Şimdi Ara

hep inecek bekleyin deniliyor..varmı inen yada uygun fiyata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hep inecek bekleyin sabredin bu fiyatlar mutlaka düşecek deniliyor plazma ve lcd tv de şu ana kadar evet indi yada fiyatı gayet uygun oldu alınabilir denecek kadar inen varmı..yada beklemeye devammı

• kardeş ben hiç bir zaman fiyat düşecek diye beklemedim,canım ne istediyse de aldım.hiçbir zamanda pişman olmadım.Tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stekemen

kardeş ben hiç bir zaman fiyat düşecek diye beklemedim,canım ne istediyse de aldım.hiçbir zamanda pişman olmadım.Tecrübeyle sabit.
    iner iner doğrudur, ne inmesi hocam, son döviz fiyatlarından sonra bindirimin âlâsı oldu. kriz en nihayetinde kapıda, ellerimizi ovuştura ovuştura krizi getirdik soktuk memlekete, öyle yada böyle siyasete gerek yok, bundan sonra para harcarken iki kere düşünelim derim, ithal mallara fazla para kaptırmayalım derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

iner iner doğrudur, ne inmesi hocam, son döviz fiyatlarından sonra bindirimin âlâsı oldu. kriz en nihayetinde kapıda, ellerimizi ovuştura ovuştura krizi getirdik soktuk memlekete, öyle yada böyle siyasete gerek yok, bundan sonra para harcarken iki kere düşünelim derim, ithal mallara fazla para kaptırmayalım derim...

Alıntıları Göster
    fiyatlar inecek diye beklenirse teknoloji işinde, ucuza alınan teknoloji zaten zamanın gerisinde kaldığından fazlada karlı bir iş yapılmamış olur. Teknolojik ürünlerde her yeni gün bir yeni model çıktığından fazla beklemek ileride pişmanlığa sebep olabilir. Çünkü bekledikçe yeni model piyasaya sürülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

fiyatlar inecek diye beklenirse teknoloji işinde, ucuza alınan teknoloji zaten zamanın gerisinde kaldığından fazlada karlı bir iş yapılmamış olur. Teknolojik ürünlerde her yeni gün bir yeni model çıktığından fazla beklemek ileride pişmanlığa sebep olabilir. Çünkü bekledikçe yeni model piyasaya sürülür.

Alıntıları Göster

Evet doğru inecek ve iniyor da,
    ama gözden kaçırmamamız gereken şu da var DAİMA İNECEK..DURMAYACAK,

Yani hedeflediğiniz ürün fiyatı inipte aldığınızda de inmesi durmayacak daha da inecek hatta piyasadan kalkacak..
    Bu defa da daha pahalısı insin diye bekleyeceksiniz.

Yapılacak şey ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve olanaklarınızı doğru ve gerçekçi belirleyin ve bütçenizi yıkmayacak şeyi hemen alın hayatınızı yaşayın.

Bekleye bekleye ömrünüz geçiyor hiç aklınıza geliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Evet doğru inecek ve iniyor da,
    ama gözden kaçırmamamız gereken şu da var DAİMA İNECEK..DURMAYACAK,

Yani hedeflediğiniz ürün fiyatı inipte aldığınızda de inmesi durmayacak daha da inecek hatta piyasadan kalkacak..
    Bu defa da daha pahalısı insin diye bekleyeceksiniz.

Yapılacak şey ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve olanaklarınızı doğru ve gerçekçi belirleyin ve bütçenizi yıkmayacak şeyi hemen alın hayatınızı yaşayın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

En önemli kısmıda bu değil mi zaten, ertele ertele, incele incele, bu seferde çok bildiğinden birşey alamıyorsun, birşey alınacaksa alınır, karar verilir, 3-5 gün forumlar karıştırılır, ürüne karar verilir, imkan varsa küçük birşeyse yurtdışından getirtirsin yadawww.teknofiyat.com da fiyatına bakarsın, taş çatlasın 1 hafta da alırsın, o da taş çatlarsa yani, ömür geçiyor arkadaş, ömüüür.....

• quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

En önemli kısmıda bu değil mi zaten, ertele ertele, incele incele, bu seferde çok bildiğinden birşey alamıyorsun, birşey alınacaksa alınır, karar verilir, 3-5 gün forumlar karıştırılır, ürüne karar verilir, imkan varsa küçük birşeyse yurtdışından getirtirsin yadawww.teknofiyat.com da fiyatına bakarsın, taş çatlasın 1 hafta da alırsın, o da taş çatlarsa yani, ömür geçiyor arkadaş, ömüüür.....

Alıntıları Göster
    Zaten arkadaşların hepsi aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışlar.
    Bekle bekle neteye kadar?
    Zaman akıp gidiyor.
    Vaktiniz varken, sağlığınız yerindeyken istediğiniz birşey varsa (Sadece TV için demiyorum),
    Maddi gücünüz ve ihtiyaçlarınız ölçüsünde hoşunuza giden bir ürünü alın ve doya doya tadını çıkarın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Zaten arkadaşların hepsi aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışlar.
    Bekle bekle neteye kadar?
    Zaman akıp gidiyor.
    Vaktiniz varken, sağlığınız yerindeyken istediğiniz birşey varsa (Sadece TV için demiyorum),
    Maddi gücünüz ve ihtiyaçlarınız ölçüsünde hoşunuza giden bir ürünü alın ve doya doya tadını çıkarın.

Alıntıları Göster
    size bir nasihat hayatı bekletmeyin cunki beklemeye degecek birsey yok.anı yasayın.varsa durumun hemen al cunki kendini mahrum etme gun gelir keske dedın anları yasarsın.o yuzden bugunu yaşa ve kendini mutlu et unutmaki bu hayat senin.bende arıyorum hatta en kotu markalara bile bakıyorum cunki bakmak bile beni mutlu ediyorum durumum olmadıgı alamıyorum ama yinede izlemek bakmak almaırım dusuncesi hayali bile cok guzel.sen şanslı insanlardansın alabılıyorsun.o yuzden hayatı bekletme cuni mutlu olacaksın ve seni mutlu edecek birseyi evinde yasayacaksın.indirmde olan bir urun var sana dıyım ben olsam kesinlikle alırdım.
    SAMSUNG PS-42A416 LCD TV
    PANEL
    Ekran Boyutu 42 inch (106 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık 1.500 cd/m2
    Kontrast (Dinamik) 20.000:1
    Renk NTSC,PAL,SECAM,AV Multi System
    Sistem Digital Natural Image Engine (DNIe+)
    Panel Plasma Teknoloji
    İzleme Açısı 175 derece
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1024x768p
    PC Sinyal Algılama 1024x768p
    Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i
    High Definition HD Ready...........FİYATI:1628 ytl 12 taksitle..dun 1581 ytlydı..goruyorsunki beklemek bazen iyi degil helki bizim gıbı dunyanın en guzel ama ne sansız ulkesınde yasıyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

size bir nasihat hayatı bekletmeyin cunki beklemeye degecek birsey yok.anı yasayın.varsa durumun hemen al cunki kendini mahrum etme gun gelir keske dedın anları yasarsın.o yuzden bugunu yaşa ve kendini mutlu et unutmaki bu hayat senin.bende arıyorum hatta en kotu markalara bile bakıyorum cunki bakmak bile beni mutlu ediyorum durumum olmadıgı alamıyorum ama yinede izlemek bakmak almaırım dusuncesi hayali bile cok guzel.sen şanslı insanlardansın alabılıyorsun.o yuzden hayatı bekletme cuni mutlu olacaksın ve seni mutlu edecek birseyi evinde yasayacaksın.indirmde olan bir urun var sana dıyım ben olsam kesinlikle alırdım.
    SAMSUNG PS-42A416 LCD TV
    PANEL
    Parlaklık 1.500 cd/m2
    Panel Plasma Teknoloji
    İzleme Açısı 175 derece
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    High Definition HD Ready...........FİYATI:1628 ytl 12 taksitle..dun 1581 ytlydı..goruyorsunki beklemek bazen iyi degil helki bizim gıbı dunyanın en guzel ama ne sansız ulkesınde yasıyorsan.

Alıntıları Göster
    işte indirim.bence f/p çok iyi.

http://www.teknomix.com.tr/bolum.php?name=urunler&catid=209

• quote:

SAMSUNG PS-42A416 LCD TV
    PANEL
    Parlaklık 1.500 cd/m2
    Panel Plasma Teknoloji
    İzleme Açısı 175 derece
    ÇÖZÜNÜRLÜK

Alıntıları Göster
    teknoloji konusunda fiyat politikaları dünyanın her yerinde aynıdır.. bugün; mevcut teknolojinin en iyisini 10 liraya, bu olsa iyi olurdu dediğinizi 5 liraya, bunla idare edebilirim dediğiniz eskimiş tenolojiyi 2 liraya alıyorsanız; yarın da rakamlar hemen hemen aynı olacaktır.. tabi ki, ekonomik kriz, ekstra vergiler (ülkemizde çok meşhur) gibi durumlar bu ortalamalara eklenir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 16 Ekim 2008; 16:47:23 >

• quote:

SAMSUNG PS-42A416 LCD TV
    PANEL
    Parlaklık 1.500 cd/m2
    Panel Plasma Teknoloji
    İzleme Açısı 175 derece
    ÇÖZÜNÜRLÜK

Alıntıları Göster
    kısaca anı yaşa...gelen yorumlara bakılırsa inene çıkana bakma lazımsa al kullan denilmiş anlaşılan bu iş beklemeyle çözülmüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: B@RıŞŞ

kısaca anı yaşa...gelen yorumlara bakılırsa inene çıkana bakma lazımsa al kullan denilmiş anlaşılan bu iş beklemeyle çözülmüyor .

Alıntıları Göster
    kesinlikle hicbir şey icin beklemeyın.hayatı dolu dolu her anıyla yasayın iyisiyle kötüsüyle yaşmayı bildikten sonra hersey guzel.plazmanı al hic bekleme varsa paran herksin gözü farklıdır ben kucuk yazıları goremem kotu derim dıgerı super der.onemlı olan sensın begendıysen al.
  • quote:

kesinlikle hicbir şey icin beklemeyın.hayatı dolu dolu her anıyla yasayın iyisiyle kötüsüyle yaşmayı bildikten sonra hersey guzel.plazmanı al hic bekleme varsa paran herksin gözü farklıdır ben kucuk yazıları goremem kotu derim dıgerı super der.onemlı olan sensın begendıysen al.

Alıntıları Göster
    ANI YAŞAYIN herkes bunu yazmış. Doyasıya keyfini çıkarın...

Borçlar,para durumu vs söz konusu olunca neyi yaşayacaksınızı yine O anın keyfini mi çıkaracaksınız.

ANI YAŞAYIN KEYFİ ÇIKARIN diyenler mi gelip Plazma ya da LCD borçlarını ödeyecek..

• quote:

Alıntıları Göster
    Araba alacağım zaman beklemem.
    Buzdolabı alacağım zaman beklemem.
    Ayakkabı alacağım zamanda ertelemem.
    Yanlız cep telefonu lcd tv gibi jher gün zırt pırt değişen teknolojilerde adımımı sağlam atmayı severim.
    Zaman zaman iyi modeller çıkar ve onu aldığınızda uzun süre memnun menmnun kullanırsınız.
    Yok a bu çıktı deyip alırsanız vay ben bunu niye aldım der ve 6-8-12-16-18-24 taksit bitinceye kadar kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
    Yeni çıkan teknolojileri satın alacağınız zaman ilk çıkan moddellerden uzak durmak gerektiğine inanırım.

Lafın kısası Gaza gelmeden alışveriş yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetvel

Araba alacağım zaman beklemem.
    Buzdolabı alacağım zaman beklemem.
    Ayakkabı alacağım zamanda ertelemem.
    Yanlız cep telefonu lcd tv gibi jher gün zırt pırt değişen teknolojilerde adımımı sağlam atmayı severim.
    Zaman zaman iyi modeller çıkar ve onu aldığınızda uzun süre memnun menmnun kullanırsınız.
    Yok a bu çıktı deyip alırsanız vay ben bunu niye aldım der ve 6-8-12-16-18-24 taksit bitinceye kadar kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
    Yeni çıkan teknolojileri satın alacağınız zaman ilk çıkan moddellerden uzak durmak gerektiğine inanırım.

Lafın kısası Gaza gelmeden alışveriş yapın.

