Bildirim
Henry Cavill karizması ve oyunculuğu ..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Superman olarak beğeniyorum. Dediğiniz gibi karizması var oyunculuk olarak bence çok yetenekli değil, ortalama. Ama bir Oscar'lık oyuncu değil, zaten o tarz filmlerde de oynamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 1 Eylül 2018; 23:28:10 > -
Superman dışında August Walker ve Napoleon Solo karakterleri de sağlam ..
Yeni James Bond filmlerinde de Daniel Craig'den sonra rol alacağı söyleniyor .
Oscar'lık bir oyuncu değildir belki de , daha iyi oyuncular elbette var ama aksiyon filmleri için elmas bu adam . -
Benim de beğendiğim oyunculardan.Gelecekte daha doğru nokta yapımlarda yer alırsa en üst aktörler kategorisine kendisini sokabileceğini düşünüyorum. -
Çok da iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Tip-fizik olmasa işi zor. -
Tip ve fizik 10 numara -
Klasik model oyuncusu, fazla abartmamak lazım. -
Yakışıklı ve sempatik bi adam ama yetenek olarak sınırlı -
Youtubeda bi videoda ucu ucuna kaçırdığı roller vardı baya bahtsızım. Bide witcher dizisinde geraldı oynamak istediğini söylemişti şu anda da oynayacak gibi haberler çıkmaya başladı. -
Rol alırsa gelmiş geçmiş en iyi BOND olur. -
Kesinlikle . Ama biraz daha zaman lazım . 2-3 sene daha ki yüz hatları çok genç durmasın . Gerçi makyajla da halledilir . -
Aşırı yakışıklı Henry reis bu arada görevimiz tehlikede gayet iyiydi reis. -
-
James Bond olacağını sanmıyorum şu ana kadar seçilmiş Bondlar çok aşırı ünlü olmayan tam çıkışını yapmamış aktörlerden seçildi diye biliyorum. Bu adamı çıkışını yapalı çok oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X