Şimdi Ara

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
23
Favori
27.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar altın alıp kuyumcuda bozdurarak 50 tl lık cek kazanmak ıstıyorum.en az zararla nasıl 150 tl eulasabılırım.önerılerınızı beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: apwbdumblodore

arkadaşlar farklı hesaplardan aynı adrese kargo yolllarsak aynı kişini alısverıs yaptıklarını anlayabılırler mı.veya nasıl yapabılırım bilenler pm

Birini eşinin adina ona hesap aç al ayri hesaptan.birini kendi al.

Önemli olan hesap farkli oluşan

Ornek ben ,Esim ve kizimin hesabi var 3 unede ayri tanimlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: apwbdumblodore

arkadaşlar farklı hesaplardan aynı adrese kargo yolllarsak aynı kişini alısverıs yaptıklarını anlayabılırler mı.veya nasıl yapabılırım bilenler pm

Birini eşinin adina ona hesap aç al ayri hesaptan.birini kendi al.

Önemli olan hesap farkli oluşan

Ornek ben ,Esim ve kizimin hesabi var 3 unede ayri tanimlanacak

aynı adres e mı aldın hocam .bide aynı kartla mı odedın.aynı kartla ve aynı adres olmasından dolayı anlayıp vermezlerse cekı.daha once bu sekılde alısverısın olmus muyydu hocam
  • apwbdumblodore A kullanıcısına yanıt
    Olmuştu n 11 den defelarca.kedi kartiyla hesabin alakasi yok eşimin hesabi olup kredi karti olmazsa ne yapacak aciktami kalacak hesaba tanimlaniyyor puanlar.adres olarak birjnsw ev aadresimi birinde iş adresini birimde alt komşunun adresini verdim

• paraf günüm altında geçerlimi son durum nedir altını hızlı al yerine hepsi buradadan alacağım acil cevap :))
  • hangi kartla yapsam diye düşünürken, ininal geldi aklıma:) yarın world kampanyalarını yükletip yapacağım, yarına şartları değişmezler umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

paraf günüm altında geçerlimi son durum nedir altını hızlı al yerine hepsi buradadan alacağım acil cevap :))

Yeni değişiklik yapılmadıysa geçerli. bende sipariş vereceğim bu gün.
  • altında geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 16 Şubat 2014; 21:07:36 >
  • hepsiburadadan ps3 kol alacağım daha önce alan varmı ürünler garanti faturalı ve orjinal ürünmüdür fiyat 99 tl gayet iyi çekle daha iyi oluyor orjinalmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

hepsiburadadan ps3 kol alacağım daha önce alan varmı ürünler garanti faturalı ve orjinal ürünmüdür fiyat 99 tl gayet iyi çekle daha iyi oluyor orjinalmidir ?

bende geçende sormuştum orijinal olmadığını duydum dedi biri alıntı yaparak

koskoca hepsiburada gerçek olmayan ürün satabilir mi bana saçma geldi
  • quote:

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası

Kardeş iyi okurmusun

• quote:

quote:

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası

Kardeş iyi okurmusun

tekrar müşteri hizmetlerini aradım evet aramamk gerekiyor ama aradım

üst yetkiliyle 2 kez konuştu kesinlikle altın alımıda kampanyaya dahil olduğunu ve kazanılan çeklerle ziynet alınmayacağı bilgisini verdi.

önce konuştuğum müş tem yanlış bilgi vermiş düzelttik ilker arkadaşın dediği gibi ok dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 16 Şubat 2014; 21:06:53 >

• Aynı hesapla 3 farklı 150 TL üstü alışveriş yapsak 3x50 TL çek tanımlanıyor değilmi? Sınırı varmı siparişlerin?
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    SAYIN EMRE Z3

BOY 1.83 kilo 76 hangi boy bisikleti önerirsiniz ben çok anlamadığım için .....bilgi verirseniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozolu -- 16 Şubat 2014; 23:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Aynı hesapla 3 farklı 150 TL üstü alışveriş yapsak 3x50 TL çek tanımlanıyor değilmi? Sınırı varmı siparişlerin?

1 hesaba bir kez bence. 3-4 hesap acsan daha iyi satmasi da kolay olur

• Arkadaşlar şartlara dikkat kargo hariç 150 TL olması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

SAYIN EMRE Z3

BOY 1.83 kilo 76 hangi boy bisikleti önerirsiniz ben çok anlamadığım için .....bilgi verirseniz sevinirim....

yanlışlıkla bana alıntılamışsınız sanırım bu programla baktım ben bana 17 oluyor sanırım size 19 olacakhttp://www.mtbtr.com/kadroboyu/hesapla.asp

apış aranıza kitap koyup kitabın en üstünden zemine kadar olan kısmı ölçüp çıkan sonucu bu programa yazıyorsunuz tabi işin ehli olan varsa burada oda bizi bilgilendirirse daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

SAYIN EMRE Z3

yanlışlıkla bana alıntılamışsınız sanırım bu programla baktım ben bana 17 oluyor sanırım size 19 olacakhttp://www.mtbtr.com/kadroboyu/hesapla.asp

apış aranıza kitap koyup kitabın en üstünden zemine kadar olan kısmı ölçüp çıkan sonucu bu programa yazıyorsunuz tabi işin ehli olan varsa burada oda bizi bilgilendirirse daha iyi olur

öncelikle yanlışlık için kusura bakmayın......cevap için teşekkür ederim..... fiyat iyi geldi 950 den aşağı fiyat bulamadım.....

• Kargo dahil 1086 TL'ye alınacak 11 gr. Altın kaç TL'ye bozdurulur?

Şuan Gram Altın Alış 92,49 TL yazıyorhttp://www.bigpara.com/altin/
    Buna göre kuyumcu 11 gr. Altını 1017 TL'ye alır desek doğru hesap olur mu?
  • en az zararla bozdurulacak altını bulmak lazım..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.