alıntıdır Arkadaslar Gulelım eglenelım sıteye yazı yazmak yasak su an galıba bu konuya yasıom 1.si Adamın biri dediabi +8 basmayı biliormusunuz Ben:Evet Adam:basarmısn abi? Ben:Ok geç arkaya soyun bekle geliorum Adamk abi çok saol
2.si moradonda geziom Adam:abi çok güsel mallarım war Ben:ne malları Adam: ne istersen abi rogue,priest,mage,warrior Ben: napcam bn onları Adam: abi o senin fantezine kalmış,ama söliyim 10dk sı 100k
3.sü yine bi gün savaştayım orcların baseye gidios pm geldi adam: abi herkes nereye koşuyor böle Ben: orclara gidiorus orc kesecez adam: neden abi yazık deil mi onlarında canı war? adam: ne oluorki onları kesince? ben: ex gelior adam: ne kadar? ben: 2 m tanesinden adam: oooo harika abi party kuralımmı beraber keseriz bi tane kessem bn 4 lwl atlarım ben: yok da siz kurarsınız onları keserken party nizde buzcu olsun yoksa yatarsınız adam: yok artık abi onuda biliozz o kadar da ezik deilizzz 4.sü yine moradondayım manner kasmak için civciv kasıorum civcivin biri geldi aynen şöle... adamartye al lemm ben: olum git tobee tobee adam: bak girerim 74 lwl asasla daııtırm burayu ulennn asabımı bzma bnim ben: hadi girde kas bni biraz adam: sen al şimdi bni onu arkadaş kasıor sen beni kas bende seni kasarım 15 20 dk sonra adam geldi pianaya abi 100k pls dedi Ben: ne oldu 74 lwl asasına ondan alsana dedim adam: ya o hack yedi sen wersene 100k sonra pm kapadım ...
5.si oyuna yeni başlamış bi adam üstünde civciv var adam: lwl kaç? ben: 38 adam: gel kastırayım ben: sen mi beni kasıcaksın lwl in kaçki? adam: 50 ben: hadi koçum madem öle beni kastır adam: ok Adamı aldım götürdüm werewolflere adam: bak şimdi nasıl hepsini öldürüorum Adam mage idi werewolfe flash büyüsünü çaktı werewolf geldi buna bi çaktı adam yattı sonra... ben: ne olduu hepsini öldürüordun adam: birinin önünde öldüremiorum heyecan yapıor sen git towna ben o zaman öldürürüm
6.sı adam: aga beni clana alırmısn ben: niye? adam: çok iyi yer silerim ben: o ne be,hiç duymadım adam: pencereleride silerim ben: yaw de git başımdan adam mı kalmadı seni alcam ben: ayrıca clana temizlikci alınmıyor adam: ok baba kılanın başına inşallah yıldırım düşer adam: zaten ıslandım yağmur yağıyor leş gibi
7.si ben: abi party pls adam: full plate armor pls ben: ne diyon bea adam: +5 kukury wer alıyım seni partye ben: yaw manyakmısn nesin git işine adam: haraç pls ben: ne haracı mal mısn manyakit işine be adam: aha öldün şimdi
8.si adam: nova çakayımda bi görün ben: hadi ya sen 60 mısn? adam: 60 tımda öle öle düştüm 39 a aynı adam: siz bnim pelerinimi gördünüs mü? ben: hayır adam: görünmes pelerin bu towndan 1m ye aldım
9.su
geçen gün bizim cafede bi çocuk wardı dediği lafa bakın: abi şu guardlara 1-2m rüşvet yedirsek bizimle party kurmaslar mı? diğeride nde 10m war söyleyin captan kunubariyye gelsin bizim partye para kasalım bişiler keselim ötekiside eslantta trl kingin yanına gitmiş lwl i 43 oturmuş yanına Trol King e dediği laf : ABİ LWL KAÇ?
10.su Eslanttaki resserlerin muhabbetleride manyak yaa Resserin biri: gel mucizevi taşlar bunlarr insanı hayata döndürüorlarr gel 19k Diğer Resser: Yok yaa sanki benim taşlar hasta edio bnimkine gel 18k Warriorun birisi ise: Eğer taşlara muhtaç olmak istemiorsan gel 9k ya potlar.bi içen bir daha içior
11.si yine moradonda pazar kurmuştum adam: rezz misn? ben: zuhah ben asasım bea adam: niye ben: de git kardeşim işim gücüm war bnim senlemi uğraşcam adam: ne kadar gücün war bnim 340 attack ben: lemn manyakmısn nesin de git lem adam: gitmiyom napcen ben: moradon karus ve human jandarmasını arıcam adam: banane ararsan ara görünmes olurum bni bulamaslar ben: olm bn Gm yim banlıcam seni şimdi adam: tamam abi özür dilerim ne olur banlama bni
12.si adamın biri moradonda köşede bi kaya warya hane bulture kecoon raider ve orc watcherlar war oradaki kayanın tepesine çıkmış
Ben: lem napion orda adam: güneşleniom ben: lem yağmur yağıyor manyakmısn adam: olsun şuradaki bulutun ardı güneş adam: acar birazdan ben: olm koş towna ısınlancan şimdi ben: volcanic rock düşmüş guardlar kesmeye çalışıor adam: hani burdan görünmüor ben: aşaı inde git NOT:adam town çekmek diye bi kavram bilmior adam: inemiom atlıcam ben: atla koçum ben tutarım seni adam: atlıorumm adam: ceronimoooooooo
13.sü adam: moradonda merchant geziorum priestim aniden bi pm adam: abla bi soyunda malzemeye bakayım ben: ne malzemesi lem? adam: ficuduna abla AYNEN BÖLE ben: sie lemm... adam: hadi be abla savaşa gidicem moral olur ben: uzaaaa naşş
14.sü bi gün raon campta trol kesiorus elemanın biri oturmuş ölece beklior party attım lwl düşüktür fazla ex gelior die adam decline etti bir daha attım yine decline yine attım gene decline sonunda pm attım. ben: lem gelsene partye öle oturcana ex kasmış olursun adam: olmas benüfff kendin bilirsin adam: siz şimdi o trollerimi kesiceksiniz? ben: ewt adamarasını alırım ama ben: ne parası? adam: trollerin parası ben: lol adam: ciddiyim o trolleri ben besledim büyüttüm onların çobanı benim ben: abicim kusura bakma ama harbiden çobansın adam: versene ya allah alla paramı wer ben: zzzzzzzzz adam: CiEMMM YARDIM ETTT PARAMI ÇALDILAR.CİEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM
15.si savaştayıs herkes orcların kalesine koşturuyor adamın birisde şöle dior adam: abi dur bişiy sorcam benor bakalım adam: ama gülmek yok ben: hadi ama işim war adam: baba bunların hepsi nereye koşuyor böle.Promosyon felammı war? Ben: yok olm şimdi orcların kalesini basıcaz adam: Orcc nee?Yenilir yutulur bişiy mi? ben: heee en güselide yumurtalı orc tavsiye ederim adam: Oke abi nerde bulabilirm bu orcu benüpermarketlerde adam: çok saol abi görüşürüs ben: ne demek görevimis 16. cı bi gün çocuk knightta pmleri açmayı bilmiordu vede yazıları çocuk: abi ne oldu dedii ben: sana kara büyü yapılmış dedim çocuk ise gelene geçene BANA KARA BÜYÜ YAPILMIŞ DİORDU bende masada gülmekten kırılıordum