Arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle uzun zaman paylaşımda bulunduk.Ama burası keyif vermekten çok eziyete döndü artık.
Keyifle muhabbet edemedikten sonra burada bulunmanın manası yok.Çok bekledim, " düzelecek " dediler ama boşuna zamanımı kaybettirdiler.
Şahsıma küfür edenler hariç herkese hakkım helaldir.
Tartışıp karşılıklı hararete kapıldığımız arkadaşlar kusura bakmasın, şahsi bir şey değildi hiçbir zaman, tamamen tartışmayla alakalıydı, bu bilinsin.
Neyse, hakkınızı helal edin, hoşçakalın.
yorumlarını okuduğumuz ender insanlardan birisin abi hayırdır kim haddini aştı
Helal olsun ben de uzun zamandır futbol bölümüne yorum yapmıyorum,yapmam da. Tartışma,muhabbet yerini kavgalara,küfürlere bıraktı artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Jorji
Helal olsun ben de uzun zamandır futbol bölümüne yorum yapmıyorum,yapmam da. Tartışma,muhabbet yerini kavgalara,küfürlere bıraktı artık.
Sen de gidersen geriye pek kişi kalmıyor adam gibi yorum yazan.
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle uzun zaman paylaşımda bulunduk.Ama burası keyif vermekten çok eziyete döndü artık.
Keyifle muhabbet edemedikten sonra burada bulunmanın manası yok.Çok bekledim, " düzelecek " dediler ama boşuna zamanımı kaybettirdiler.
Şahsıma küfür edenler hariç herkese hakkım helaldir.
Tartışıp karşılıklı hararete kapıldığımız arkadaşlar kusura bakmasın, şahsi bir şey değildi hiçbir zaman, tamamen tartışmayla alakalıydı, bu bilinsin.
Neyse, hakkınızı helal edin, hoşçakalın.
Hocam nereye, bi dur soluklan, daha şampiyonluk kutlayacaz yaw... Sen de benim gibi yap bizbize olan arkadaşlar dışındakilere kulaklarını tıka boşver... Değmez...
quote:
Orijinalden alıntı: Jorji
haklısın abi yapacak bir şey yok futboldan soğuttular insanları ve onlar da birbirlerine dalaşarak futboldan artık alamadıkları bu adrenalini almış oluyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Castîel
yorumlarını okuduğumuz ender insanlardan birisin abi hayırdır kim haddini aştı
Yorumlarını zevkle takip ediyordum, keşke ayrılmasaydın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Harold Finch
Alıntıları Göster
Akın abi; Sadece burada değil normal yaşamda da çoğunluğu genç olmak üzere çok abuk insanlar var. Böyle bir şey yapman yerine kendi adıma sadece sevmediğin kişi ve onların davranışlarını görmezden ve duymazdan gelmeni isterim. Hadi beni takmıyorsan zommby'yi dinle adamın yaşına hürmet et abi
quote:
Alıntıları Göster
İşin kötüsü, sizde gidince zaten düzelme umudu sıfıra yakın olan bu forumun en ufak bir umududa kalmayacak
quote:
Alıntıları Göster
Aklı başında yorum yapan bir kaç kişiden biriydiniz hocam. Yorumlarınızı takip ediyordum. Ayrılmanızı istemem ama bu kararı almakta pek haksız da sayılmazsınız, son dönemlerde burada işler iyice çığrından çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: Persona Grata
Aklı başında yorum yapan bir kaç kişiden biriydiniz hocam. Yorumlarınızı takip ediyordum. Ayrılmanızı istemem ama bu kararı almakta pek haksız da sayılmazsınız, son dönemlerde burada işler iyice çığrından çıktı.
Alıntıları Göster
Nerde takılsak ya cidden? Yeni bir gs forumu bulmam lazım. ultraslan dan da üyeliğim silinmiş fazla girmediğim için.
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
Nerde takılsak ya cidden? Yeni bir gs forumu bulmam lazım. ultraslan dan da üyeliğim silinmiş fazla girmediğim için.
Alıntıları Göster
harbiden çekilmez oldu artık burası.gitme diyeceğim ama bu git demekten daha kötü sanki.acaip bişi işte.şimdi yazacağıma çok kişi sevinecek ama benimde yakındır uzaklaşma zamanım.kimseye ne birşey anlatabiliyorum ne ben öle yapmadım diyebiliyorum herkes yazdığımı kendi istediği gibi anlıyor falan filan. insanlar pusuda bekliyor yanlış birşey yazsın da şunu şikayet edeyim diye,admin bile hazırolda birşey yazsada postalasam hesabı,yeminle varya trt türkçesi ile yazmaya başladım artık birşey bulup banlamasınlar diye. gülüyoruz ağlanacak halimize.insanlar bu kadar acizleşmemeli ya,bu kadar da olmamalı yani.neyse hoca gidersen de yolun açık olsun kalırsan da eyvallah...
quote:
Alıntıları Göster
Helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
harbiden çekilmez oldu artık burası.gitme diyeceğim ama bu git demekten daha kötü sanki.acaip bişi işte.şimdi yazacağıma çok kişi sevinecek ama benimde yakındır uzaklaşma zamanım.kimseye ne birşey anlatabiliyorum ne ben öle yapmadım diyebiliyorum herkes yazdığımı kendi istediği gibi anlıyor falan filan. insanlar pusuda bekliyor yanlış birşey yazsın da şunu şikayet edeyim diye,admin bile hazırolda birşey yazsada postalasam hesabı,yeminle varya trt türkçesi ile yazmaya başladım artık birşey bulup banlamasınlar diye. gülüyoruz ağlanacak halimize.insanlar bu kadar acizleşmemeli ya,bu kadar da olmamalı yani.neyse hoca gidersen de yolun açık olsun kalırsan da eyvallah...
