Şimdi Ara

Hepsi-bir-arada bilgisayarlarda GTX 1080 dönemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Ekran ve donanim cok iyi. Ancak klavye ve mouse ile oyun oynamayi anlamiyorum.

Ney ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan_0

@donanimhaber 3K 4K vs yapcaklarina direk full hd 1080p yapsinlar 144hz yazeleme yasa 240hz yapsinlar 10numara 5yildiz olur

240 hz Yok Heri Sende.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan_0

@donanimhaber 3K 4K vs yapcaklarina direk full hd 1080p yapsinlar 144hz yazeleme yasa 240hz yapsinlar 10numara 5yildiz olur

60 Hz nin uzerini gorebilecek misin ki 240 Hz istiyorsun? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Ekran ve donanim cok iyi. Ancak klavye ve mouse ile oyun oynamayi anlamiyorum.

sen hiç pc ye oyun kolu takmayanlardansın senide anlıyorum :)
    fps oyunlarını oyun kolu ile oynarsın auuuufffrerin sagaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

quote:

Orijinalden alıntı: kenan_0@donanimhaber 3K 4K vs yapcaklarina direk full hd 1080p yapsinlar 144hz yazeleme yasa 240hz yapsinlar 10numara 5yildiz olur
    60 Hz nin uzerini gorebilecek misin ki 240 Hz istiyorsun? :D

göz problemi olmayan insanlar 100 hz görebilir, bazı insanlar 200 hz bile görebilir.
    ayrıca yorgunluk, ışık miktarı ,ısı ve hastalıkta görülen fps yi etkiler.

• Tertemiz sistem kablo derdi yok, kasa derdi yok. Duvara monte edecen davayi çaktirmayacan. Duvara monteli yer uçagi.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Bir sekilde cevirip aktariyorlar illa bir kusur bulucaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallanmasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

quote:

Orijinalden alıntı: strathmoreaTürkiye deki teknoloji sitelerinin çoğu 1080 i inceledi ama donanım haberde eser yok. İlla bir inceleme olacak ama bu kadar geç olması değerini çok azaltıyor inanın. Tecnopat incelemesini yayınlayalı 2 hafta oldu mesela.
    Bu sitem bir reklam değildir mesela

Aynen, genellikle incelemelerini pek beğenmiyorum zaten. 1 saniye bile nefes almadan konuşuyorlar boğuyor insanı.

Ben aslında ironi yapmıştım ama bu ironinin yersiz olduğu son yaptığın yorum ile ortaya çıkmış oldu. Saygılar

• çok sessiz bir sistem olacakki alacaksın.Yoksa kulağımızın dibinde o fanlar çekilmez
  • şu bilgisayarlara bi ısınamadım yine masaüstü ilk tercihim olur
  • Alınılabilitesi olan, güzel bir cihaz. Kavisli monitörü olması mükemmel bir özellik.

• Monitöründen gelen Fan sesi ile mutlu olacaklara hayırlı olsun

• İşte dizaynda yeni bir dönem,monitörün bize bakan kısmı zero frame olduüu sürece ve haraketini etkilemediği sürece gayet kullanıştı ve güzel bir dizayn olur.
  • Çok güzelmiş kasa derdi yok kablo derdi yok. 2 sıkıntı var kalınlık ve ses. Ekran kartı kalınlığını düşünürsek monitör resimdeki gibi ince durmayacağı kesin. Soğutucu sesi ise en önemli kısım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel bide sıvı sogutma olsa daha güzel olurdu ama biarz kalın bu tür bilgisayarlar.
  • MANTIKLI YOK ANKARTI NE ALIM SIVI SOĞUTMA POWERI NE ALAYIM DERDİ YOK
  • İşlemci ve ekran kartını sıvı soğutmayla soğututabilecek şekilde geliştirirlerse gayet güzel bir ürün olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.