Şimdi Ara

Hemsirelerden doktor maaşlarına itiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mühendislerin ardından birlikte çalışan hemşireler de tepki gösterdi

Hemsirelerden doktor maaşlarına itirazx (formerly twitter)
    39 SAĞLIK BRANŞI TWİTTER HESABI (@SaglTum) on X
    https://x.com/SaglTum/status/1807415314298053095

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hemşirelerin oturma organını kim kaldırdı bu kadar :D Bi şey kazanamadıkları için hemşire olmuşlar bi de kendilerini doktorlarla bir tutuyorlar
    Memurlar nette bir iki senelik eğitimle hemşirelere doktorluk yolu açılsın diyen bile gördüm. Evet ya olsun diye baya bi destek vardı üstelik. “Biz daha çok iş yapıyoruz” diyerek kendilerini yeni mezun doktorlarla bir falan tutuyorlar. Mevzu iş yapmaksa tüm maden işçilerini doktor yapalım zihniyete bak
  • Bu hemşirelerin oturma organını kim kaldırdı bu kadar :D Bi şey kazanamadıkları için hemşire olmuşlar bi de kendilerini doktorlarla bir tutuyorlar
    Memurlar nette bir iki senelik eğitimle hemşirelere doktorluk yolu açılsın diyen bile gördüm. Evet ya olsun diye baya bi destek vardı üstelik. “Biz daha çok iş yapıyoruz” diyerek kendilerini yeni mezun doktorlarla bir falan tutuyorlar. Mevzu iş yapmaksa tüm maden işçilerini doktor yapalım zihniyete bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 1 Temmuz 2024; 17:52:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Hemşirelerin oturma organlarının kimsenin kaldırdığı yok. Kendini bilen insanlar böyle bir şey demez zaten. Asıl 2 yıllık okuyanlar daha tehlikeli her şeyi yapabileceklerini saniyorlarHemsirelerden doktor maaşlarına itiraz . Bir şey kazanamadiklari için değil ayrıca mühendislik puanıyla girdim ben Hemsirelerden doktor maaşlarına itiraz .

• diamante35 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok bi çoğu yeni mezun doktora doktor gözüyle bakmıyor bi egoları var gören sanar başhekim. 300 bininci de mühendislik yazabiliyor mühendislik puanıyla girmeniz bi şey ifade etmiyor. Türkiye’deki en iyi hemşirelik koçta o bile 70 bin. En iyi hemşire en kötü tıbbı kazanamıyor. En düşüğü söylemek bile istemiyorum 1 milyonuncu hemşirelik kazanmış geçen sene.

1 m yapıp nasıl hemşirelik kazanmış hocam merak ettim

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt

İnanılmaz

Yeni mezun doktora doktor diye bakmayan hemsire yok bu bir. İkincisi 300 binden mühendislik oluyorsa niye o kadar çabalıyorsunuz top okullar için. Üçüncüsü dis hekimliğini bırakıp hemsirelige gecenler var. Dördüncüsü ben 60k ile girdim 40k ile girenLER var. Koç hemsirelikten mezun olduğunda bir mühendisten iyi iş imkanın olur bu da beş. Her mesleğin acemisi vardır yeni mezun hemşireye de hemsire gözüyle bakmıyor. Bu kadar kucumsuyorsunuz ama dilerim yoğun bakımda kendi gereksinimlerinizi kendiniz karsilarsiniz. O kucumsediginiz hemşirelere de aynı lafları konuşursunuz.

nefret nefreti doğurur hocam. bi tıpçı olarak ben de doğru bulmuyorum hemşireler için söylediklerini. arkadaş da agresif yaklaşmış, normaldir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mühendisliğin önü açık. Hemşirelik kariyer yapılacak bir meslek değil. Kıyaslamak yanlış o sebeple.

• 3Rayy kullanıcısına yanıt

Ben doktorların öğrenciyken bile mv maasi almalarını savunurum hiç merak etmeyin. Hiçbir zaman da kendimi doktorla kiyaslamadim çünkü görevlerimiz ayrı.

• Hic katilmiyorum söylediğinize.

Disi birakip hemşirelige gecen arkadaşlar merak uyandirici

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tipik Türk insanı ben iyi olayım demez de diğerleri kötü olsun ister. Yiyin olm birbirinizi hemşire doktora sallasın doktor mühendise sallasın mühendis öğretmene sallasın birbirinizi yiyin ki üsttekilere bir şey olmasın bambaşka bir enayilik bu milletteki

• Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt

yazılacak her şeyi yazmışsınız hocam

• çeka1 kullanıcısına yanıt

Neden ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.