< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şifreyi ver mac adresini engelle modemden
|
kablosuz ağ şifresini sifreyibilmiyorum olarak değiştir. hem yalan söylememiş olursun . ileride yüzüne vurunca söyledim dersin.
|
Wifi görünürlüğünü kapatarak sorunu çözmüştüm ben. Sadece wifi tam adını bilen manuel bağlanabiliyor öyle olunca.
|
"Bir altcoin yazılımı için sunucu olarak kullanıyorum, lag olmaması için ben bile kullanamıyorum maalesef." de, detay sorarsa biraz teknik terim sallarsın, anlamadığı için "he, tamam" deyip bir daha sormaz zaten.
|
Hızım düşüyor veremem de. Ben öyle yaptım.
|
Suç islerse direk sorumlusu sen olursun
|
bir kaç sene önce bizim üst komşuda ya çocuk arada kullanacak verir misiniz demişti bende insanca verdim.
Sonra baktım hız yavaşlamaya başladı , her geçen gün artıyor. Bir akşam maç izliycem zırt pırt donuyor. Modem arayüzüne girdim bi baktım ben hariç 5 cihaz var. Tablet mi istersin telefon mu istersin ne istersen var. Utanmadan eve gelen misafire de benim şifrelerimi vermiş. Bende açtım modemi mac idleri çat çat blokladım. Tek tek hattan düştüler. Ertesi gün utanmadan gelip sormuştu , bende ben siz kullanın diye verdim eve gelen misafir için vermedim dedim bitti gitti. iyilik yapmayacan veremiyorum de bitsin. Çünkü mutlaka bku çıkıyor |
Vermek istemiyorum de
|
Kotalı internet kullanıyorum de,
çabuk bitiyor ama istersen sınırsıza geçip beraber ortak kullanalım, yarı yarıya öderiz de.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Materia01 -- 27 Ağustos 2019; 10:9:15 > |
|
|
|
|