Şimdi Ara

Hepatit-B li bir kız arkadaşla çıkmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kızla herhangi bir yakınlaşmam yok ( cinsel tarzda ). ama korkuyorum yanına yaklaşmaya .bu konuda bilgili birinden akıl danışmak istedim.ben aşı vurunmaya başlıyacağım (toplam 3 aşı 6 ayda bağışıklık sağlıyormuş) ama işte ne bilim bir buluştuğumda elini tutmak sarılmaya çalışmaktan acaip korkuyorum çünkü bu hastalık derideki terden bile bulaşıyormuş.sizce ne yapmalıyım ? elini tutmaya bile korktuğumda o da çok kötü hissedecek ve daha üzücü olacak

• Kesinlikle terliyken ten tene değmeli hunharca öpüşmeli ve mercimeği fırına vermelisiniz.Ne olmuş yani ?Gülü de gas maskesiyle mi koklayah ?Hö ?
  • kuruyup düşer yapma.
  • incir reçelini izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağışıklık kazanana kadar dikkat edin sağlık söz konusu.Bu konuda üzülebilir belki ama ona hissettirnemeye çalışın kolay değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklına takılan her şeyi sorabilirsin bu konuda

enfesiyon hastalıkları bölümünden randevu al hepatip b testi ve hepatipe karşı bağışıklığım var mı diye test yaptırmak istiyorum de

kan ver sonuçlar negatif çıkar

sonra sağlık ocağına git 3 adet aşını yaptır ilk aşıdan sonra 1 ay sonra 2. aşı 3. aşı altıncı ayda yaparlar ...(0 1 ay 6 ay yani )

aşı şağlık ocakalrın ücretsiz sakın para verme risk gurubunda olanlardan para alamazlar .

ter vs bulşamas panik yapma o kadar aids değil bu hepatip b bu hıv olsa zaten karşı taraf çok yaşamaz ... kızla yanak yanağa öpüş elini vs tut birşey olmaz ama dudaktan öpşürken diş etinde kanama vs varsa ancak öyle bulaşabilir . yani sen aşılarını yaptır aşılar bitince de anti hbs ag pozitif mi ona baktır kan verip ....

incir recelini izle diye elamanı boşver kamil hıv ile hbv arasında ki farkı bilmiyor çünkü ... evlenemye vs ileride çocuğa bulaşmaya falan sıkıtı olan bir hastalık değil söyleyecekelrim şimdilik bu kadar aklına takılan birşey olursa maddeler halinde sora bilirsin ....aynı tabaktan yemek yeme diş eti kanar vs tükürüğe karışı sen aşıları yaptır kısaca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazate48 -- 17 Nisan 2017; 12:20:53 >

• Becer onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.