Şimdi Ara

hepsi bi arada lazer yazici tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsi bi arada lazer yazici almak istiyorum fax olmasi sart deil siyah beyaz renkliyede gerek yok 300 - 350 YTL ye kadar cikmamda problem yok onemli olan a4 a5 ve zarf yazdirabilmem bunlari yazdirirken kagit degistirmede cok ugrastirmayan (cekmeceli kagit koyma yeri olmayan) tercihimdir samsung scx 4200 demeyin onunla ilgili bi konu actim bi kac saat kullandim ve iade ettim tavsiyelerinizi bekliyorum

• HP M1120 bak istersen bizim işyerinde onu kullanıyorlar alt tepsiye A4 koyarsın, üst tepsiye de (gerçi sanırım en fazla 20 civarı kağıt alır ama olsun en azından tek tek vermekten iyidir) A5 veya zarfı koyarsın, Alt ve üst tepsi ayrı ayrı ölçülere ayarlanabiliyor. Üst tepsideki kağıtlar zaten açıkta duruyor her an müdahale edebilirsin, üst tepside kağıt olduğunda direk oradan alıyor, ordaki kağıtları birazcık çektiğinde alt tepsidekileri alıyor, işyerinde günde 70-80 hatta bazen 100 civarı A5 fotokopi çekiminde kullanılıyor, problem çıkarmadığını kullanan sekreter arkadaş ifade etti, ayrıca bilgiişlemci arkadaş toneri çipsiz diyor. oda bir artı tabi. fiyatıda 200 civarı falan olması lazım.
  • cok tskr ediorum madem herkes bu hpyi kullanio bende kullanabilirim diyerekten bitane siparis ettim hp 1120mfp den bakalim yarin gelcek heralde tavsiye icin tesekkurler asagi yukari dusunceler bu yonde bu model icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.