< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom hat devri
-
-
Hocam 1000 tl ye kadar Turknet karşılıyor gigafiber de bi sorun Türk Telekom’a ne kadar cayma bedeli çıkıyor devretmenize bile gerek kalmayabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2900 hocam türknette faturada indirim yansıtıyor 1000 TL. 2900 çok büyük sayılıcak bir rakam. Ki 212 TL fatura çok uygun. birine devir ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cayma bedeli yüksekmiş umarım birini bulursun devredicek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O bedel ile zor hocam iptal edemem
Hocam komşularınızdan veya çevrenizden devredecek birini bulursanız çok iyi olur.
-
İnşallah hocam . Yoksa 1,5 sene beklemek zorunda kalıcam 1000 mbps varken 70 alıcam
ben devir alırım fakat bana devir için vekalet vermeniz lazım
-
Hangi ildesiniz hocam
afyon'da
-
İşinizi acele görmek istiyorsanız devir alacak olana bir şeyler verin hocam mesela forumda daha önce açılan devir konularında flash bellek vereceğini beyan eden üye vardı, birisi de kulaklık veriyordu.
-
Vekalet işi riskli hocam ya
yada afyon'a gelin il müdürlüğü devir yapalım vekalet parası ile aynıya gelirse zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 31 Aralık 2023; 14:53:1 > -
Vekalette sadece hat devri için yazabilirsin yani diğer işlemlerde geçerli olmaz.
-
İzmir Afyon arası kaç saat? Sen git hem gezmiş olursun.
-
seyahat etmeyi sevmiyorum.
300 km filan ancak var.
-
yazmayı unuttum akciğer enfeksiyonu var bende doktor seyahat edemez raporu verdi.
-
Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin inşallah.
-
Güncel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X