Alıntıları Göster
    proffesor.sana bir sır veriyimmi hayat boyuda unutma.sağlıgın iyiyse dunyadaki en super zengin sensin.bak iş yerim vardı durumumda ıyıdı bodrumda istanbulda ticaret yapardım.sagğlıgım iyiyken hep borc derdım iş yok derdim anlayacagın dusundukce dusunurdum.ne zamanki hastalık geldi beni buldu eve mahkum oldum.anladımki o gunki sıkıntılar aslında cok komikmis keske bugunki kafam ogun olsaymıs.o kadar cok fırsat varki kazanmak icin inanki borclar birsey degil.evde 1 senedır otururum dahada fazla.internetten dahı para kazanbılırsın yada aksamları bir köse basında ıvır zıvır satarak beledıyeden ızın alarak ama 5 lıra ama 10 lıra ay sonuna vurursan 1000 lıra enaz yani dusunce hayat cok kısa arkadas inanki cok kısa.hicbir sey icin uzulme sıkılma degmiyor hicbır zamanda degmiycek.durumun varsa zaten alınabılır yoksa yıne uzulme.ben burdakı yorumları okurum o bile bir mutluluk bir huzur hayatı kendinize zehir etmeyin.herseyin bir cıkısı vardır.yaşamak cok guzel.lutfen arkadaslar hicbir sey icin kendinizi uzmeyin degmiyor.

• quote:

proffesor.sana bir sır veriyimmi hayat boyuda unutma.sağlıgın iyiyse dunyadaki en super zengin sensin.bak iş yerim vardı durumumda ıyıdı bodrumda istanbulda ticaret yapardım.sagğlıgım iyiyken hep borc derdım iş yok derdim anlayacagın dusundukce dusunurdum.ne zamanki hastalık geldi beni buldu eve mahkum oldum.anladımki o gunki sıkıntılar aslında cok komikmis keske bugunki kafam ogun olsaymıs.o kadar cok fırsat varki kazanmak icin inanki borclar birsey degil.evde 1 senedır otururum dahada fazla.internetten dahı para kazanbılırsın yada aksamları bir köse basında ıvır zıvır satarak beledıyeden ızın alarak ama 5 lıra ama 10 lıra ay sonuna vurursan 1000 lıra enaz yani dusunce hayat cok kısa arkadas inanki cok kısa.hicbir sey icin uzulme sıkılma degmiyor hicbır zamanda degmiycek.durumun varsa zaten alınabılır yoksa yıne uzulme.ben burdakı yorumları okurum o bile bir mutluluk bir huzur hayatı kendinize zehir etmeyin.herseyin bir cıkısı vardır.yaşamak cok guzel.lutfen arkadaslar hicbir sey icin kendinizi uzmeyin degmiyor.

Alıntıları Göster
    1- hayat kısa değerlendirmek gerek vs... bunun bu konunun başlığıyla alakalı olmadığını düşündüğüm için yorum yapmayacağım.konuya dönersek

2- indirim olmaz diyen yada öyle olduğunu düşünen arkadaşlara çok kısa ve net bir şey önereceğim bu da tecrübeyle sabit;

3- indirim olmadığını yada olmayacağını düşünenler yarın bir tekno bayiye gitsinler(teknosa,gold,bimeks vs...) ve oradan katalog alsınlar. katalogda ki panel fiyatlarına iyice baksınlar

4- aynı kişiler 6 ay sonra yine aynı mağazaya gitsinler ve bir katalog daha alsınlar. panel fiyatlarına iyice baksınlar.(6 ay önceki modellerin fiyatlarına tabi ki o gün çıkan panel fiyatlarına değil)

5- baktıklarında fiyatlarda indirim olup olmadığını açıkça göreceklerdir.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: universteli

1- hayat kısa değerlendirmek gerek vs... bunun bu konunun başlığıyla alakalı olmadığını düşündüğüm için yorum yapmayacağım.konuya dönersek

2- indirim olmaz diyen yada öyle olduğunu düşünen arkadaşlara çok kısa ve net bir şey önereceğim bu da tecrübeyle sabit;

3- indirim olmadığını yada olmayacağını düşünenler yarın bir tekno bayiye gitsinler(teknosa,gold,bimeks vs...) ve oradan katalog alsınlar. katalogda ki panel fiyatlarına iyice baksınlar

4- aynı kişiler 6 ay sonra yine aynı mağazaya gitsinler ve bir katalog daha alsınlar. panel fiyatlarına iyice baksınlar.(6 ay önceki modellerin fiyatlarına tabi ki o gün çıkan panel fiyatlarına değil)

5- baktıklarında fiyatlarda indirim olup olmadığını açıkça göreceklerdir.

