andy1..arkadaşım büyük geçmiş olsun eminim hayatı dolu dolu yaşayıp daha önce sorun ettiğin şeyler içinde gülüp geçiyorsundur..umarım eski sağlığına vede düzenine kavuşursun benim aslında demek istediğim etrafımız sağımız solumuz plazma ve lcd tv ile dolu ve insanlar hangisini alıp kullanacığını bilemiyor tek bildiğimiz az daha düşsün alırız.nedenide insanların artık tüplü tv ler bitti ve bunlar piyasada her eve girecekse bu teknoloji fiyatları eninde sonunda düşecek diye bir beklenti içerisinde olması
cok tskler barış.inanki onceden sorun ettigim seylerin aslında ne kadar sacma olugunu hastalık gelınce anldım.şimdi geriye baktıgımda gercektende komik sacmalıklar oldugunu anladım bunu saglıklıyken anlamak onemlıymıs.yinede sukur ediyorum.ben sizin forumu takip edince sunu anladım aslında sorun plazmalrda degıl ıyı yada kotu elbettekı var.ama insanların asıl sormak ıstedıklerı ya bozulursa ve sonrası bunu hıssedıyorum.takıp ettıgım kadarıylada vestel ve samsung servıslerı kalitede oncu fırmalar sanırım onların urunlerını tercıh edenler daha sanslılar cunkı olmassa degıstırebılme sansları oldugunu yazmıslar.suan bende seg arıyorum ama 2nci el bakalım bulabılıcekmıyım.cunki ben sadece tv gortusu ıyı olsun bırde dvd ızleyebıleyım.sonucta pcye takmıycam oyun oynamıycam.simdi onu arastırıyorum nasip artık.sonucta burda oyalanmak bıle benım ıcın eglencelı.hepinize tskler
andy1 dostum ben migrosta gördüm seg plazmayı 1290 taksitli fiyatıydı kendinden hoparlörlü olan modeli istersen bir araştır migroslarda olması lazım birde cosmo vardı 100 ytl fazlaydı...ikiside 42 modeliydi kolay gelsin...
nice küçük mutluluklarının büyük mutluluklarının habercisi olması dileğiyle
Anı yaşa diyen arkadaşlara cevap:
Fen bilgisi dersinde elektrik motoru (DC) yaptığım zamanı hatırlıyorum ( buna sony 40X3500 diyelim). Saatlerce kan ter içinde uğraşmıştım. İş bitip de motor dönmeye başlayınca 3. dakikada sıkıldığımı farkettim ve döndüm gittim. 2 gün boyunca aylak aylak gezdim dolaştım, motoru çalıştırdım, sıkıldım yine döndüm yine gittim. Sonra oturdum yok burası kötü, yok şurası eğri oturdum -yine kan ter içinde- yeni bir tane motor yaptım (hadi buna da 40X4500 diyelim)
Sözün özü şudur ki:
-Ben ve daha bir çokları için amaç- zevk hedefe varmak değil yolda yürümektir.
-LCD bahane sohbet şahane...
-Muhabbetimiz bol olsun
tskler arkadaslar..barıs hangi migroslarda var biliyormusun.ben istanbul şişlideyim.burdakınde var fiyatı 1449 ytl ama operlorsuz urunu.82 ekranlarıda 1050 ytl koymuslar.baskada urun yokmus arkadasa sordurdum.2nci elide olabılır bildigin yer varsa.sevinirim
sana tavsiye verelim dedik uyarı almışız,satıcı muamaelesi görmüşüz iyimi.bundan sonra tavsiyelerimi kendime saklıyım bari.
yok hayır estağfurallah.BARIŞŞ arkadaşa diyorum.fiyatlar düştümü diyodu.ben de plazmanın kralı pionun şu anda en düşük fiyatlarının olduğu yerin linkini verdim.uyarı yemişiz.sicilimiz bozuldu iyimi biz alamıyoruz bari alanlar kazık yemesinler bu krizde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme