Bir arkadaşa hepsi burada com'dan alısverıs yaparak aldığım asus marka dvd rom hakkında bılgı verırken aynı zamandada yasadıgım bır rezaletı sizinle paylasmak istedim.Sipariş verirken alacagım dvd romda problem olup olmadıgını denemek amaclı bırde dvd sıparıs vermek istemıstım ve film olarakta Rose Red'i sectim.Film 4,5 saat oldugundan 2 adet dvd'ye anca sığmıs fakat ektede belirttiğim gibi filmin son 1,5 saatının yer aldıgı dvd'de altyazı olarak türkçe bulunmuyordu.Herhangi bir çizik vs oluşmamasıiçin fılmı hemendvd'den cıkartıp konuyu hepsi burada com yardım bolumunde belırtıgı sekılde sıparıs yardım bolumune gırdım ve sikayetın onaylanmasını beklemeye koyuldum ama 19/4 nısan tarıhınden ıtıbaren hıcbır gelısme olmadı.3-4 kez hepsi burada com'u aradım fakat herseferınde ben daha sole bı problemım vardı demeden bıyere aktarıldım ve acılmayan telefonlar nedenıyle hep tlf'nu kapatmak zorunda kaldım.Defaten sitedeki destek@hepsiburada.com ve film@hepsiburada.com mail adreslerine konuyu iletmeme rağmen sadece 1 kere film bolumunden pişkin bir açıklama ile film'in 2. dvd'sinde sadece kamera arkası vs gıbı seylerın olduguna dair tek cümlelik bir cevap geldi.(sattıkları urunden haberdar değiller).O dönemde işlerim nedeniyle olayı üstüne çok fazla gidemedim ve sonuçta ing yeterli oldugundan filmi bi şekilde seyrettim.Sonuç olarak internet üzerinden alışveriş yapacaksanız çok dikkatli ve sabırlı olmalısınız...Hepsi burada coma ılettıgım sıkayetın detayınada ekten ulaşabılırsınız...(adres ve tlf bılgılerını **** ladım)
Sipariş Tarihi : 15.04.2003 Sipariş # 32721454 Teslimat Adresi: Serdar Karadağ Evren Mah.Koçman ******
Fatura Bilgileri: Aktan Ticaret İnönü Mah. *****
ASUS 16X DVD-ROM (1 Adet)
ROSE RED (STEPHEN KING’İN ROSE RED KONAĞI)(DOUBLE) (1 Adet) Bu ürün ile ilgili 19.04.2003 tarihli işlemleriniz mevcut. Takip etmek için tıklayın.
Sipariş No :32721454 19.04.2003 ROSE RED (STEPHEN KING’İN ROSE RED KONAĞI)(DOUBLE) 1 Adet Ürünü İade Etmek isteğinizi Bildirdiniz. Açıklama : SİPARİŞ NO:32721454 Son yaptığım alışveriş ile ilgili olarak bir dvd-rom ve dvd film aldım.Aldığım Rose Red Konağı adlı film hem sitenizde hemde aldığım dvd'nin üstünde 2 bölge türkçe altyazılı olduğu belirtilmişti.Buna istaneden filmi sipariş ettim.Ürünü ilk kez bugün deneme fırsatım oldu sitede ve filmin üstünde belirtildiği gibi ilk cd türkçe altyazılıydı fakat ikinci cd'nin altyazıları arasında türkçe malesefki bulunmuyordu..Filmi hiç izlemeden tekrar kutusuna koydum.Siparişimi 15.4 tarihinde vermiştim ve ürün 17.4 tarihinde bana ulaştı./ günlük süre henüz dolmadan ürünün iadesini veya farklı bir film ile değiştirilmesini istiyorum.Lütfen mailim ile ilgili olarak geri dönüşü telefon yolu ile sağlarsanız sevinirim.H.sonları malesefkı ınternete ulaşamıyorum.Müşteri memnuniyeti konusunda göstereceğiniz özen içinde şimdiden teşekkür ederim. Serdar Karadağ 532****** 212*******-ev
Hayret. Başına gelen üzücü bir olay. Bende bahçelievlerde bir dükkandan ALWAYS diye bir film almıştım. Filmin kabı 2. bölge türkçe altyazılı PAL sistem diye yazıyordu. Kutunun içinden ne çıksa beğenirsiniz. Yine ALWAYS filmi. Ama 1.bölge ing. altyazılı ve NTSC sistem. Aslında DVD rom bölge sorunu olmadan oynatıyor ama ben ingilizce bilmediğim için bir gün sonra değiştirmek için gittim. Adamlar sağolsunlar, açılmış filmi değiştirdiler. Sanırım paketleme hatası olmuş. Demek istediğim şu: İnternetten alışveriş biraz riskli. Gerçi bende bu siteden defalarca alışveriş yaptım. Olumsuz hiç birşeyle karşılaşmadım. Senin başına gelen talihsizlikten başka birşey değil.
Bu bence kötü bir denk gelme olayı, hepsiburada.com'dan çok alışveriş yaparım, hiç sorun yaşamadım.Hatta ip-sharer almıştım,tam 1 ay sonra sistemime uymuyor dedim (arızalı falan değildi)ve cihazı hiç sorun çıkarmadan geri aldılar
Ara sıra böyle aksaklıklar her işletme de olur,olması normaldir. Ama senin başına gelmesine üzüldüm,geçmiş olsun...
Arkadaşlar zaten amacım firmayı kötülemek değildi tamamen oradan alışveriş yapacakları uyarmaktı bugüne kadar bende 3 kez oradan alışveriş yaptım ve sorunla karşılaşmadım ama en ufak bir sorunla karşılaştığımda sorunumu tlf ve mail yoluyla çözememek beni üzdü bu nedenle forumla paylaşmak istedim...
Bu firma hakkında epey bir tartışma yapılmıştı. (Konu dışında) bulabilirsiniz. Bende bu firmaya pek sıcak bakmıyorum artık. Müşterinin problemi varsa çözmek lazım. Hemde bütün müşterilerin problemlerini, bazılarıyla ilgilenip, bazılarıyla ilgilenmiyorlarsa ben o firmaya iyi firma demem.
valla arkadaslar en güzeli koyacaksın paranı cebine,gideceksin yazıcıogluna.ne istiyorsun kardesim dvd mi?asus mu pionner mi?buyur kardesim.bi deneyelim abi sunu olur abi.film de tamam dvdromda tamam.al kardesim paranı ver faturamı hadi eyvallah :))
evet ınternetten alısverısı bende sevmem fazla.
İstanbul dışındaki (mesela ben) arkadaşlar için uygun oluyor. Ama güvenilir şirketlerden alışveriş yapmak lazım. Bu forumlarda anlatıldığına göre Andromeda, Mavibilgisayar, Mavidonanım bu konularda iyi gibiler.(Bunlar şu anda aklıma gelenler. Belki başka şirketlerden de iyi olarak bahsedilmiş olabilir.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme