Şimdi Ara

Hepimize Geçmiş Olsun!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

Daily Q&A 7/31
    087 S: Hesabim chargeback (bunun tam turkcesini bilmiyorum, paranin geri cekilmesi) sebebiyle bloke edildi. Nasil kaldirabilirim?
    C: Hesap blokelerini yalnizca Paypal, Cyberpass ve diger kart sirketlerinden direk gelen su sartlardaki bilgilendirmeyle kaldiriyoruz (kopyalanmis ya da yonlendirilmis mesajlar kabul edilmeyecektir).
    1) arastirmalari tamamlanmis ve para transferi onaylanmis
    2) gecerli kart/hesap sahibi chargeback islemini iptal etmis.

Bunlardan baska hicbirsey hesap blokesini iptal ettirmeyecektir. Bunlardan baska hersey reddedilecek ve hesap blokesini kaldirtmayacaktir..

buyur yapabiliceklerin bunlarmış...

bide gönderme yaptığın insanları iyice tanımıyorsan we kanıtın yoksa pek emin olma bazı şeylerden derim..geçmiş olsun inşallah açtırabilirsin banı...

Bilgilendirmen çok sevindirdi beni öncelikle teşekkkür etmek isterim.Paypal hesabıma girip bi bakayım dedim sonra karsıma iptal edildi gibilerine bi ton yazılar cıktı acılması için benden Expanded Use Number 4 rakamlı bir numara istiyor sanırım bunu yazınca tamamlanıp acılabilir.Bunun hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: manyakai

Bugün den itibaren bu oyunda beni göremeyeceksiniz.Su an itibari ile ne kadar şaşkın oldugumu inanın bilemezsiniz.Hiç bir şey yokken normal oyuna girmeyi düşünürken karşıma accaunt blocked yazısı cıktı.Bundan sonra artık bu oyunun ne önemi oldugunu düşünebilirsiniz.Bu yüzden kendinize dikkat edin ve oyunu ne kadar önemsediğinizi bir kere daha düşünün.Tamamen anlaşılamayacak kadar komik bir konu tam 65 olcaktık tam zevkini alacaktık oyundan tam yeter artık kasmada bi yere kadar dicektikki işte buraya kadar..Oyunda her zaman bana yardımcı olan ve destek veren arkadaşlarıma tşk ediyorum.Kasımda inşallah askere gidiyorum acc nin gittiğine değil arkadaşlarıma veda edemediğime yanıyorum.
    Bunun çözümümü hakkında bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlarıma itemleri bırakıp bari oyunu gönül rahatlığı ile bırakayım.Kartın ödemeleri ile ilgili hiç bir problem olmamasına rağmen canları sıkılınca herkese yaptıkları olayların bizlere ne kadar zamana maloldugunu bilmiyorlar nisandan beri kastıgım charımın her türlü zorluklara karsın (Bot- 55 lvl den sonra ticked) emeklerimiz 1 dk da kül olmustur.
    Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ler

soryy salak kafam...farkında olmadan bir eşşeklik yaptım...ramazan ayında olur böyle şeyler...bot kullanmana izin veriyorum (: muıhahaha ..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

Daily Q&A 7/31
    087 S: Hesabim chargeback (bunun tam turkcesini bilmiyorum, paranin geri cekilmesi) sebebiyle bloke edildi. Nasil kaldirabilirim?
    C: Hesap blokelerini yalnizca Paypal, Cyberpass ve diger kart sirketlerinden direk gelen su sartlardaki bilgilendirmeyle kaldiriyoruz (kopyalanmis ya da yonlendirilmis mesajlar kabul edilmeyecektir).
    1) arastirmalari tamamlanmis ve para transferi onaylanmis
    2) gecerli kart/hesap sahibi chargeback islemini iptal etmis.

Bunlardan baska hicbirsey hesap blokesini iptal ettirmeyecektir. Bunlardan baska hersey reddedilecek ve hesap blokesini kaldirtmayacaktir..

buyur yapabiliceklerin bunlarmış...

bide gönderme yaptığın insanları iyice tanımıyorsan we kanıtın yoksa pek emin olma bazı şeylerden derim..geçmiş olsun inşallah açtırabilirsin banı...

