< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hep YaraliPanda yapıyordu, sıra bizde
-
-
enteresan
-
En iyi 3 özel üniversite demiş, ama eğer Ankara'da da iş başvurusu yapıyorsa sanırım Bilkent'i bitirdi bu arkadaş.
TR ilk 500, C2 İngilizce, iyi sosyal beceriler, top tier üniversite, Endüstrü Müh. mezunu ve kulüplerde de aktif yer almış, sağlam stajlar yapmış hatta Erasmus stajı bile var....
Nasıl iş bulamıyor bu kişi???
-
Ben de anlamadım, bu adam bu halde iş bulamıyorsa ileride biz hiç bulamayız. Ya da iyi kolpa yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolpa bence de, yoksa ben garantili işsizliğe doğru gidiyorum.
-
istanbulda calismayi reddediyor olabilir
-
maaş kompleksi olabilir. arkadaş 20-21 civarı başlamış üniversiteye. O dönem başlayanlarda çok büyük bir “mezun olunca 5k dolardan baslıyormus bunlar mıgo” algısı var. bir şirketin genel müdürüyle konuşuyordum. odtu, bogazici gibi okullardan mezun olduğu gibi gelip +100k maaş isteyen çokça kişiyi reddettiğinden bahsetti.
arkadaşın söylediklerinden en az ikisi kolps veya eksik. bu şartlarda efendi gibi iş görüşmesine gidersen alınmaman mümkün değil. bu şartları erciyes ünide karşılayanlara bile 4. sınıfta iş teklifi geliyor.
-
https://www.reddit.com/r/UniversityTR/comments/1i62k6m/comment/m88s94h
Bende LinkedIn iş ilanları için Ankara bildirimi açık, en fazla 3 (üç) tane yeni ilan oluyor, onun için LinkedIn bana mail atıyor.
Kişi şirkete ulaşmalı, ilan bulayım başvurayım ile maalesef olmuyor.
"Cold apply" yabancılar da bahsediyor zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kolpa bence de, yoksa ben garantili işsizliğe doğru gidiyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X