|
Türk Telekom hat devri
-
-
Hocam 1000 tl ye kadar Turknet karşılıyor gigafiber de bi sorun Türk Telekom’a ne kadar cayma bedeli çıkıyor devretmenize bile gerek kalmayabilir -
2900 hocam türknette faturada indirim yansıtıyor 1000 TL. 2900 çok büyük sayılıcak bir rakam. Ki 212 TL fatura çok uygun. birine devir ederim -
Cayma bedeli yüksekmiş umarım birini bulursun devredicek -
O bedel ile zor hocam iptal edemem -
Hocam komşularınızdan veya çevrenizden devredecek birini bulursanız çok iyi olur.
-
İnşallah hocam . Yoksa 1,5 sene beklemek zorunda kalıcam 1000 mbps varken 70 alıcam -
ben devir alırım fakat bana devir için vekalet vermeniz lazım
-
Hangi ildesiniz hocam -
afyon'da
-
İşinizi acele görmek istiyorsanız devir alacak olana bir şeyler verin hocam mesela forumda daha önce açılan devir konularında flash bellek vereceğini beyan eden üye vardı, birisi de kulaklık veriyordu.
-
Vekalet işi riskli hocam ya -
yada afyon'a gelin il müdürlüğü devir yapalım vekalet parası ile aynıya gelirse zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 31 Aralık 2023; 14:53:1 > -
Vekalette sadece hat devri için yazabilirsin yani diğer işlemlerde geçerli olmaz.
-
İzmir Afyon arası kaç saat? Sen git hem gezmiş olursun.
-
seyahat etmeyi sevmiyorum.
300 km filan ancak var.
-
yazmayı unuttum akciğer enfeksiyonu var bende doktor seyahat edemez raporu verdi.
-
Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin inşallah.
-
Güncel
Benzer içerikler
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- türk telekom hız yükseltme taahhüt bitmeden
- 50 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom magnet limitsiz
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom port açma ücreti
- statik ip
- en hızlı internet
- türk telekom e-sim ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X