Şimdi Ara

hepiniz gereklisiniz..sedaseda sende öle.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul başlıo yurda gidicez bekle ki internet sırası gelsin bir süre uzak kalıcaz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinnike -- 24 Şubat 2006 1:39:27 >

• ağlama ya.canın saolsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMKANSIZ

ağlama ya.canın saolsun.

klasik sözümüzü söylemeyi unuttun
  • vayyy burası da güselmiş....sevdim valla.....saol ozan ..canım arkadaşımda...bi sen pek gerekli deilsin sanırım..baksana kimse uğramıyo...bide millet yüz başı..sen burda çavuşum diye hava at bana...evet sedaseda çok gerekli...bensiz ozan msnde susuz rakıya benzerrrr.......he he he....al işte sana msj...
  • Ben rakıyı sek severim.......... ne alakaysa...........
  • Başarılar kardeşim sana okulun da
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedaseda

vayyy burası da güselmiş....sevdim valla.....saol ozan ..canım arkadaşımda...bi sen pek gerekli deilsin sanırım..baksana kimse uğramıyo...bide millet yüz başı..sen burda çavuşum diye hava at bana...evet sedaseda çok gerekli...bensiz ozan msnde susuz rakıya benzerrrr.......he he he....al işte sana msj...

lan ilk günden attın boku gene..yaktın beni itibar 2 paralık oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ben güldüm sizde gülün :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çavuş gel lem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 24 Şubat 2006 1:57:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

Ben rakıyı sek severim.......... ne alakaysa...........

bende buzlu ama konu dağılıo
  • klasik lafı yazmayımı unutmustum ınsan uyuyan yılanı uyandırmaz dimi.ahada ben geldim
  • yaw biz burdayız da ozancım..kendi halimizde yazışıyoz..aynısı msnde de var...sattın beni..neyse....ya erkekseniz msj yazııııınnnnnnn...okuyup sallamayın biziiiiiiiiiiiiii...ekinnike ile canımız sıkılıyooooooooooo.....ekinnike beni unuttu da biraz........
  • quote:

yaw biz burdayız da ozancım..kendi halimizde yazışıyoz..aynısı msnde de var...sattın beni..neyse....ya erkekseniz msj yazııııınnnnnnn...okuyup sallamayın biziiiiiiiiiiiiii...ekinnike ile canımız sıkılıyooooooooooo.....ekinnike beni unuttu da biraz........

sedaseda kafanı duvarlara vurma canem.ekinnike açtığı konulara bakmayı unutuyoda birazcı

• Laf attık az önce belki gece gece bi kavga çıkar diye kimse bişe demiyo.........

sonra erkekseniz msj yazınnnn diyonuz..... olmuyo böyle....
  • quote:

quote:

yaw biz burdayız da ozancım..kendi halimizde yazışıyoz..aynısı msnde de var...sattın beni..neyse....ya erkekseniz msj yazııııınnnnnnn...okuyup sallamayın biziiiiiiiiiiiiii...ekinnike ile canımız sıkılıyooooooooooo.....ekinnike beni unuttu da biraz........

sedaseda kafanı duvarlara vurma canem.ekinnike açtığı konulara bakmayı unutuyoda birazcı

walla oluyor bazen

• bırakın onu bunu gece gece güzel gider bu nedersiniz

hepiniz gereklisiniz..sedaseda sende öle.
  • quote:

Laf attık az önce belki gece gece bi kavga çıkar diye kimse bişe demiyo.........

sonra erkekseniz msj yazınnnn diyonuz..... olmuyo böyle....

akıllı ol
  • can turan senin bi sıkıntın var kardeş sanırım

Hover_Craft az önce valal yedik tatlıyı yani bide üzerine senin yolladını tatlıyı yıyemıyecem heç kusura bakma

• Ha şöyle da........

ne o..... akıllı olmazsam aklımı mı alıcan...?
  • quote:

can turan senin bi sıkıntın var kardeş sanırım

Hover_Craft az önce valal yedik tatlıyı yani bide üzerine senin yolladını tatlıyı yıyemıyecem heç kusura bakma
    demek öle hea ben koskoca dh pastanesinin sahibiyim benim tatlımı yemeden kimse bu topicden dısarı cıkamas bi kere tadına bak læ

• quote:

Ha şöyle da........

ne o..... akıllı olmazsam aklımı mı alıcan...?

yok yok senin harbiden bı sıkıntın var .farklı yerlerde ıkı konudada aramızda sürtüşme var

kimsenin aklıyla uğraşamam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.