Şimdi Ara

KOMSUYA WIFI SIFRESI VERMEME BAHANELERI LAZIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
12.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kotalı kullanıyorum genelde mobil takılıyorum de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahane neden? Vermek istemiyorum bitti.

Malina ortak mi? Yasalarca sıkıntılı durum kusura bakmayın banada ancak yetiyor dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH nin %90 ının yıkık ve özgüvensiz olduğunu görmüş olduk. Vermek istemiyorum dedim mi olay biter. Neden veresin ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

ver gitsin arkadaşım, paylaşmak özümüzde var bizim.

Benim binam komple 1+1 daire. Ünivli gençler oturuyor yan tarafımda. Evden çıkmalarına 2 ay kalmış interneti kapatmışlar şifreyi istedi. Dedim 50mbit internetim kotasız, sabah 8 ile akşam 6 arası işteyim ne dl ediyorsanız edin. 6'dan sonra sosyal medya hariç veri trafiği görürsem atarım ağdan dedim. allah razı olsun dediler. yeter işte o da bana.
    Polis kapıya gelip reise hakaretten alınca anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

DH nin %90 ının yıkık ve özgüvensiz olduğunu görmüş olduk. Vermek istemiyorum dedim mi olay biter. Neden veresin ki?
    yıkıklıkla kalp kırmamak çok farklı şeylerdir. sürekli yüz yüze baktığım birisi neden kötü olayım basit bir olay yüzünden ?
  • WiFi adını "az ye de kendin al" tarzı bir şey yap.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok basit bir şekilde mac filtrelemesi kullan ve hay hay komşum ne demek komşuluk öldü mü de ve ver şifreyi, bir dener iki dener bunun da hızı çok düşük google bile açmıyor der vazgeçer başka yere sulanmaya başlar...

modem arayüzüne giriş yaparsın, oradan zaten bağlı cihazları görürsün (kendi cihazların) onların mac adreslerine izin vereceksin, hatta sonra şifreyi kaldırsan bile olur. ama dikkat et modem arayüzüne giremesin. onun da default şifresini değiştir.
  • superonline ​100 Mbps Platin Paket sınırsız kullanıyom. aylık 199 tl yarısını ver ortak kullanalım de
  • Malzeme benim vermiyorum..

• vermiyorum derim olur biter.neden bahanem olsun ki sonuçta kendim ödediğim bir şey.komşu çok istiyorsa kendi evine bağlatabilir.port sorunu yoksa 2-3 güne hal oluyor.
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    Sorunu ben de bu şekilde çözüyorum en yararlı çözüm budur
  • Bende aynı dertten muzdariptim, binadaki herkes 5 dakka işim var giriyim diyip aldı benden şifreyi. Bir gün bi baktım benim evdeki cihazlarla birlikte 20 ye yakın bağlı cihaz var :D

Hepsinin maç adresini engelledim . Şimdi modeme reset attım, bırak şifreyi isteyeni ortak olalım bende para vereyim diyene bile hayır diyorum. Sebebim online oyun oynamam akşam 2 maç. atacağım ondada işkence cekemem 3-5 kuruş için . Biraderim üst katta o ve evdeki 3-5 cihaz bağlanıyor fakat oyun oynayacağım zaman ana wifiyi kapatım sadece ps nin bağlı olduğu wifiyi açıyorum kafam rahat.

Geçen amcaoğlu istedi kibarca oyun oynuyorum başkası bağlanınca giremiyorum oyuna deyip geri çevirdim. Para meselesi değil bu zaten altyapı leş 8-10 mbit hız alıyoruz onuda yarıya bölemeyiz .
  • Az ye kendine internet al diyeceksin. Bende de istediler zamanında verdim 1 gün sonra şifreyi değiştirdim daha soramadı.

• Durustluk iyi seydir. Durustce net bir sekilde kibar bir diller ses tonuyla vermiyorum HAYIR de. Bir aciklamaya da gerekli hissetme ...
  • KOMSUYA WIFI SIFRESI VERMEME BAHANELERI LAZIM

• şimdi önce wifi şifreni ver modeminin ayarlarına gir 1 gün url denetimine youtube yahoo google facebook adreslerine ban koy bak bakalım bi daha giriyormu . sanırım dhcp server den bağlı adreslere url filtreleme yapılabiliyor . eğer yoksa öyle cihazı ben neediyim . +%+%' at gitsin .

ha şunu da orta düzey üstü bir kullanıcı olarak söylüyorum sana, wifi nin şifresini vermen modemine reset atıp yeni ayarlarla kurulum yapmana kadar modemini esaret altına sokman anlamına gelir . üst düzey bir kullanıcı modem ddns ayarlarından bi iki ayar çeker domain e ip atar modeminde güvenlik zaafiyeti varsa arayüz şifreni kırar ki günümüzde çoğu modemlerin arayüz şifreleri kolaylıkla exploitlenip kırılabiliyor . her seferinde domain den bağlanır arayüz şifreni girer ve ssid ne bağlı şifreyi bulup beleş internet kullanır .. sen arayüz ayarlarını kurcalamayı pek bilmiyorsan farkında bile olmazsın ilerde adam bir yerlere saldırdığında senin public ip den başın belaya girer . o saatte şu mac adresinden bağlandı diye kendini kurtaramazsın .

tabii sen wifi şifresini değiştirdiğinde bulabilmesi için interneti olan bir yerlerden modemini exploitleyip arayüz şifresini kırması lazım , wine yüklü android cihazlar da olur . 2 dakkalık iş . burda trojan senden wifi ni istemesi gerisi çok kolay . tabii her modem de malum ücretsiz ddns hizmeti veren sitelerle uyumlu çalışmaz bazısı farklı olur .

this article is for educational purposes, users are responsible for illegal use hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 27 Ağustos 2019; 13:57:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

bunu nası yapabilirim

Alıntıları Göster
    tarayıcıya modem arayüzüne girerek.
  • Ssid gizli yap olsun bitsin.

• Ben fetocuyum fetullahla msnden chatlesiyoz dilli milli girisiyoz cam den birbirimize senin de basin belaya girmesin de, bidaha istemez.
  • Cevaplanmış zaten ama yine söyliyim. Modem arayüzüne bağlanarak yapabilirsin. Şifreyi verdiğin komşunun mac adresi bağlanınca arayüzde gözükür zaten orada gerekli menüleri takip ederek yaparsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.