Şimdi Ara

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
23
Favori
27.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar bu kampanya müşteri bazında diyor world de
    yani aynı kartla 2 500 liralık alışveriş yapabiliyormuyuz
    yaptığmızda 50+50 world puan alabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: msuermarta

arkadaşlar ben tam 1010 tl lik alşıveriş yaptım.. alışverişe başla butonuna basarak yönlendirilen ürünlerden yaptım..avantajix kullandım ..worldum yoktu onu kaçırdım :( şimdi 150 tl lik hediye çeki hediye çeklerim kısmında görünmüyor.. 15 marttamı görünecek..

Aynen .keşke bana nakit gonderseydin sana wp kadar indirim yapardim cekini de kullanirdin sende ekmek yersin bende.saglik olsun kismet degilmis

bonusa 9 taksit yaptım.. peşin alamazdım zaten... yine de teşekkürler..
  • adıma kayıtlı 2 farklı karttan ( yapı kredi ve vakıfbank ) ve 2 ayrı HB hesabından 1000 tl üstü alışverişimde hem worldpuan hem de çek kazanabilirim değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben tam 1010 tl lik alşıveriş yaptım.. alışverişe başla butonuna basarak yönlendirilen ürünlerden yaptım..avantajix kullandım ..worldum yoktu onu kaçırdım :( şimdi 150 tl lik hediye çeki hediye çeklerim kısmında görünmüyor.. 15 marttamı görünecek..

Aynen .keşke bana nakit gonderseydin sana wp kadar indirim yapardim cekini de kullanirdin sende ekmek yersin bende.saglik olsun kismet degilmis

Sırf bilgi amaçlı soruyorum, WP kadar indirim yaptığınızda sizin kazancınız ne oluyor?
    Nakite ihtiyacınız olduğundanmı acaba.
    Selamlar,
  • Hepsiburada 150 tl üzeri altın alımında 50 tl çek kazanmak için world kampanyası ile alışveriş yapan oldumu?

100 tl üzeri 10 World Hepsiburada geçerlimidir?

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=596

(Gıda marketi ve kuyum sektöründe gerçekleştirilen alışverişlerde tek çekim işlemler kampanyaya dahildir.)
  • quote:

evet 15 marta kadar görünmeyebilir görünse bile pasif felan yazar.Ben de 530 luk alışveriş yaptım arkadaşın worlcardtan puan ve çekle süper indirimli oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufit

Sırf bilgi amaçlı soruyorum, WP kadar indirim yaptığınızda sizin kazancınız ne oluyor?
    Selamlar,

Worldpuanlar adios ile daha değerli kullanıldığı için yapılıyor o işler..

Forumdaki adios konusunu inceleyeblirsiniz..
  • Diricans_RM kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz linkte en altta şöyle bir açıklama var;

Kampanyaya dahil e-ticaret siteleri; annelutfen.com, e-bebek, morhipo, trendyol, butikbebe.com, limango, enmoda, markafoni, bon prix, 1v1y.com, modaelinizde.com, bee goddes, sekiz.com, markaport.com, modagram.com, n11, unnado.com, gimora.com, lidyana.com, elsesilver.com, butigo, bella mola, mammasita.com, mizu.com, zizigo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Hepsiburada 150 tl üzeri altın alımında 50 tl çek kazanmak için world kampanyası ile alışveriş yapan oldumu?

100 tl üzeri 10 World Hepsiburada geçerlimidir?

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=596

(Gıda marketi ve kuyum sektöründe gerçekleştirilen alışverişlerde tek çekim işlemler kampanyaya dahildir.)

geçmez, elektronik olarak geçiyor hepsiburada

• Axe setin fiyatı bence uygun, ilaveten kargo bedava ve 3 al 2 öde ile daha da uygun hale geliyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/axe-apollo-3lu-set-sampuanparfumdeodorant/productDetails.aspx?productId=sguni21077846&categoryId=26012112
  • fiyatlar ortalamanın 50 tl üstünde hatta bazılarında daha da fazla. Ürün alacaklar piyasa fiyatına dikkat etmeli..

• quote:

Orijinalden alıntı: artçı

dostlar bu kampanya müşteri bazında diyor world de
    yani aynı kartla 2 500 liralık alışveriş yapabiliyormuyuz
    yaptığmızda 50+50 world puan alabiliyormuyuz?

olmuyor denemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufit

quote:

quote:

Selamlar,

Hocam ben wp nın yarısına ortak oalcaktım hemde nakit :) iyi okumamışsın

• Guzel kampanyaymis. Evdeki LED tv icin 500 tl uzeri 5+1 ses sistemi almak istiyorum. Tavsiye verebilecek olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

http://www.hepsiburada.com/liste/michael-kors-kadin-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sagrmk5799&categoryId=25008405&navq=categoryid%3d25008405%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dsagrmk5799%26fh_lister_pos%3d8%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bmichael20kors%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483632%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483632_318242%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483632_318242_25008402%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483632_318242_25008402_25008405%257d%26fh_refview%3dlister

bu saati alacağım 504 tl

kurallara uyuyor değil mi

sınırda diye sormak istedim

Çek satış bölümünde 25/100 çekler hesap olarak 5 TL civarına satılıyor. Alışverişi o çek yüklü hesaptan yap.
    Hem istediğin saati al, üstüne 20 TL civarında bir şey daha alabilirsin. World ile alırsan 50 TL puan da yüklenir.

o çek bende de var ama başka hesapla alınca garanti koşulu filan etkilenir diye kullanmaktan tereddütlüyüm

birde çek tutarınca üstüne ürün eklemek gerek

kafamı karıştıyor

birde avantajix çek kullanıca vermeme durumu

12 tl gelecek avantajix den

• arkadaşlar ben de samsung led aldım. 1549tl idi. 25tl çek vardı onu kullandım. 1524tl bir de 10tl kargo ekledi. 1534 tuttu. 150tl çek gelir değil mi? çek kullandım diye gelmeme ihtimali yok herhalde. malum sonuçta 1000tl yi geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

arkadaşlar ben de samsung led aldım. 1549tl idi. 25tl çek vardı onu kullandım. 1524tl bir de 10tl kargo ekledi. 1534 tuttu. 150tl çek gelir değil mi? çek kullandım diye gelmeme ihtimali yok herhalde. malum sonuçta 1000tl yi geçti

SIKINTI OLMAZ
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.