Şimdi Ara

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
23
Favori
27.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Evet ama sayfada öyle şart yok ben aldim 3 adet yarim gram ve elektrik bandi 150 TL arti 7.5 kargo 157.5 TL sıkıysa vermesinler puanı

versinler tabi hocam ama hediye çeki kazanma genel şartlarında kazanılamayacagı yazıyor keşke teyit alsaydınız....bundan sonra alacak arkadaşlar inceleyip öyle alsınlar...ayak oyunu yapmasın hb dikkatli olalım..
  • tireliim kullanıcısına yanıt
    Hocam aldıktan sonra aradim.aramak mantikli değil yanlis yaptim 3 kez aradim 2 si olmaz 1 i olur dedi.bir de diyorlar ki utanmadan bizi arayin alisveris yapmadan önce diyorlar ükelalar.ben 3200 tane urun için aramam mi lazim her zaman dedim o zaman tek tek sorarim kabul ederseniz 3200 ürünü dedim

Ekran görüntüleri var verecekler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

arkadaşlar altında geçerli degil ....gelen mail..

Hediye çeki kampanyalarında standart koşullar:

• Belirtilen tarih aralığında, tek seferde belirtilen tutarda alışveriş yapılarak hediye çeki kazanılır. Belirtilen tutara ödeme kuponu, hediye çekleri ve kargo bedeli dahil değildir.

• Kampanya kapsamında yapılacak alışverişlerde chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı ve TL yükleme geçerli değildir.

• Kampanyadan kazanılacak çekler ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı, TL yükleme, temel tüketim ve telefon alışverişlerinde kullanılamaz.

• Kazanılan çekler belirtilen tarih aralığında tanımlanır ve kullanılabilir.

• Kullanım tarihi geçen çekler yeniden aktif hale getirilmez.

• Aksi belirtilmediği takdirde, hediye çekleri bölünmeden ve birleştirilmeden kullanılır.

• Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılınmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada.com kazanılacak olan hediye çekini haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.

• Kampanyadan her müşteri sadece 1 defa yararlanabilir ve alışveriş tutarının karşılığı olan en yüksek hediye çekini kazanabilir.

• Hediye çeki kampanyası, sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir.

• Kampanya dönemi süresince verilen siparişlerde meydana gelebilecek herhangi bir değişiklik hediye çekine hak kazanma durumunu etkileyebilir.

• Hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

altın alacak arkadaşlar dikkat etsin alışveriş çeki bu yazıya göre verilmeyecek...

Hocam yazıyı yazan sensin, bu yazıya göre verilmeyecek diyen de Sensin

Kafanagöre kural koyuyorsun, ne iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• elimde çok sayıda 50 liralık altlimitsiz çek var. bu çekleri kullanarak 180 liralık ürün alsam çek kazanabilir miyim arkadaşlar

müşteri hizmetlerine bunu soran oldu mu. ben yazdım ama saçma sapan otomatik cevap verdi.
  • Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    Kazanamazsın , Çek hariç ödeme lazım, kurallarda yazıyor

• 3 adet yarım 1 adet 0,5 gr altın yaklaşık 1010 tl tutuyor acaba kaç tl ye bozduruz kuyumcuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

eyvallah hocam. artık 200 liralık alışveriş yaparım 150 ye getirim çekle. sonra bi çek daha kazanırım
  • kafama göre ben nasıl kural koyabilirim hocam ?? amacım forumdaki arkadaşların çek kazanmak için extra altın alıpta gereksiz işlem yapmamaları için uyarmak sadece...tercih sizin ister alırsınız ister almazsınız saygıdeger çaylaq arkadaşım...hb dayla bir ortaklıgım yok bende herkes gibi müşterisiyim anlayacagın bir iş yok yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

Vestel 40pf7070 almayı düşünüyorum. + wifi dongle 1198 tl - 100 wp - 58 avantajix - 150 çek = 890 tl oluyor. Alınır mı? Ne dersiniz dostlar?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=163192&Productid=evves40pf7070

Hocam sen daha almadın mı benden alsaydın 900 liraya alcaktın böyle uğraşmıcaktın.

Sattım bu arada.

Tavrınızdan dolayı sizden almadım. Teşekkürler yine de.

• arkadaslar ipad air almayı dusunuyorum yazılanları okudum ama bir yanlışlık olmasın. ona göre hemen siparişi geçicem de 1248 tl world den dolayı 100 tl ve 150 tl de hediye çeki kazanacağım değil mi? bu durumda 998 tlye gelecek bana doğru mu anlıyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: teltel

arkadaslar ipad air almayı dusunuyorum yazılanları okudum ama bir yanlışlık olmasın. ona göre hemen siparişi geçicem de 1248 tl world den dolayı 100 tl ve 150 tl de hediye çeki kazanacağım değil mi? bu durumda 998 tlye gelecek bana doğru mu anlıyorum teşekkürler

Avantajix unutmayın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: teltel

arkadaslar ipad air almayı dusunuyorum yazılanları okudum ama bir yanlışlık olmasın. ona göre hemen siparişi geçicem de 1248 tl world den dolayı 100 tl ve 150 tl de hediye çeki kazanacağım değil mi? bu durumda 998 tlye gelecek bana doğru mu anlıyorum teşekkürler

Doğrudur. Bu arada avantajix kullanmayı unutma

• çok teşekkürler hızlı cevaplar için arkadaslar. avantajix daha önce hiç kullanmadım ama bir inceleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

eyvallah hocam. artık 200 liralık alışveriş yaparım 150 ye getirim çekle. sonra bi çek daha kazanırım

Ben olsam o şekilde de kabul etmez diye yapmazdım. Adamlar cekle yapilan hiçbiri sayilmaz deseler sonradan uğraş dur. Ben altın aldım daha sonra altın alımında puan kazanılmaz 6. maddede varmis gerizekalı bunlar resmen .ben kazanilan puanla altın alinmaz diyorum bizi aramaniz lazimdi almadan önce diyor.ben 3100 tane urun için tek tek sizinle saatlerce sohbet mi edecem dedim bunu demeyin bari başkasına dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 16 Şubat 2014; 10:20:49 >

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    "bu yazıya göre: verilmeyecek" demek istemis sanirim

• 3 sayfa yorum var bir tane uygun fiyatlı ürün tavsiyesi yok. Bütün yorumlar ya altın, ya da çekin kapsamı hakkında.
    Bari bir tane ben vereyim de konu siftah açsın.
    Salcano XRS 800 700C Yarış Bisikleti
    Piyasada 950TL civarında, uygun kadro boyuları mevcut. Düşünenlere çekle çok uyguna geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

"bu yazıya göre: verilmeyecek" demek istemis sanirim

ben hediye çeki kullanılarak verilen siparişlere hediye çeki verilmeyecek ibaresi göremedim siz gördünüz mü ? benim anladığım şu hediye çeki kullanıldıktan sonra karttan çekilen meblağ 150 , 500 ve 1000 tl üzeri ise üye hediye çeki almayı hakkeder gerekli ssleride aldım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3

3 sayfa yorum var bir tane uygun fiyatlı ürün tavsiyesi yok. Bütün yorumlar ya altın, ya da çekin kapsamı hakkında.
    Bari bir tane ben vereyim de konu siftah açsın.
    Salcano XRS 800 700C Yarış Bisikleti
    Piyasada 950TL civarında, uygun kadro boyuları mevcut. Düşünenlere çekle çok uyguna geliyor.

aynen hocam bende ondan aldım zaten her yerde 950 tl adamlar 700 tl satıyor birde world puan 100 tl çek veriyor daha ne olsun

• Herkes altın hesabı yapmış ama kimse kargodan bahsetmemiş, kargo bana tek mi ücretli anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Ben olsam o şekilde de kabul etmez diye yapmazdım. Adamlar cekle yapilan hiçbiri sayilmaz deseler sonradan uğraş dur. Ben altın aldım daha sonra altın alımında puan kazanılmaz 6. maddede varmis gerizekalı bunlar resmen .ben kazanilan puanla altın alinmaz diyorum bizi aramaniz lazimdi almadan önce diyor.ben 3100 tane urun için tek tek sizinle saatlerce sohbet mi edecem dedim bunu demeyin bari başkasına dedim

hangi 6 ncı madde bu yahu, nerde yazıyor bu kurallar, HB anasayfadaki kampanyan linkine tıkla, karşına çıkan kurallarda var mı "altın alışverişine çek kazanamazsın" diye bir madde, bir deli kuyuya taş atmış misali ortalık karışmış yahu

@tireliim,

iyi niyetli yaklaştığını biliyorum ama aşağıdaki linkteki kurallar dışında kural yok hocam, senin verdigin şartlar nerden aldın bilmiyorum ama yok öyle bir şartlar

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=5366&m=1&bnrcamp=a.130kamf

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.