla ıkınma Hadi geçmiş olsun

+ birde o suya atılan bir ilaç var.. ameliyat falan düşünme hemen.. önce bunları uygularsın muhtemelen, bir doktora git baksın..

• quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

quote:

Bak dostum paniğe gerek yok, anlatıyorum. Eczanelerde hemoroid kremi var ilk önce ondan alıyorsun. Daha sonra normale dönene kadar sıcak su oturma banyosu yapacaksın. Ketilda su ısıtıp, geniş bir leğene dök. Üstüne biraz normal su koy. Çok ılık olmasın, azıcık yaksın elini anlayacağın. Leğeni yeterince su ile doldurduktan sonra, yavaş yavaş otur. Su sıcak oldugundan acele etme. 10-15 dk otur. Sonra kurulan, büyük bir rahatlık hissedeceksin. Daha sonra o hemoroid kremini al ve sür. Hemoroidin şiddetine göre bu sıcak su oturma banyosunu tekrarlaman gerekebilir. Bundan sonra da yediklerine dikkat et ama en önemlisi tuvalette fazla ıkınma Hadi geçmiş olsun

+ birde o suya atılan bir ilaç var.. ameliyat falan düşünme hemen.. önce bunları uygularsın muhtemelen, bir doktora git baksın..

Yarın gidiyorum kardeşim, ama tüm yazanları uygulamama rağmen o meme inmedi.Tuvaletimi yapamıyorum.Çünkü çok fazla şişiyor yapmak isteyince.Hayırlısı.

• FİTİL
  • yakınımda var ameliyat oldu gene çıktı dişisiymiş deve dikenimi bi diken getirdi babam sabahları kaynatıp içti yakınımız bişey kalmadı üstüne oturamazdı normalde .
    sana incir yaprağı yollarım evin önünde var 45 yıllık incir ağacı var diken için babama soracağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC5807

quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

quote:

Yarın gidiyorum kardeşim, ama tüm yazanları uygulamama rağmen o meme inmedi.Tuvaletimi yapamıyorum.Çünkü çok fazla şişiyor yapmak isteyince.Hayırlısı.

Muhtemelen kabızsın.. Yeşil elma ye hocam, ne bileyim, yumuşatacak bişiler ye, ve ana kural kesinlikle ama kesinlikle tualetini yaparken ıkınma!!! Hemoroidin düşmanı bu, ıkınınca meme dışarı atıyor çünkü,sal ne kadar yapabiliyorsan yap gerisini uğraşma,hatta hastalık geçtikten sonra bile uğraşma çünkü sağlıklısı bu,hemoroid genelde tuvaletini yaparken çok ıkınan insanlarda oluyor,tuvaletini düzenli hale getirince hiçbişeyin kalmıcak emin ol, ilaç tedavisiyle birlikte biraz dikkatli olursan (kabız olmamaya,acı yememeye,fazla ayakta kalmamaya,ve tuvaletini yaparken kesinlikle ıkınmamaya) ve özen gösterirsen atlatırsın.. Birisi fazla oturma demiş, fazla ayakta durmak asıl tetikler hemoroidi..

• Sen yandın kardeeeeees.
  • Ameliyat Ol
  • bizim peder yaptırdı ağrısız acısız filan diyorlardı istersen numarasını verebilirim kartı olması lazım.

• balığın pullarını :D
    hocam git ameliyat ol çekilmez o. benim baba tarafında var çok şükür bana bulaşmamış. artık hemoroid kıl dönmesi gibi ameliyatlar çok kolay oluyor zor değil. sıranı al direk git doktora çekilmez
  • Bu işin uzmanı Ankarada Mevlüt Topbaş..Bu adama Türkiyenin her yerinden hastalar geliyor.Ortalama 20dakikalık cerrahi operasyonla bir daha o illeti görmemek üzere kurtuluyorsun,geçenyıl 750tl alıyordu ameliyat için
  • Ramazan Kardeşim Gerçekten Çok Üzüldüm. Geçmiş Olsun. Manen ve madden yanındayım. Telefonumu Biliyorsun. Araştırmam bitince sana tekrar dönerim. Rabbim Şifa Versin.
  • Arkadaşlar hepinize gerçekten çok teşekkür ederim.Zor günlerimde yardımcı oluyorsunuz.
    Bugün hastahanedeydim.Doktor içindeki sıvıyı boşaltamayacağımızı belirtti.Ameliyattan bahsetmedi bile.
    İlk 4 gün yüksek dozda ilaçlar kullanacağım.Ardından Cuma günü tekrar kontrole gidiyorum.Fitil krem kabızlık giderici şurup ve bir de hap verdi.Ne işe yaradığını unuttum.Gerçi söylemedi.

Sıcak su tedavisine devam etmem gerektiğini söyledi.Meme kısmının yumuşak olduğunu ve elim ile içeri ittirmem gerektiğini söyledi yavaş yavaş.Dershaneye gidemiyorum 4 gün dinlenme yazdı.

Sorum ise; Sıcak su banyosunu nasıl olacağım?
    Annem diyor ki:Suyu leğene dökeceğiz sen malum bölgeyi suya değdirmeyeceksin.Buharından yararlanacaksın.
    Ben ise: hayır direk o suyun içerisine oturacağım.? Sizce?

• Ameliyat oldunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahvaltıyı simit poğaça ile atlayan nesil bunun faturasını ödüyor.

• Dünyanın en şanssız insanlarını sıralasak, ilk 5 e;

utana sıkıla hemoroid ameliyatı olup bu illetten kurtulduktan sonra yine aynı hastalığa yakalanıp ameliyatlık hale gelmektir...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Ameliyattan öncesi de bir dünya rezillik zaten kremler sıcak su banyoları diet. Doktor muayeneleri vs

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.