Saygılar

Alıntıları Göster
    Almak istediğim panelin fiyatı

Haziran başında 4900 tl.

Bugün 3600 tl.

Herkesin kendi tercihidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Almak istediğim panelin fiyatı

Haziran başında 4900 tl.

Bugün 3600 tl.

Herkesin kendi tercihidir.

Alıntıları Göster
    cebinde parası olan için hayatı anında yaşa felsefesi oluyor
    cebinde parası olmayan iin ise hayatı bekleyerek yaşa felsefesi oluyor sanırım ben bekleyerek yaşayanlardanım nezaman sony 40s4000 fiyatı 1500 ytl civarı olur ozaman alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: istinyeOutletPark

cebinde parası olan için hayatı anında yaşa felsefesi oluyor
    cebinde parası olmayan iin ise hayatı bekleyerek yaşa felsefesi oluyor sanırım ben bekleyerek yaşayanlardanım nezaman sony 40s4000 fiyatı 1500 ytl civarı olur ozaman alırım

Alıntıları Göster
    Yani arkadaşlar bazen derdim ki 5-10 sayfa konuyu okumadan yazıyorlar, aynı terane dönüp duruyor haklılar hepsini okumaya zaman yetmez derdim,

ama şurda 3 tane mesajı bile okumadan yazıyorsunuz, bir bakın neler söylenmiş ona göre yazın..

yani öyle bir hal alıyor ki gerisi ne olursa olsun herkes geliyor kendi fikrini atıyor ortaya gidiyor isteyen beğenmesin diyor.

Kimse paylaşmıyor, paylaşmayanın fikrinede ihtiyacımız yok, konu ne için açılmış nereye gitmiş..

kimse sizi bişeye zorlayamaz neyseniz osunuz, hayatta en kolay şey öğüt vermek ve en zor şeyde verilen bir öğüdü tutmaktır..
    lütfen fikir paylaşımlarına kompleks katmayalım burada kimin neye gücünün yettiğini değil sadece neden yaptığını ve bu sebebin bize uyup uymadığını öğrenmek için bulunuyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

Yani arkadaşlar bazen derdim ki 5-10 sayfa konuyu okumadan yazıyorlar, aynı terane dönüp duruyor haklılar hepsini okumaya zaman yetmez derdim,

ama şurda 3 tane mesajı bile okumadan yazıyorsunuz, bir bakın neler söylenmiş ona göre yazın..

yani öyle bir hal alıyor ki gerisi ne olursa olsun herkes geliyor kendi fikrini atıyor ortaya gidiyor isteyen beğenmesin diyor.

Kimse paylaşmıyor, paylaşmayanın fikrinede ihtiyacımız yok, konu ne için açılmış nereye gitmiş..

kimse sizi bişeye zorlayamaz neyseniz osunuz, hayatta en kolay şey öğüt vermek ve en zor şeyde verilen bir öğüdü tutmaktır..
    lütfen fikir paylaşımlarına kompleks katmayalım burada kimin neye gücünün yettiğini değil sadece neden yaptığını ve bu sebebin bize uyup uymadığını öğrenmek için bulunuyoruz..

Alıntıları Göster
    bence fıyatları ınanılmaz dusuyorlar.3 ay once cıkan samsungu kendi satıs yetkılısı o eskıdı dıyor artık oysakı 3 ay oneckı fıyatı 2700 ytl bugunse 1680 ytl.bu bırazda fırmaların artık zekileşleri sanıyorum yurt dısından zekice getırılen cok ucuza urunlerin etkisi var.ib gibi adamlar inanılmaz fiyatlara yurt dısından alıyor ıc pazarıda dusuyorlar halıyle.ib gıbı bırkac fırma daha gırecegıne emınım sonucta vestel buna yoneldi dıgerleride yonelecektır.buyuk ıhtımalde yılbasından sonra 1200 ytl plazmarın fıyatları olur sanırım cunki.sony samsung mitsubuhi akai pioneer ve turkıye pıyaysaına gırmemıs 6 kadar fırma daha varki ısımlerını sonrdan eklerım bunların plazmalrı suan avrupda 10 euro cıvarı 106 ekran ve tam kare.yakında bunlrda piyasaya umarım gırerler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.