Şimdi Ara

Hepimize Geçmiş Olsun!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Takma bunları ya 12 yaşındaki duygusuz varlıklar Aynı şey banada oldu Direk oyunu sildim

yaşım 41 ve şubat 2006 dan beri athensteyim konu ile ilgili sözleriminde sonuna kadar arkasındayım
    elbetteki bot a karşıyım ve ilk konuyu açan kişide yazısında bunu belirtmiş ve ben buna istinaden elimi vicdanıma koyup yazdım şayet beni kastediyorsan

duygusuz varlıklar sözün bir diğer arkadaşlara ve bana hakarettir beni zamanında küfür sayılmayacak kadar önemsiz bir kısaltma ile 6 gün ban cezasına çarptıran heretic kardeşimizi göreve davet ediyorum

ayrıca manyakai kardeşim sen bu konuyu açarken (Bot- 55 lvl den sonra ticked) sözü ile neyi kastediyorsun? bu yazdığın bana level 55 e kadar bot kullandığını 55 ten sonrada gold ticket kullandığını düşündürür yanlışsam veya o satır bunu ifade etmiyorsa o satırdaki (Bot- 55 lvl den sonra ticked) olayının ne olduğunu açıkla senden burda özür dileyip tüm yazdıklarımı sileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirohito -- 6 Ekim 2006; 17:04:30 >

• quote:

yok ya adam bot kullanıcak emekten bahsedecek bizde acıyacağız ona hee

sen benim bu oyunu türkiye de ilk oynayanlardan biri olduğumu ve hiç bir katkı malzemesi kullanmadan 11 aydır kasıp hala 48 level olduğumu biliyormusun ben bu oyuna başladığımda 3 tane server vardı ve oynadığım serverda topu topu 5-6 türk vardı o zaman kimsenin ko dan başka bildiği yoktu sen başla oyuna emeğe saygı göstermeden 4-5 ayda 65 level ol ondan sonra bende sana üzeleyim ha sizlerin yukarıdaki yüce adaletten heberi yok galiba takdiri ilahi er geç kendini gösterir

ya sana yuh diyorum başka bişey demiyorum.diyorsun 3 server varken oynuyordum ve 48 lvl im.burda lvl kasma kıyası senlemi yapıcaz biz arkadaşım.demekki sen günde 10 dk fln oynuyorsun o kdr sürede ancak 48 yapabildiysen.ben 1.5 ayda lvl 65 karakter yaptım.gün geldi uyumadım.sen şimdi bu laflarla adam gibi kasanları zan altında bırakıyorsun.ayrıca şunu söylüyorum.kasmak isteyen adam ticketını aldıktan sonra o ticket bitene kadar 70 olabilir.yani 1 ayda 70 lvl karakter yapmak mümkün.

bu arada nasıl 48 lvl sin hala şaşıyorum sana.ya oynayacak vaktin yok ya kasmayı bilmiyorsun.lütfen doğru düzgün kasan arkadaşları zan altında bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lethe_ -- 6 Ekim 2006; 16:59:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: manyakai

Yazılanlardan isimleri ve yazıları tek tek vermeyeceğim.Bu yazdıklarımdan bot kullandığımı cıkaran arkadaşları hayranlıkla cvp larını okuyorum.Dikkatli okuyun!!! Bütün zorluklara karşın!!!Biz athens serverının ilk oyuncularından biriyiz varın siz sayın kaç ay nisandan beri kasıyorum.Millet bot kullanıyor biz tamamen kendi çabalarımızla kasıyoruz.Burdaki anlamadıgınız nokta budur...Bot kullanan insan bu kadar oyun sürecinde 70 olamazmı biraz beyin jimnastiği yapmanız yeterlidir.Biz 40 lvl e ulastıgımızda millet soslarla dolanıyordu sp si kasılmıs olarak.Yeni acılmıs tibet serverında gecen buradaki topiclerin bir tanesinde belirttim.Eğer bot arıyorsanız fazla zorlanmazsınız adamlar lvl 4 yapmışlar guildlerini 50-65 arası charları.Sözde yeni server 3 haftada nasıl 65 olunuyor siz bana değil gidinde onlara sorun.Ayrıca 55 ten itibaren ticked kullandım dedim yani emek demek istediğim budur.Tickedsız kasmanın ne demek oldugunu herhalde bilirsiniz.Hepimize geçmiş olsun dedim çünkü hiç bir sebep ortada yok.Sadece oyundan 1 ay önce silk alınmıştır.Ve ödemelerde hiç bir sıkıntı yoktur.Buradaki problem tamamen Chargeback kredi kartı ile alakalı yani.Ve bu olay son zamanlarda kaç arkadaşıma oldugunu bilseniz.Arkımın charı 62 di ve bi anda yok oldu ve bende bunun çözümünü bekliyorum sizlerden boş laf değil sizlerden çözüm üretmenizi beklerdim.Cevaplarınızı bekliyorum .

