eskiden bu cümleyi duyunca insanları küçümserdim, "he çok coolsunuz aynen aşk yok dünyayı siz çözdünüz" diye alay ederdim fakat yaş ilerledikçe artık bu olayın farkına vardım gerçekten "aşk" diye bişey yok. olay kısaca şuna dayanıyor beyler erkeklerde: aşk diye bişey yok, erkeğin aşk dediği şey karşıdaki kızı çekici bulmak ve onla ilgili hayaller (cinsel) kurmak. bi kıza bu kadar tutkulanıyorsanız ona aşk diyorsunuz ama aslında aşk değil o sadece yüksek derecede cinsel arzu. işin özünde kesinlikle cinselliğin yattığına inanıyorum yoksa saygı sevgi falan bunlar sonradan gelen şeyler pastanın üzerindeki kiraz yani kadınlarda: daha once hepinizin duydugu gibi burda da geleceği garanti altına alma, yavrularına güvenilir bi erkek bulma var. bir nevi koruyucu arıyor kendine piyasadan onu fiziksel ve manevi olarak "koruyacak" birine "ihtiyaç" duyuyor. bu ozelliklere sahip birini buldugunu düşündüğü zaman da aşık oldum diyor. halbuki aşk değil o . mesela bu kadın bi adamla evlensin adam 6 ay işsiz kalsın ne olur mesela kadın bu adama yine aşkım falan der mi, tabi ki demez o ilişki asla yürümez .... bu örnek yeterli olayı anlatmaya yani neymiş aşk yokmuş arkadaşlar . |
Bildirim