Şimdi Ara

KOMSUYA WIFI SIFRESI VERMEME BAHANELERI LAZIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
12.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac adresinden engelleyebilirsin yada ssid yayinlamayi kapatip wifi nin görünmemesini sağlarsin. Ben wifi nin görünmemesini sağliyorum kimse soramiyor bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ver şifreyi torrenti fulle sonra kendiliğinden vazgeçerler
  • bahaneye gerek yok. kota koyabileceğin bir access pointer ya da router al. sonra da internete bağlı olan o cihazın internetini sınırla. saniyede 5 kb internetle nostalji yapsınlar :)

bende "Everest EWR-521N4 Smart (APP Control) 300 Mbps" cihaz var. oyun indirmeye çalışan misafir çocuklarını internete bağlandığına pişman ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beware. -- 27 Ağustos 2019; 11:30:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kotalı internet bizimkisi kota bitti de

• modem ısınıyo de
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Wifi görünürlüğünü kapatarak sorunu çözmüştüm ben. Sadece wifi tam adını bilen manuel bağlanabiliyor öyle olunca.
    En başarılısı bu bence. Daha önce yapmadım ama en azından insanlarla uğraşmazsın.
  • ver gitsin arkadaşım, paylaşmak özümüzde var bizim.

Benim binam komple 1+1 daire. Ünivli gençler oturuyor yan tarafımda. Evden çıkmalarına 2 ay kalmış interneti kapatmışlar şifreyi istedi. Dedim 50mbit internetim kotasız, sabah 8 ile akşam 6 arası işteyim ne dl ediyorsanız edin. 6'dan sonra sosyal medya hariç veri trafiği görürsem atarım ağdan dedim. allah razı olsun dediler. yeter işte o da bana.
  • Kotalı kullanıyorum o yüzden veremem.
  • bir kaç sene önce bizim üst komşuda ya çocuk arada kullanacak verir misiniz demişti bende insanca verdim.

Sonra baktım hız yavaşlamaya başladı , her geçen gün artıyor. Bir akşam maç izliycem zırt pırt donuyor.

Modem arayüzüne girdim bi baktım ben hariç 5 cihaz var. Tablet mi istersin telefon mu istersin ne istersen var. Utanmadan eve gelen misafire de benim şifrelerimi vermiş.

Bende açtım modemi mac idleri çat çat blokladım. Tek tek hattan düştüler. Ertesi gün utanmadan gelip sormuştu , bende ben siz kullanın diye verdim eve gelen misafir için vermedim dedim bitti gitti.

iyilik yapmayacan veremiyorum de bitsin. Çünkü mutlaka bku çıkıyor
  • MAC filtreleme en iyisi

• bahaneler bak ya?

vermiyorum de geç
  • daha önce bu yüzden davalık oldum, bir daha kimseye vermem de geç eğer adam gibi vermiyorum şifreyi diyemiyorsan.
  • Kesinlikle vermeyin yan komşum alt komşusuna verdiği için 1 sene içerde yattı, alttakiler suçlu olup gezerken adam içerde süründü aman diyeyim.

• Modem markasina gore. QoS ayarlarindan hiz sinirlandirabilirsin. Öncelik atayabilirsin. Ssid gizlemek en kesin cozum. Aramalarda görünmez.

• MAC filtreleme açık, ssid gizli ve ayrıca şifrede var. Sadece evdeki cihazlar bağlanıyor modeme. Diğer türlü sittinsene giremezler. Hal böyle olunca veremiyorum yani :) misafir bile gelse ona bile yok. Gelsinler sohbet muhabbet edelim.
  • Vermiyorum de geç.

Yada kablosuz ağ gücünü sınırlama var % 100 den % 50 ye falan düşürürsen muhtemelen evinde çekmez bile

• Fetoden sonra kendime bile guvenemiyorum ne komsusu bro

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolineam

Suç islerse direk sorumlusu sen olursun
    Yakın arkadaşımın başına gelmişti, ağından çocuk .... filmi paylaşılmış face üzerinden.
    Karakola gide gele yolları aşındırdı, çok uğraştı yapanın kendisi olmadığını inandırmak için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.