Athens teki nick in neydi?

• quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

quote:

sen benim bu oyunu türkiye de ilk oynayanlardan biri olduğumu ve hiç bir katkı malzemesi kullanmadan 11 aydır kasıp hala 48 level olduğumu biliyormusun ben bu oyuna başladığımda 3 tane server vardı ve oynadığım serverda topu topu 5-6 türk vardı o zaman kimsenin ko dan başka bildiği yoktu sen başla oyuna emeğe saygı göstermeden 4-5 ayda 65 level ol ondan sonra bende sana üzeleyim ha sizlerin yukarıdaki yüce adaletten heberi yok galiba takdiri ilahi er geç kendini gösterir

ya sana yuh diyorum başka bişey demiyorum.diyorsun 3 server varken oynuyordum ve 48 lvl im.burda lvl kasma kıyası senlemi yapıcaz biz arkadaşım.demekki sen günde 10 dk fln oynuyorsun o kdr sürede ancak 48 yapabildiysen.ben 1.5 ayda lvl 65 karakter yaptım.gün geldi uyumadım.sen şimdi bu laflarla adam gibi kasanları zan altında bırakıyorsun.ayrıca şunu söylüyorum.kasmak isteyen adam ticketını aldıktan sonra o ticket bitene kadar 70 olabilir.yani 1 ayda 70 lvl karakter yapmak mümkün.

bu arada nasıl 48 lvl sin hala şaşıyorum sana.ya oynayacak vaktin yok ya kasmayı bilmiyorsun.lütfen doğru düzgün kasan arkadaşları zan altında bırakmayın.

sen önce kibar ol ondan sonra konuş ne yuh muh öyle sen benim yazılarımda böyle bir hitap tarzı gördünmü benim 11 ayda 48 level olmam konusunda daki ya vaktin yok sözünde doğrusun çünkü 24 saatimi pc başında oynayacak kadar boş adam değilim ,kasmasını bilmiyorsun sözüne de katılmıyorum fırsatını bulunca çok güzel kasıyorum istersen sanada gösterebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: shaigorn

Bu tamamen bloke olduğu anlamına gelmez. Belki birkaç haftalığına banlanmışındır.

insallah arkdasın dedii gibi olr
  • Paymentte sorun vardı.Sanırım o ara silk almışsın.Bizim guilddende 1 kişi bloke edildi..Bende o ara silk aldım inşallah bloke edilmeyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilPhoenix -- 6 Ekim 2006; 20:23:35 >
  • Ühühühühühühü duygulandım bakın şimdi yapmayın ama
  • PAYPAL SORUNUN VARMIŞ CHARGEBACK OLMUŞ YANİ ÖDEMEMİŞMİSİN ÖYLE BİŞEY
  • walla sana bişe demiyorum,sen 11 ay kasıorum diosun ve hala lvl48 im diosun,ümitsiz vaka... ve daha yazılanları anlamakta zorlanıosun adam dioki o kadar zorluklara rağmen bu charı kastım, sen diosunki bot kullanıosun,boş boş cvp vericeine lvl cap açılmadan git kas ..İsmail tekrar geçmiş olsun,seni özlicem

• quote:

Orjinalden alıntı: hirohito

quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

quote:

sen önce kibar ol ondan sonra konuş ne yuh muh öyle sen benim yazılarımda böyle bir hitap tarzı gördünmü benim 11 ayda 48 level olmam konusunda daki ya vaktin yok sözünde doğrusun çünkü 24 saatimi pc başında oynayacak kadar boş adam değilim ,kasmasını bilmiyorsun sözüne de katılmıyorum fırsatını bulunca çok güzel kasıyorum istersen sanada gösterebilirim