Bilgilendirmen çok sevindirdi beni öncelikle teşekkkür etmek isterim.Paypal hesabıma girip bi bakayım dedim sonra karsıma iptal edildi gibilerine bi ton yazılar cıktı acılması için benden Expanded Use Number 4 rakamlı bir numara istiyor sanırım bunu yazınca tamamlanıp acılabilir.Bunun hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

hadi buyrun bakalım allahın tokadı yokki.....

bu konudaki hadise ile ilgili benim açmış olduğum "silkroadla ilgili her şey burda"isimli konudan faydalanılıyor ondan sonrada birileri ahkam kesiyor hakkımda

denize düşen yılana sarılırmış

bu arada moderatör heretic arkadaşım vatandaşın bu kadar önemsediği ve yararlandığı "silkroadla ilgili her şey burda"isimli konuyu niye hala üst konu yapmamakta direniyorsun üst konu olması için konuyu illaki moderatörlerin mi açması gerekiyor durum bana onu gösteriyorda

• quote:

Orjinalden alıntı: lokmantunc

walla sana bişe demiyorum,sen 11 ay kasıorum diosun ve hala lvl48 im diosun,ümitsiz vaka... ve daha yazılanları anlamakta zorlanıosun adam dioki o kadar zorluklara rağmen bu charı kastım, sen diosunki bot kullanıosun,boş boş cvp vericeine lvl cap açılmadan git kas ..İsmail tekrar geçmiş olsun,seni özlicem

sanada bir iki kelime yazmadan geçemiyeceğim

sen ilk önce bir diksiyon kursuna git öyle gel

bir de bizim bir bahçıvan arkadaş var ekmek için maydonoz tohumu arıormuş ona yardımcı olormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirohito -- 7 Ekim 2006; 10:16:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hirohito

quote:

Orjinalden alıntı: lokmantunc

walla sana bişe demiyorum,sen 11 ay kasıorum diosun ve hala lvl48 im diosun,ümitsiz vaka... ve daha yazılanları anlamakta zorlanıosun adam dioki o kadar zorluklara rağmen bu charı kastım, sen diosunki bot kullanıosun,boş boş cvp vericeine lvl cap açılmadan git kas ..İsmail tekrar geçmiş olsun,seni özlicem

sanada bir iki kelime yazmadan geçemiyeceğim

sen ilk önce bir diksiyon kursuna git öyle gel

bir de bizim bir bahçıvan arkadaş var ekmek için maydonoz tohumu arıormuş ona yardımcı olormusun

Hirohito sen türkçenin güzelliklerinden ve arkadaşın cümle bozukluğundan bahsediyorsun ve gülüyorsun.Fakat bilmediğin bir şey var.Gülme gülünecek duruma düşersin!1. si geçemiyeceğim değil geçemeyeceğim diğeri bundan daha komik maydonoz değil maydanozdur doğrusu sevgili kardeşim sana iyi eğlenceler...

Lütfen sorduğumu Expanded use number ' ın ne anlama geldiğini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa minnettar olacağım.

• walla senin yaptıın bu salakça yoruma cevap bile vermek istemezdim ama ismail arkadaşım gereken bikaç şeyi yazmış,yarın n yapcaksın gramer kurallarını mı öğretmeye başlıcaksın,neyse böle boş konuşmaya devam edersen 11 ay deil 55 ayda anca 70 olursun,başarılar..
  • 2106 da görüşürüz dostum...

Serefsizler Adamla Dalga Geçiyolar 2106 a kadar.
  • ohhh ii olmuş ! bot bide ticketmiş !! ! Botunuda senide.. neyse ban yedik bikere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

ohhh ii olmuş ! bot bide ticketmiş !! ! Botunuda senide.. neyse ban yedik bikere...

Arkadaşlar sizlerin bana yardımcı olmasını beklerken sizlerin yazılanları okumadan yazı yazmanız artık bıkkınlık hali aldı.Bu yazıların sona ermesi dileği ile sorumu son kez tekrarlayacagım.Expanded use number diye bi no istyiyor paypaldan bunu girebilirsem büyük ihtimal charıma geri dönebileceğim.Şimdiden teşekkür ediyorum...
  • quote:

quote:

ohhh ii olmuş ! bot bide ticketmiş !! ! Botunuda senide.. neyse ban yedik bikere...

Arkadaşlar sizlerin bana yardımcı olmasını beklerken sizlerin yazılanları okumadan yazı yazmanız artık bıkkınlık hali aldı.Bu yazıların sona ermesi dileği ile sorumu son kez tekrarlayacagım.Expanded use number diye bi no istyiyor paypaldan bunu girebilirsem büyük ihtimal charıma geri dönebileceğim.Şimdiden teşekkür ediyorum...

alakası yok paypaldan istedği o numara kartı tekrar kullanabilmen için gerekli bişe oyunla alakası yok.nasıl bulacam die sorma bende bilmiyorum ama oyuna hiç alakası yok bunda eminim başıma geldi cünkü.

