Şimdi Ara

HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adminlere karsı isyan bayrağı kalkmıştır!
  • sınırsız kimlerin kimlerin banlarını açtınız, yazardım da bi şeyler neyse şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşınıza onun yüzünden hesabınızın sınırsız kapatıldığını söyleyiniz. Destek hattı ile iyi yazışmalar dilerim.

Not: Boşuna mail atmayın, hesabınız açılmaz.

Lutfen arkadasları yanlıs yonlendırme,bılgılendırme. Eger arkadasın dedıgı dogruysa forumdestek yardımcı olur.
  • quote:

Arkadaşınıza onun yüzünden hesabınızın sınırsız kapatıldığını söyleyiniz. Destek hattı ile iyi yazışmalar dilerim.

Bu gibi durumlarda ofise bir kilo baklava yollasalar durum değişir mi acaba ?
  •  HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Sen yöneticiye rüşvet mi teklif ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Sen yöneticiye rüşvet mi teklif ediyorsun?

peki sen neden durduk yere konuyu upladın

• Olay çıkar! Artık bardak taştı! Derhal harekete geçme zamanı! Okanı çağırın bana
  • İsyan bayraklarını açıyoruz beyler
  • Ulan 500.000 kisilik forumda cika cika arkadasim cikti banlanan.Vay anasini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Aynısı PHI'ye falan olsa anında açmıştınız. Banın açılmasını talep ediyorum.

bir kere olmustu bu cok iyi hatirliyorum phi nin hesap hacklendi biri girip biseler yazmisti daha sonra ban attilar phi nin pc de key loger varmis bundan olabilirmis sonrada hesabi actilar bu yuzden hesabin acilmasini talep ediyorum ikili oynamak yerine adil ve yerinde adalet icin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.