Şimdi Ara

Hemşireliği bırakmak hata mı olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hata olur tabii ki biz doktorlar hastanedeki angarya işleri kime yaptıracağız?

/s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre hemşirelik çok güzel bir bölüm, son dönemde yurtdışı imkanı da arttı bu beni cezbediyor. Ama diğerleri de belirtmiş, memnun değilsen okuması zor gelir.

• progressc P kullanıcısına yanıt

Tıp,hukuk, eczacılık. Özellikle Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep bölgesinde bu bölümlere bak. Mesela bu yıl tıp fakültesine 2010/2015 yıllarında liseden mezun olan birçok kişi girmiş. İlginç bilgiler var

• Hocam sizinle durumumuz benzer sayılır ben de hemşirelik 2.sınıfım ve istemeyerek geldim.
    Derslerden vakit ayırabilsem ben de tekrar denemek istiyorum ama gerçekten dersler zor deneyebileceğimi zannetmiyorum. 2.dönem daha rahat olacağım belki tekrar hazırlanırım ama çok düşük bir ihtimal yapabileceğimi düşünmüyorum. Ayrıca benim hedefim sizin kadar yüksek değil 100k yapıp ilköğretim matematiğe gitmeyi istiyorum ama olmayacak büyük ihtimalle.

Size gelecek olursam hedefiniz yüksek bayağı çalışmanız lazım ve kazandınız diyelim 6 sene tıp okuyacaksınız işiniz çok zor bence.Size tavsiyem zaten okulu yarılamışsınız yüksek lisans yapabilirsiniz.
    Umarım hakkımızda en hayırlısı olur başarılar diliyorum size.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.