birşeye daha cvp yazmak istyorum.başta şunu söyleyeyim kesinlikle bot kullanmadım bu oyunda ve agustos ayında 68 dim ondan sonra zaten lvl kasmayı bıraktım.nisanda charı açtım okul yuzune haziranda 36 olabildim ki ticket yoktuve cafeden oynuyordum.haziran 15 i gibi eve döndüm ticket aldım ve ağustos sonu 68 oldum.70 de olurdum ama son 10 gün farmla uğraştım ve atlayamdım.pc yi kardeşimle ortak kullanıyordum eger kullanmasaydım eminim daha da erken 70 i görürdüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: zebellahh

quote:

quote:

alakası yok paypaldan istedği o numara kartı tekrar kullanabilmen için gerekli bişe oyunla alakası yok.nasıl bulacam die sorma bende bilmiyorum ama oyuna hiç alakası yok bunda eminim başıma geldi cünkü.

birşeye daha cvp yazmak istyorum.başta şunu söyleyeyim kesinlikle bot kullanmadım bu oyunda ve agustos ayında 68 dim ondan sonra zaten lvl kasmayı bıraktım.nisanda charı açtım okul yuzune haziranda 36 olabildim ki ticket yoktuve cafeden oynuyordum.haziran 15 i gibi eve döndüm ticket aldım ve ağustos sonu 68 oldum.70 de olurdum ama son 10 gün farmla uğraştım ve atlayamdım.pc yi kardeşimle ortak kullanıyordum eger kullanmasaydım eminim daha da erken 70 i görürdüm.

o numaranın ne olduğunu sölersen sevinirim expanded use numberin en azından bunu bileyim.Madem daha önce bu olay başına geldi bilirsin ne olduğunu...

• dedim ya nasıl bulacağını bilmiyorum yeni kart cıkartıp yeni paypal aldım oteki paypal mefta oldu
  • Oke tşk ederim...
  • Expanded use number, paypalın senin kartından çekim yaptığı zaman internet bankacılığında işlemin yanında görünen numaradır.

O numarayı alıp, paypaldaki expanded numarasına yazabilirsin. Veya hangi numara belli değilse, Paypal'dan giriş yapıp yeni bir Expanded Use number iste ve hemen bankanın internet şubesine gir orda 2 dolar çekildiğini göreceksin, ordaki numarayı al ve paypalda ilgili yere gir.

Anladığım kadarıyla paypalın verified edilmemiş hesaplar için verdiği limitin üstüne çıkmışsın.

Yani burda SilkRoad'la alakalı bir durum yok, paypal silkroada ödemeyi yapmamışç
  • aman ne kadar üzüldük
  • adam bir yardım istemiş sadece ya
    konu hakkında fikriniz yok, susun bari yarın sizinde başınıza gelir yana yana aranırsınız burda
    umarım sorununu çözersin arkadasım
    bir sözümde 11 ayda 48 lvl oldum diyen arkadasa
    ben 2,5 aydır oynuyorum bu oyunu aşağı yukarı 41 lvl de aylık gold ticket aldım şu lvl 50 yim her yüksek lvl bot kullanıyor diye bir kaidemi var?
    bana bot desen pabuçlarımı gösteririm sana oyun keyif için oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 29 Kasım 2006; 18:33:54 >

• Arkadaşlar cımbızlama seçiyorsunuz bu konuları.1,5 ay olmuş konu açılalı sen gelip çok üzüldüm diye mesaj atıyorsun.Nedir bu ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Arkadaşlar cımbızlama seçiyorsunuz bu konuları.1,5 ay olmuş konu açılalı sen gelip çok üzüldüm diye mesaj atıyorsun.Nedir bu ya?

bu ara moda zaten nerde eski kavgalı bi topic var salak bi postla yukarılara geliyo
  • merak etme acc açılacak bizim bir arkadaşada olmuştu uzun bir süre bekledi sonra açıldı!!!bir tür uzaklaştırma
  • heretic bi ilgilensen de böle abuk subuk konuları okuyup değerli vatimizi harcamasak ....
    mahalle karıları gibi kavga etmişler bide bize bunu utanmadan okuttular...
    hadi abi sen 40 üstüsün çoluk çocukla ne yüz göz oluyorsun.. adam askere gitmemiş daha....
    ya sanki altta kalınca değersiz olduğunu zannediyor insanlar... sen askere git bi senin ebene annene bacına eşine komutanların küfredince dayak yiyince üste çıkabilecekmisin göreceğiz... böle asilik yapıp baban yaşında ki bir insana saygısızlık yapman çok ayıp... böle konuları hortlatanlara da ana avrat sövdüm haberleri olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.