bAK ŞİMDİ SENİN YAPTIGINA DENGESİZLİK DENİR DİYORSUNKİ 2 AYDA 70 YAPAN BOT KULLANMIŞTIR

BEN 48 YAPTIM DİYORSUN 11 AYDA, BİR YANDAN DA BEN SENİN GİBİ BOŞ ADAM DEGİLİM

DİYORSUN.DEMEK Kİ SEN HİÇ DURMADAN KASMA GİBİ BİR OLAYA GİRMEMİŞSİN YANİ 7/24 KASMA GİBİ

DURUMUN OLMAMIŞ 1 AYDA 70 YAPILAMAYACAGINI NASIL BİLİYORSUN?DENEMEMİŞSİN BİLE.BU ARADA 11

AYDA 48 YAPTIYSAN AY BAŞINA 4.6 LVL YAPIYOR SEN 1 HAFTADA 1 LVL YAPIYORSUN O ZAMAN YANİ

HERGUN NEDEYSE %15 KASIYORSUN VALLAH ÇOK İLGİNÇ BEN 1. GUN TİCKETI AÇMADAN YANİ 2. GUN

AÇIP 5. GUNUMDE 42 OLDUM.

ÇOK MERAK EDİYORUM SENİN DOLULUGUN NEYMİŞ?BAŞBAKAN FALAN MISIN?

UNUTMAKİ SRO OYNAYANLARIN COGU OGRENCİ VE YAZ TATİLİNDEN YENİ CIKTIK.OYUNDAKİ COGU

TURKUN İŞİ YOKTU.SENİN Bİ YERDE ÇALIŞMAN BENİM BOŞ ADAM OLDUGMU GOSTERMEZ.HERŞEYİN YERİ

ZAMANI VAR.BU SENE ALLHIN İZNİYLE ÜNİVERSİTE BİTECEK VE BEN KENDİ İŞİME BAKICAM TATİL BENİM

SONUNA KADAR DEĞERLENDİRME HAKKIM VAR.İSTER ÇALIŞIRIM İSTER ÇALIŞMAM.BEN BU YAZ TATİLİMİ

SRO OYNAYARAK DEGERLENDİRDİM DİGER YAZDA DA ASKERDE OLACAM İNŞ HERKESİN HAYAT PLANI

FARKLI,BENİMKİ BU YAZ SRO UZERİNE KURULUYDU CUNKU HAYATIMDA YOGUN GEÇİRMEYECEGİM SON

YAZIMDI

• 1 ayda 70 olmasada 2 ayda olabilir ama bunu her player yapamaz oyun bilgisi ve girdiği süre çok önemlidir.7/24 yapsa bile benim kastettiğim bütün bir guild ve tüm playerları 50 ++ kişilerdir.ve server 1 aylık bile değil.Eren kastıgın charı ben biliyorum ama unutma senin 1.5 ayda 65 yaptıgın char athensteydi item derdin yok para derdin yok.Ama benim kastettiğim arkadaşlar yepyeni bir serverda ve ayrıca hepsi 5x 6x yapmışlar.
    Bu konuda eminim daha paylaşacaklarınız vardır.Cevaplarınızı bekliyorum...
  • merak ettiğim birşey var manyakai

sen silk almayı denedin aldın ertesi gün mü oldu olay ?

yani sormak istediğim bloke olduğunu anlamadan en son ne kadar süre önce silk alma girişimin oldu?

şimmdiden tşk . cvb ın için...
  • Daily Q&A 7/31
    087 S: Hesabim chargeback (bunun tam turkcesini bilmiyorum, paranin geri cekilmesi) sebebiyle bloke edildi. Nasil kaldirabilirim?
    C: Hesap blokelerini yalnizca Paypal, Cyberpass ve diger kart sirketlerinden direk gelen su sartlardaki bilgilendirmeyle kaldiriyoruz (kopyalanmis ya da yonlendirilmis mesajlar kabul edilmeyecektir).
    1) arastirmalari tamamlanmis ve para transferi onaylanmis
    2) gecerli kart/hesap sahibi chargeback islemini iptal etmis.

Bunlardan baska hicbirsey hesap blokesini iptal ettirmeyecektir. Bunlardan baska hersey reddedilecek ve hesap blokesini kaldirtmayacaktir..

buyur yapabiliceklerin bunlarmış...

bide gönderme yaptığın insanları iyice tanımıyorsan we kanıtın yoksa pek emin olma bazı şeylerden derim..geçmiş olsun inşallah açtırabilirsin banı...
  • Tamamda,Bize neden geçmiş olsun?!

