Şimdi Ara

hepiniz gereklisiniz..sedaseda sende öle. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CanTuran

Ha şöyle da........

ne o..... akıllı olmazsam aklımı mı alıcan...?

olum yatıcağımızı bilion konuşuyon..erkeksen yarın gece saat 12 de kapışalım..erekesen aynı yerde olursun we aklın warsa tek gelirsin

• Hover_Craft olmaz abi bu saatten sonra yiyilmez selülit yapar zaten midemde ağırıyo delirecem
  • Forumda ikili polemiklere girmeyelim lütfen...iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 24 Şubat 2006 2:37:08 >
  • Tamam... görüşelim..... tek gelirim ama silahlı gelirim haberin olsun.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

Forumda ikili polemiklere girmeyelim lütfen...iyi forumlar

abi senin bu lafın bana su sözu hatırlattı .umarım yanlış sölemıyom. ''Dinime sövende Müslüman olsa bari'
    ikili polimiğe girmeyelim he

• quote:

Orjinalden alıntı: iMKANSIZ

quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

Forumda ikili polemiklere girmeyelim lütfen...iyi forumlar

abi senin bu lafın bana su sözu hatırlattı .umarım yanlış sölemıyom. ''Dinime sövende Müslüman olsa bari'
    ikili polimiğe girmeyelim he

• quote:

Laf attık az önce belki gece gece bi kavga çıkar diye kimse bişe demiyo.........

sonra erkekseniz msj yazınnnn diyonuz..... olmuyo böyle....

• gülme bakiim destiniy........... bak sana da musallat olurum.......
  • napayım tutamadım kendimi
  • şimdilik iyi geceler yarın dağıtıcam burayı..can turan
  • CanTuran bi laf vardır bilirsin sanırım.'Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın diye' .musallat olsan ne olacakki

neyse benim bu gece çene cok çalıştı sanırım.yavaş yavaş kaçmak gerek.yahu bu ekinnike yıne actığı konuya bakmayı unuttu.uyudu kaldı pc başında sanırım

• ekiiiiiiin........... benim olduğum yeri dağıtabilmek içiiiiin.... önce toplaman gerekir.......

İmkansııııııız........... bizim cürmümüz geniştir...... seni de yakar..... dünyayı da yakar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 24 Şubat 2006 2:51:37 >
  • quote:

.uyudu kaldı pc başında sanırım

iftira

• quote:

ekiiiiiiin........... benim olduğum yeri dağıtabilmek içiiiiin.... önce toplaman gerekir.......

dedik ya yarın 12 de..bu arada avatarını da foruma koyan kişi benim...ordan mı aldın bilmiorum ama galiba öle..sen hem awatarı bizden al hem ihanet et.....abicim bak elimizde doğmuşsun işte..hep sölicem bu olayı kırmiim diorum yeter yahu
  • ahada uyumuyomus valla.ne o senındemı sabahın körunde dersın var ekin

neyse bende kacar arkadaşlar.yarın bu saatlerden önce olurum sanırım.görüşürüz kendınıze ıyı bakın kalp kırdıysam affola.herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMKANSIZ

ahada uyumuyomus valla.ne o senındemı sabahın körunde dersın var ekin

neyse bende kacar arkadaşlar.yarın bu saatlerden önce olurum sanırım.görüşürüz kendınıze ıyı bakın kalp kırdıysam affola.herkese

bye...bizim dersler 27 sinde başlıo..istanbul üni bol tatilli

• Yarın görüşürüz.......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.