Alıntıları Göster
Akıncım yüzyüze de konuşuruz gerçi uzun uzun ama ilk fırsatta burdan söylemek istediğim bir iki şey var.
ortamın ne kadar kötü olduğu hepimizin malumu. ben de zaman zaman hiç girmemeyi düşündüm.
ama işin bi de şu yönü var: burada senin ve bazı üyelerin yazdıklarını, görüşlerini, tavırlarını dikkate alan, model olarak görebilen genç arkadaşlarımız var.
belki senin yazdığın bir cümleden kendisine pay çıkartıp hayatında ufak bi olumlu değişiklik yapacaklar ya da yapmışlardır.
o yüzden hiç değilse onları düşünerek belki mesaj sayını azaltarak, belki çok daha az yazarak ama bi şekilde bu gençlere yol gösterici olmaktan vazgeçmemeliyiz.
o meşhur deniz anası hikayesini herkes biliyordur. bir tane bile deniz anasını denize geri döndürsek kardır..
ben artık böyle bakıyorum olaya..
sakin kafayla yazdıklarımı dikkate alırsan çok sevinirim dostum
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
Akıncım yüzyüze de konuşuruz gerçi uzun uzun ama ilk fırsatta burdan söylemek istediğim bir iki şey var.
ortamın ne kadar kötü olduğu hepimizin malumu. ben de zaman zaman hiç girmemeyi düşündüm.
ama işin bi de şu yönü var: burada senin ve bazı üyelerin yazdıklarını, görüşlerini, tavırlarını dikkate alan, model olarak görebilen genç arkadaşlarımız var.
belki senin yazdığın bir cümleden kendisine pay çıkartıp hayatında ufak bi olumlu değişiklik yapacaklar ya da yapmışlardır.
o yüzden hiç değilse onları düşünerek belki mesaj sayını azaltarak, belki çok daha az yazarak ama bi şekilde bu gençlere yol gösterici olmaktan vazgeçmemeliyiz.
o meşhur deniz anası hikayesini herkes biliyordur. bir tane bile deniz anasını denize geri döndürsek kardır..
ben artık böyle bakıyorum olaya..
sakin kafayla yazdıklarımı dikkate alırsan çok sevinirim dostum
bu bölüme çok nadir mesaj atarım ama hergün sıkı takip ederim. her takımdan bir sürü çoluk çocuk provakatör dolu ama siz aklı başında adam gibi yorum yapan azınlıktansınız. üstelik yaşını almış sözüde sizi tanıyan her takımdan herkese geçen sevilen birisiniz. bu yapacağınız şey sadece provakatörlere ortalığı bırakmak olur. seçim tabiki sizin ama bunca sene emek verdiğiniz foruma ihanet olur bu. bence tekrar düşünün ki adam gibi yorum yapanlardan mahrum kalmayalım. sağlıcakla kalın..
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Malum yere gidelim.orasi gayet guzeldi
hocam değil burası hiçbir forum düzelmez, 7 milyar dünya 80 milyon türk insanına açık ve üyelik için hiçbir kıstas gerektirmeyen bir forumda her köyden her mezradan her mağaradan her şehirden insan olması normal. tartışmaya girilecekse her türlü davranışa hazrlıklı olunmalı, bunu herkes için söylüyorum.
yorumların güzeldi, üzüldüm ama tercih senin elbet, yine de burası büyük bir forum, futbol ile ilgli haberleri burada anında takip etmek mümkün, en azından haber okumak için gelebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ZEITGEIST
bu bölüme çok nadir mesaj atarım ama hergün sıkı takip ederim. her takımdan bir sürü çoluk çocuk provakatör dolu ama siz aklı başında adam gibi yorum yapan azınlıktansınız. üstelik yaşını almış sözüde sizi tanıyan her takımdan herkese geçen sevilen birisiniz. bu yapacağınız şey sadece provakatörlere ortalığı bırakmak olur. seçim tabiki sizin ama bunca sene emek verdiğiniz foruma ihanet olur bu. bence tekrar düşünün ki adam gibi yorum yapanlardan mahrum kalmayalım. sağlıcakla kalın..
Alıntıları Göster
nereden türediği belli olmayan üyeler yüzünden futbol bölümü iyice battı. "temelli gitme, ara ver" diyebiliyorum yalnızca. bu aralar bölüme yazmamak en iyisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Malum yere gidelim.orasi gayet guzeldi
Malum yeri bilmiyorum da insanoğlu değil miyiz oranın da içine ederiz. Şu saatten sonra olayların, seviyenin normalleşmesini beklemek ne yazık ki Polyannacılık.