Şimdi Ara

HEPSI TURK TELEKOMUN SUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER TURK TELEKOM YUZUNDEN OYUNA GIREMIYORUZ YA ADAM AKILLI TAMIR ETSINLER ŞU SORUNU ARTIK

• ewt arkdaşlar türk telkomu aradım ve karı bna bgün bağlantıların biraz daha yavaş olcanı hatta arasırada internetten düşüp giremiceğimizi söledi bi sorun varmış istanbul genelinde ve bazı şehirlerde en yakın zamanda giderilcekmiş tabi bunu duyunca karının yüzüne çarptım bn telefonu sinirlendim napam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyscho16

ewt arkdaşlar türk telkomu aradım ve karı bna bgün bağlantıların biraz daha yavaş olcanı hatta arasırada internetten düşüp giremiceğimizi söledi bi sorun varmış istanbul genelinde ve bazı şehirlerde en yakın zamanda giderilcekmiş tabi bunu duyunca karının yüzüne çarptım bn telefonu sinirlendim napam
    yanı şu cektıgımıze bak 2 3 gun sonra okkullar acılıo bır tatılımızı yaşayamıoz

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForCZ

yanı şu cektıgımıze bak 2 3 gun sonra okkullar acılıo bır tatılımızı yaşayamıoz

Alıntıları Göster
    ne güzel açılıo işte artık ko girmezsiniz herhalde dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxShakan

ne güzel açılıo işte artık ko girmezsiniz herhalde dimi

Alıntıları Göster
    okuldanmı kacsam acaba

• quote:

okuldanmı kacsam acaba

Alıntıları Göster
    BEYLER YOKMU CVP VEREN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyscho16

ewt arkdaşlar türk telkomu aradım ve karı bna bgün bağlantıların biraz daha yavaş olcanı hatta arasırada internetten düşüp giremiceğimizi söledi bi sorun varmış istanbul genelinde ve bazı şehirlerde en yakın zamanda giderilcekmiş tabi bunu duyunca karının yüzüne çarptım bn telefonu sinirlendim napam
    quote:

Orjinalden alıntı: Pyscho16

oyuna girdim bağlantı giderse direk interneti kapattırırım superonline dan felan alırım
    böle iş mi olur gidebilirmiş
    önemli işi olanlar ne yapacak acaba

• quote:

BEYLER YOKMU CVP VEREN

Alıntıları Göster
    kaçma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

kaçma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Alıntıları Göster
    Okullar açılıo.Serverler rahatlicak

• quote:

Orijinalden alıntı: lDarkDaqqerl

Alıntıları Göster
    oh be beyler dc oldum ama sonunda kaybettıgım ezp yı kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: lDarkDaqqerl

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: takopako

ewet ya rahtaca gırebilecez

• quote:

Orijinalden alıntı: ReTuRnFoRyOu

quote:

Alıntıları Göster
    Offff Okullar bAslıyooooo

• quote:

Orijinalden alıntı: ReTuRnFoRyOu

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReTuRnFoRyOu

quote:

evt..okullar acıkken öglen okuldan geldigim zaman rahat rahat girebiliorum..ama artk öyle bir yere geldiki sabah 9:30 da e1 e bile giremiorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

quote:

quote:

evt..okullar acıkken öglen okuldan geldigim zaman rahat rahat girebiliorum..ama artk öyle bir yere geldiki sabah 9:30 da e1 e bile giremiorum...

Alıntıları Göster
    konuyla alakası yok ama istanbul avcılardayım msn yede girmiyor oyunda girmiştim sabah çok kastı sonra elektrik gitti geldi ve giremedim off off msn yede girmiyo bu sorunla karşılaşanlar varmı??

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    BEN DE BEKLİOM OKULLAR ACILSINDA KURTULAM BİRAZ BU OYUNDAN SABAH AKSAM YAA HATTA GECE BİLE ACIK PC PAZARDA BEKLİOZ

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ne gzl işte okullar acılıyor su oyun bi bıkmadınız 2 sene oldu oynayalı yane

Türktelekom iyi yapıyor aslında hiç yoktan internetiz yokken giremiyonuz su oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: PhosepticHole

BEN DE BEKLİOM OKULLAR ACILSINDA KURTULAM BİRAZ BU OYUNDAN SABAH AKSAM YAA HATTA GECE BİLE ACIK PC PAZARDA BEKLİOZ

Alıntıları Göster
    bugün 3 kez dc oldum internet kesilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

bugün 3 kez dc oldum internet kesilmiş

Alıntıları Göster
    su 0-12 arası weletler Oyuna gırmeseler oyuna rahatca gırıcez arkadaslar Maradon bıle su an fulll Zahten 1. sınıflar bugun okula basladı Tum 1. sınıf okuyanlara KnıghtOnline ye ılerde Bulasmamaları ıcın Oyun oynarken yanınız dan uzak tutunuz ....

Herkese Okul hayatında basarılar Dılerım.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

konuyla alakası yok ama istanbul avcılardayım msn yede girmiyor oyunda girmiştim sabah çok kastı sonra elektrik gitti geldi ve giremedim off off msn yede girmiyo bu sorunla karşılaşanlar varmı??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

bende msn'ye giremiyorum çok dandikLeşti bu TT net bende SuperonLine aLmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: He3NTaSyoN

quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

bende msn'ye giremiyorum çok dandikLeşti bu TT net bende SuperonLine aLmayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    super online nasıl dahamı iyi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.