Şimdi Ara

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
23
Favori
27.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alışverişe başla kısmında lastik yok.
    4 gün süresi var kampanyanın netleşsin ona göre sipariş veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üye sadece bir hediye çeki kazanabiliyormuş, birden fazla alışveriş yapılırsa en yüksek olanı dikkate alınırmış. Kampanya şartlarında bu konuda bir açıklık yok ancak bana verdikleri cevap böyle.
  • Ben 0.5 gram saf altını 995/1000 yani. Aldığım fiyat 48 TL iken hemen aynı saat elimde aynısından vardı kuyumcu 50 TL te alayım dedi. Çeyrek ve bilezik işi hikaye ama külçe hele 24 ayara laf yok. Sizin yanlışınız var. Şuan kuyumcuma gidip sordum çeyrek yeni tarihli satış 155 TL eski tarihli 153 TL dedi.yarım gram altını da şu an 53 TL den alıyım dedi.

• Hepsiburada bir ara bu çek kampanyasını sadece süper hızlı gönderideki ürünler için yapmıştı. Şimdi ki alışverişe başla linki de süper hızlı gönderilere gidiyor. Durum yine aynı olabilir. Teyidini almadan alışveriş yapmayın derim
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Ama bir alisveris yani bir sipariş nosunda 10 tane urun olabilir ama 2 kez ayri sipariş gecilirse olmaz. 8-10 hesap AC ese dosta alirsin puani sorun olmaz

• Arkadaşlar altının gramı 92.5 lira yarım gram yaklasik 46 lira yapar alışı ki kuyumcuda en fazla bu fiyata alır.yanlış bilgilendirmeler yapmayalım..yarım gramı 53 liraya kuyumcu almaz o fiyata satar ancak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mh ye sordum bu cevabı verdi tv alacağım dediğimde

Merhabalar

Genel hediye çeki kampanyası başlamış olup 1000 TL üzeri alışveriş yapmanız durumunda 150 TL hediye çeki tanımlanmaktadır Detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=5366&m=1&bnrcamp=a.130kamf

Saygılarımızla.
  • ilkerbb İ kullanıcısına yanıt
    Hocam senin baktigin goldprice veya altin.in deki fiyatlar gram altın sanal yani kulceye çevirip ele alınca gramda 3-4 TL biner.hangi bankadan külçe altini sen o fiyata alacaksin eline meral ettim haaa int. Bankacilindan alirsin o ayri.ama gram külçe elime geçsin dersen sana banka diyor ki masrafi var diyor ok?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

Arkadaşlar altının gramı 92.5 lira yarım gram yaklasik 46 lira yapar alışı ki kuyumcuda en fazla bu fiyata alır.yanlış bilgilendirmeler yapmayalım..yarım gramı 53 liraya kuyumcu almaz o fiyata satar ancak..

+1 kuyumcu neden 53 den alsın gramı 106 TL yapar zarar mı edecek adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

İşine yarayan olabilir. Banka kampanyası ile birleşiyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=5366&m=1&bnrcamp=a.130kamf

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası

kampanyanın özetini de yazsaydınız keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Ben 0.5 gram saf altını 995/1000 yani. Aldığım fiyat 48 TL iken hemen aynı saat elimde aynısından vardı kuyumcu 50 TL te alayım dedi. Çeyrek ve bilezik işi hikaye ama külçe hele 24 ayara laf yok. Sizin yanlışınız var. Şuan kuyumcuma gidip sordum çeyrek yeni tarihli satış 155 TL eski tarihli 153 TL dedi.yarım gram altını da şu an 53 TL den alıyım dedi.

Bir 50 TL yazmışsınız, bir 53 TL. Bunlardan hangisi doğru acaba? Bence ikiside değil. Zira şuan nette dahi kargo dahil 1 gr. altın 102 TL'ye var. O da indirim falan hariç ve komisyonlu. Biraz fazla abartmışsınız cidden.

• DHinferno D kullanıcısına yanıt
    2 gün önce markapon.comda vardı hocam.. 12 gb slim kasa.. Link verecektim ama satıştan kalkmış herhalde, sitesinde yok..
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Elegecen Altin mi sanal altin mi? Ayrıca hafta sonu ziraat Altin satmaz satsa da makas koyar

Pardon zira demissiniz .nerede 102 TL merak ettim kargo dahil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 15 Şubat 2014; 17:37:20 >
  • Toplamda en az 250 liralık alışveriş yapınca 50 lirayı kullanabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Elegecen Altin mi sanal altin mi? Ayrıca hafta sonu ziraat Altin satmaz satsa da makas koyar

Pardon zira demissiniz .nerede 102 TL merak ettim kargo dahil?

http://www.n11.com/1-gram-24-ayar-takilik-altin-P15693305

http://www.n11.com/1-gram-24-ayar-altin-sigortali-kargo-P15056790

Bu ikisi sizin için yeterli mi? Bundan daha ucuzları da var fakat burayı örnek vermemin sebebi şuan Bonus Kart için adet başına 11 TL N11 bonus vermesi. Yani 1 gram altın direk olarak 90 TL'ye geliyor. Kuyumcudan ve piyasadan da her türlü daha ucuz. Eğer dediğiniz gibi piyasayı takip etmeyen ( Var mıdır diye sormak bile istemiyorum ) bir kuyumcu tanıdığınız var ise; bunlardan alıp oraya satabilirsiniz.

• edit:
    Altında geçerliymiş

Mail atmışlar. Tekrar aradım ve altın alınca çek kazanabilceğimi söyledi.

Merhabalar

İlgili kampanya ya altın ürünleri alarak katılabilirsiniz Kazanılan hediye çekini altın ziynet ve kontör ürünlerinde kullanamazsınız

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 15 Şubat 2014; 18:23:49 >
  • daha dün bozdurdum 30 yerede sordum, en uygun yerden de verdim gitti,

24 ayar gram külçe : 91,5

çeyrek eski : 145 , yeni 149 bozdurma fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

daha dün bozdurdum 30 yerede sordum, en uygun yerden de verdim gitti,

24 ayar gram külçe : 91,5

çeyrek eski : 145 , yeni 149 bozdurma fiyatı

Mantıklı olan da aynen bu. Ama extra olarak birşey söylemek istiyorum. Ben bir çok yerde bu eski-yeni olayını sordum her yerde farklı bir yaptırım var. Örneğin Ankara ve Kayseri de yeni-eski ayrımı var fakat Mersin de ( her kuyumcu değil ama benim uğradıklarım ) eski-yeni ayrımı yapmıyor. Bunu onlara sorduğumda da altın altındır. Önemli olanda gramıdır. Gram olarak da her çeyrek aynı olacağından dolayı böyle bir ayrıma gerek yok diyor.
  • Laptop alacaktım.siparişi verdim world ile birleşiyorsa 1300tl laptop 1050ye gelmiş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Dün Vakıfbank mesaj attı 28 şubata kadar 500 lira harcayın 30 tl puan kazanın diye.. Ps3 alma niyetim var.. Hb'de 580 lira.. 50 lira da puan kazanıyoruz.. 80 lira puan ediyor.. Ama aynı makinayı başka sitede 499a bulunca vazgeçtim..

Şimdi bu 100 liralık çek kafamı karıştırdı.. Durup dururken masrafa sokacaklar insanı

Adios kartımda 80 lira kazanma imkanım olsaydı hiç beklemezdim.. Adios da 300'e 15 önerdi.. Ve doldurdum market ile..

vakıf bankın attığı mesajı yazabilirmisiniz. bende katılmaya çalışim. geçen ay bana mesaj gelmediği halde 2 kampanyadan yararlandım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.