Arkadaşlar turk telekom faturali hattının devir işlemi var, kayinbabamdan benim üzerime devir işlemi var ama ikimizde birbirimizden uzak illerdeyiz. ikimizinde ayni anda olamadığımız için devir yapamıyoruz, bu işlemi uzaktan yapabilecek bayi var mi, yapabilen veya yapabilecek olan varsa iletişime geçebilir mi |
Turk telekom devir yardımı
-
-
Öncelikle hattı hangi operatörden aldıysanız numarayı o operatöre taşıyın (zaten Türk Telekom’dan alınma hat ise Türk Telekom’da kalın) aynı yerde bulunma sorunu için ise bildiğim kadarıyla ikinizin farklı bayilerden başvuru yaparak işlemin halledildiği bir sistem vardı.
-
Hocam farklı bayilerden başvurarak tamamlanan geçiş turkcell abonelerinde mevcutmus, telekom o sisteme hala geçiş sağlammış maalesef
-
Hocam ücreti sordunuz mu ne kadar dediler? Eski hattı teslim alıp yeni bir hat verdiler mi? Birde ücreti acaba faturaya taksitle mi yansıtıyorlar yoksa hepsi tek seferde mi acaba -
Telekomün cagri merkezinden aldığım bilgiye göre faturalı devirlerde faturaya aylık taksit halinde yansitiyorlar, ama bayiler bunun dışında ek ücret talep ediyorlar. Ek ücret alınmaması gerektiği söyleniyor ama bayiler ortalama 750 TL ücret talep ediyorlar. Hat sahibi ile aynı ilde olmadığımız için biz devir yapamıyoruz, tanıdık varsa kimlik fotokopisi ile bayiye gitmeden de tamamlıyorlar, ben bu konuda yardım edecek kimseyi bulamadığım hiç şuan hiçbir işlem yapamadim
-
Turkcell olsa yardımcı olurduk, turkcell bayi yaknım -
Futurasız olunca sıfır hat ücreti ne kadarsa onu istiyorlar, faturalıysa aylık taksit halinde tahsil ediliyor
-
Teşekkür ederim hocam ihtiyaç olursa iletişime geçerim sizinle, ilginiz için teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X