Char Senin hacı sana geçmiş olsun...
  • Orjinalden alıntı: archerxx

bAK ŞİMDİ SENİN YAPTIGINA DENGESİZLİK DENİR DİYORSUNKİ 2 AYDA 70 YAPAN BOT KULLANMIŞTIR

DİYORSUN.DEMEK Kİ SEN HİÇ DURMADAN KASMA GİBİ BİR OLAYA GİRMEMİŞSİN YANİ 7/24 KASMA GİBİ

DURUMUN OLMAMIŞ 1 AYDA 70 YAPILAMAYACAGINI NASIL BİLİYORSUN?DENEMEMİŞSİN BİLE.BU ARADA 11

AYDA 48 YAPTIYSAN AY BAŞINA 4.6 LVL YAPIYOR SEN 1 HAFTADA 1 LVL YAPIYORSUN O ZAMAN YANİ

HERGUN NEDEYSE %15 KASIYORSUN VALLAH ÇOK İLGİNÇ BEN 1. GUN TİCKETI AÇMADAN YANİ 2. GUN

UNUTMAKİ SRO OYNAYANLARIN COGU OGRENCİ VE YAZ TATİLİNDEN YENİ CIKTIK.OYUNDAKİ COGU

TURKUN İŞİ YOKTU.SENİN Bİ YERDE ÇALIŞMAN BENİM BOŞ ADAM OLDUGMU GOSTERMEZ.HERŞEYİN YERİ

ZAMANI VAR.BU SENE ALLHIN İZNİYLE ÜNİVERSİTE BİTECEK VE BEN KENDİ İŞİME BAKICAM TATİL BENİM

SONUNA KADAR DEĞERLENDİRME HAKKIM VAR.İSTER ÇALIŞIRIM İSTER ÇALIŞMAM.BEN BU YAZ TATİLİMİ

SRO OYNAYARAK DEGERLENDİRDİM DİGER YAZDA DA ASKERDE OLACAM İNŞ HERKESİN HAYAT PLANI

FARKLI,BENİMKİ BU YAZ SRO UZERİNE KURULUYDU CUNKU HAYATIMDA YOGUN GEÇİRMEYECEGİM SON

YAZIMDI

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

biz burda şu kadar zamanda bu kadar level yapılır bu kadar zamanda şu kadar yapılır olayını tartışmıyoruz

konuyu açan arkadaşın yazısındaki bir satır kafama takıldı neydi o satır (50 'e kadar bot elliden sonra ticket ) tamam mı şimdi

1-bAK ŞİMDİ SENİN YAPTIGINA DENGESİZLİK DENİR DİYORSUNKİ 2 AYDA 70 YAPAN BOT KULLANMIŞTIR

cevap: yoo böyle bir şey demedin senin hüsnü kuruntun bu pekala botla 45 günde 70 lvlde olunuyor yok diyorsan bak POWER Levele
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2-HERGUN NEDEYSE %15 KASIYORSUN VALLAH ÇOK İLGİNÇ BEN 1. GUN TİCKETI AÇMADAN YANİ 2. GUN

AÇIP 5. GUNUMDE 42 OLDUM.demişssin

cevap : o seni bağlar beni hiç ilgilendirmiyor aksinide hiç bir yerde idda etmedim .hayat benim hayatım İster 8 ayda 48 olurum ister 11 ayda benim de istediğim gibi oynama hakkım var dimi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3-ÇOK MERAK EDİYORUM SENİN DOLULUGUN NEYMİŞ?BAŞBAKAN FALAN MISIN?

FARKLI,BENİMKİ BU YAZ SRO UZERİNE KURULUYDU CUNKU HAYATIMDA YOGUN GEÇİRMEYECEGİM SON YAZIMDI

demişsin

cevap:SANA BUNDAN SONRAKİ YOĞUN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM ,HELE SEN BİR OKULUNU BİTİR İŞ GÜÇ SAHİBİ OL SONRADA YUVA KUR ÇOLUK ÇOCUK SAHİBİ OL

ONDAN SONRA SENİ PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ MAYK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirohito -- 7 Ekim 2006; 1:10:19 >

• quote:

1.Laf cambazlığına gerek yok yukarıdaki senin yazından alınmış bir alıntıdır.Son cumleyi okursan

sevinirim.Açık açık 4-5 ayda lvl 65 olan adam bot kullanmıştır diyorsun ama ben 1.5 ayda 70 oldum ben o

zaman hayli hayli bot kullanmışdır sana göre çunku "siz" diyorsun bunu anlamayacak kadar çocuk degilim

2.Gerçekten yazdıkların çok dengesiz; hem 4 ayda 65 olana laf ediyorsun hemde ben 8 ayda 48 oldum ilahi

adalet diyorsun.İlahi adalet işte bu sen kasmıyorsun 48'sin, ben kasıyorum 70'im anladınmı şimdi?Nasıl ben

sana karışamıyorsam sende bana karışmazsın kimseye senin kadar boş değilim diyemezsin o zaman senin

dediklerinden bu çıkıyor

3.Pistlerde gördüm seni,çek diğerlerinin yanına.

Sen 70 olana kadar ben o arada langırt oynayacağım

Seni spiderlar'da bırakayım sen 5 yıl sonra nachallara geçersin minübüsle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 7 Ekim 2006; 3:07:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hirohito

Orjinalden alıntı: archerxx

YAZIMDI

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

biz burda şu kadar zamanda bu kadar level yapılır bu kadar zamanda şu kadar yapılır olayını tartışmıyoruz

konuyu açan arkadaşın yazısındaki bir satır kafama takıldı neydi o satır (50 'e kadar bot elliden sonra ticket ) tamam mı şimdi

1-bAK ŞİMDİ SENİN YAPTIGINA DENGESİZLİK DENİR DİYORSUNKİ 2 AYDA 70 YAPAN BOT KULLANMIŞTIR

cevap: yoo böyle bir şey demedin senin hüsnü kuruntun bu pekala botla 45 günde 70 lvlde olunuyor yok diyorsan bak POWER Levele
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2-HERGUN NEDEYSE %15 KASIYORSUN VALLAH ÇOK İLGİNÇ BEN 1. GUN TİCKETI AÇMADAN YANİ 2. GUN

AÇIP 5. GUNUMDE 42 OLDUM.demişssin

cevap : o seni bağlar beni hiç ilgilendirmiyor aksinide hiç bir yerde idda etmedim .hayat benim hayatım İster 8 ayda 48 olurum ister 11 ayda benim de istediğim gibi oynama hakkım var dimi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3-ÇOK MERAK EDİYORUM SENİN DOLULUGUN NEYMİŞ?BAŞBAKAN FALAN MISIN?

FARKLI,BENİMKİ BU YAZ SRO UZERİNE KURULUYDU CUNKU HAYATIMDA YOGUN GEÇİRMEYECEGİM SON YAZIMDI

demişsin

cevap:SANA BUNDAN SONRAKİ YOĞUN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM ,HELE SEN BİR OKULUNU BİTİR İŞ GÜÇ SAHİBİ OL SONRADA YUVA KUR ÇOLUK ÇOCUK SAHİBİ OL

ONDAN SONRA SENİ PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ MAYK

Klişe...

• hacılar böyle intififten bir konu için bu kadar insanın seferber oldugunu görmek beni üzdü...bence boşuna yormuşsunuz kendinizi yorum yaparken haaa arada fınkı fınkı yapmışsınız orası güzel...kızdıgım tarafı adam bot kullanmış bilmem ne yapmış birde artık aranızda yokum başımız sagolsun falan diyor.yardımlarımızı bekliyormuş botundan hayır görmedin herhal...artık bunları aşın...hani derlerya maymunluk yapanın hali ortada buda bot kullananın hali ortada misali...
    bana bir dar agacı bir asma ipi birde sandalye getirin... (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

hacılar böyle intififten bir konu için bu kadar insanın seferber oldugunu görmek beni üzdü...bence boşuna yormuşsunuz kendinizi yorum yaparken haaa arada fınkı fınkı yapmışsınız orası güzel...kızdıgım tarafı adam bot kullanmış bilmem ne yapmış birde artık aranızda yokum başımız sagolsun falan diyor.yardımlarımızı bekliyormuş botundan hayır görmedin herhal...artık bunları aşın...hani derlerya maymunluk yapanın hali ortada buda bot kullananın hali ortada misali...
    bana bir dar agacı bir asma ipi birde sandalye getirin... (:

Sondaki arkadaşın kişisel problemi ile başlayayım...
    Farkında isen daha evvelki yazılarımda belirttim yanlış anlaşılmanın giderilmesi için Bot kullanmadan kasılmış bir charım oldugunu ve bununla mutlu oldugumu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozhanx

merak ettiğim birşey var manyakai

sen silk almayı denedin aldın ertesi gün mü oldu olay ?

yani sormak istediğim bloke olduğunu anlamadan en son ne kadar süre önce silk alma girişimin oldu?

şimmdiden tşk . cvb ın için...

15 - 20 gün sonra oldu ozhan ödemelerde ayrıca sıkıntı olmadı bilgin olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.