Şimdi Ara

Hemşirelik 1.sınıfta okuyorum soruları alabilirim.(erkekim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oclinomel

quote:

Orijinalden alıntı: banadabibardaksu

Geçen sene -sanırım bu zamanlar- ben de siz gibi sınav stresi yaşıyodum. Amaç belirlemek tercih belirlemek falan derken hemşirelik iş imkanı yönünden iyi diye seçtiydim. Şimdi başlayalı 1 ay oldu size sorularınız varsa yardımcı olayım

Merhaba hocam bende saglik meslek hemsirelik son sinifim benim hedefimde universitede hemsirelik hangi universiteye gidiyorsunuz dersler nasil universitede

kocaeli üniversitesi
    dersler başlayalı 1 ay olduğu için henüz hemşireliğin tarihçesi falan anlatılıyor. Temel kavramlar anlatılıyor. Ama önümüzdeki konulardan bazıları: İmmün sistem sindirim sistemi solunum sistemi gibi

• hemşeri misin
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim benim için çok yararlı oldu
  • Hemşire bak be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Hemşire bak be

• Hemşire dediğin güzel bakımlı bayan olur. Sen hastayken sana yaşam sevinci kazandırır ona bakarak hayal kurarsın. Kıl yumağına bakarak anca öldürün de gideyim dersin.

Senin yerinde olsam bırakırım bölümü. İleride çocuğun olursa iyi dalga geçerler baban hemşire diye. Ftr diyetisyenlik oku daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysuzmani

Hemşire dediğin güzel bakımlı bayan olur. Sen hastayken sana yaşam sevinci kazandırır ona bakarak hayal kurarsın. Kıl yumağına bakarak anca öldürün de gideyim dersin.

Senin yerinde olsam bırakırım bölümü. İleride çocuğun olursa iyi dalga geçerler baban hemşire diye. Ftr diyetisyenlik oku daha iyi.

-15 iq
  • Rica ederim , ama yiinede cok iyi arastir . Saglik sektoru uzerinde cok oynama yapiyorlar . Her an her sey degisebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: banadabibardaksu

quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Hemşire bak be

Bu arada bende bu sene mezunum hocam hemşirelik 😷

• quote:

Orijinalden alıntı: emırkozcuoglu

Hemşire dediğin güzel bakımlı bayan olur. Sen hastayken sana yaşam sevinci kazandırır ona bakarak hayal kurarsın. Kıl yumağına bakarak anca öldürün de gideyim dersin.

Ftr ve Diy. mezunlarında isler sakata bindi benden soylemesi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.