Şimdi Ara

KOMSUYA WIFI SIFRESI VERMEME BAHANELERI LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
12.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kaç sene önce bizim üst komşuda ya çocuk arada kullanacak verir misiniz demişti bende insanca verdim.

Sonra baktım hız yavaşlamaya başladı , her geçen gün artıyor. Bir akşam maç izliycem zırt pırt donuyor.

Modem arayüzüne girdim bi baktım ben hariç 5 cihaz var. Tablet mi istersin telefon mu istersin ne istersen var. Utanmadan eve gelen misafire de benim şifrelerimi vermiş.

Bende açtım modemi mac idleri çat çat blokladım. Tek tek hattan düştüler. Ertesi gün utanmadan gelip sormuştu , bende ben siz kullanın diye verdim eve gelen misafir için vermedim dedim bitti gitti.

iyilik yapmayacan veremiyorum de bitsin. Çünkü mutlaka bku çıkıyor
  • Şifreyi unuttum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eger az kullanacak birisiyse faturayi yari yariya teklif et.

Eger cok kullanacaksa hic verme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüs

• Şifreyi ver mac adresini engelle modemden

• Vermek istemiyorum de

• Wifi görünürlüğünü kapatarak sorunu çözmüştüm ben. Sadece wifi tam adını bilen manuel bağlanabiliyor öyle olunca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Bir altcoin yazılımı için sunucu olarak kullanıyorum, lag olmaması için ben bile kullanamıyorum maalesef." de, detay sorarsa biraz teknik terim sallarsın, anlamadığı için "he, tamam" deyip bir daha sormaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Materia01 -- 27 Ağustos 2019; 10:9:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Şifreyi ver mac adresini engelle modemden
    bunu nası yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materia01

"Bir altcoin yazılımı için sunucu olarak kullanıyorum, lag olmaması için ben bile kullanamıyorum maalesef." de, detay sorarsa biraz teknik terim sallarsın, anlamadığı için "he, tamam" deyip bir daha sormaz zaten.
    oha çok mantıklı
  • Suç islerse direk sorumlusu sen olursun

• kablosuz ağ şifresini sifreyibilmiyorum olarak değiştir. hem yalan söylememiş olursun . ileride yüzüne vurunca söyledim dersin.

• adet oldum de OWWW YEAAAAAAAAAAA BEN BİR HAYRİKAYIM DOSTUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Wifi görünürlüğünü kapatarak sorunu çözmüştüm ben. Sadece wifi tam adını bilen manuel bağlanabiliyor öyle olunca.
    Müthiş mantıklı 😱

• Evinde belirli cihaz varsa mac adreslerini white list'e eklersin. O cihazlar haricinde şifreni tüm mahalle de bilse kimse bağlanamaz. Her modemin arayüzü farklı olduğu için, modem bilgilerini yazarsan tarif edebiliriz veya youtube'da illa ki videosu vardır.

• İnternetin kotalı olduğunu söyle

• Hızım düşüyor veremem de. Ben öyle yaptım.

• Bizim komşu istemişti başvurduk 1-2 güne bağlayacaklarmış demişti bende 1-2 gün diye verdim şifreyi 2 ay kullandılar. Hemde 3-5 kişi bağlanıyorlardı. Bir ara internet baya yavaşladı değiştirdim şifreyi . Başka komşuda istemişti verirmiyim yine hemen söyledim şirket interneti var evde şirkete bağlantısı olduğu için kısıtlı demiştim :D

• Kotalı internet kullanıyorum de,
    çabuk bitiyor ama istersen sınırsıza geçip beraber ortak kullanalım, yarı yarıya öderiz de..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.