4 gün önce açtığım blog hiçte kötü tıklanmıyor aslında baya iyi gidiyor ve sizin gibi dostlarımı da blok da görmekten memnun olurum Şimdiden Teşekkür ederim hepinize http://ataaq.blogcu.com/
quote:Orijinalden alıntı: mehmetaq Önyargısız açıp okursanız bildiğiniz bloglardan farklı olduğunu göreceksiniz İçeriğine bişey dediğim yok, sadece senin için başka bi anlamı da olsa keşke blog isminde ATA geçmeseydi dedim
blogda yazdığına göre adın Ata, ama yine de bence yanlış bir isim seçmişsin... Bloga göz attım şimdi, yazıların büyük çoğunluğu din karşıtı yazılar. Başarılar
Bu blok u açmamda ki tek amaç ''Yazı Atölyem'' bölümünde ki kendi yazılarım Din karşıtı dediğin yazılar ise desteklediğim insanların konuşması Din karşıtı diyip bi köşeye atılamaz bence
bu temada da okuyamıyorsanız hiç okumayın efendim daha saygın.... Blok un isminede pek takılmayın önemli olan içerik sadece paylaşmak istedim karalamanın bir anlamı yok
bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
quote:Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL Yukarıdaki yoruma katılmakla birlikte tema berbat zor okunuyor. Daha iyisini yapın efendim bizde girip okuyalım tebrik edelim
quote:Orijinalden alıntı: mehmetaq bu temada da okuyamıyorsanız hiç okumayın efendim daha saygın.... Blok un isminede pek takılmayın önemli olan içerik sadece paylaşmak istedim karalamanın bir anlamı yok Karalayan yok neyin telaşındasın anlamadım Herkesin kendi düşüncesidir bize sadece saygı duymak düşer ve başarılarda diledik...