Şimdi Ara

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
23
Favori
27.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam az önce kargo aradi sultanbeyliden adres girmemisim heyecandan. Onu duzelttiler ziynet ve selo bantlar kargoda su an teyit ettirmiş oldum extra

Ayrıca gizli gönderi dedi.zaten alisverise başla deyince cikiyor linkte hizligonderiler diye adres çubuğunda. Sorun yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Dün Vakıfbank mesaj attı 28 şubata kadar 500 lira harcayın 30 tl puan kazanın diye.. Ps3 alma niyetim var.. Hb'de 580 lira.. 50 lira da puan kazanıyoruz.. 80 lira puan ediyor.. Ama aynı makinayı başka sitede 499a bulunca vazgeçtim..

Şimdi bu 100 liralık çek kafamı karıştırdı.. Durup dururken masrafa sokacaklar insanı

Adios kartımda 80 lira kazanma imkanım olsaydı hiç beklemezdim.. Adios da 300'e 15 önerdi.. Ve doldurdum market ile..

500 e nerede garantili ps3

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Güzel hocam hb aradim ne olur ne olmaz diye bunlarin isi belli olmaz ,kendilerinin kendilerinden haberi yok kampanya sartlari belli değilmiş ama bana sorun yokmuş mağdur olmayacakmisim muhtemelen geçerli değilmiş ses kayitlari aldim .siz de mağdur olmayan diye uyardim.benim kadar çözümlü kâr yapacak şeyler yazsan ben daha çok sevinirim.1 gr altin 69.30 krsa gelse kötü mü olur? Gerekli yaziyorum.bilmediğim yapamiyacagim şeyi yazmiyorum
    Hayırlı günler

Guzel kardesim bu aramalarinin sonucunda kampanya sartlarinin degisecegini bilmiyormusun ben de bunu anlatmaya calisiyorum. Al ekran goruntunu cek tarihi gelince yatmazsa o zaman kopar firtinalari..

.

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim hocam korkudan unuttum o olayi kusura bakma bu konuda haklisin gerçekten .bari sözlerde altin alin nadir yarim gram.ellerinde en son 24 adet var demişlerdi

• 3defa aradım 2 sınde alısverıse baslayınca karsımıza cıkan urunlerde gecerlı oldugunu soyledıler diğerinde ise tüm kategorilerde gecerlı oldugunu kampanya temsılcısıne onaylattıgını soyledı beklettıkten sonra.hepsi gerizekalı bu çalısanların
  • quote:

Hocam az önce kargo aradi sultanbeyliden adres girmemisim heyecandan. Onu duzelttiler ziynet ve selo bantlar kargoda su an teyit ettirmiş oldum extra

Ayrıca gizli gönderi dedi.zaten alisverise başla deyince cikiyor linkte hizligonderiler diye adres çubuğunda. Sorun yok yani

hocam ben altın almıcamda almak ıstedıgım urunun kategorısındekı diğer bazı urunler alısverıse basla dıyınce karsımıza cıkan urunler arasında var ama benım almak ıstedıgım urun yok.bi açıklıga kavustursalar yaptıkları ısı bızde onumuzu görsek

ürün budur.durum acıkladıgım gibi.bu urunu alırsam sımdı ben 50 tl lık cek kazanabılecek mıyım kazanamayacak mıyım
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=15321&Productid=ofisadrvlt180sc1

• apwbdumblodore A kullanıcısına yanıt
    Hocam alisverise baslayi tikla orada ne varsa geçerli .tüm ürünler değil ordadaki tüm ürünler geçerli.

Ben tüm.ekranlarin tek tek caps ve videosunu aldim. Sen ordakilerden al.kimseyi arayip benim gibi ayıktırma hocam.

• ARKADAŞLAR 250 ÜZERİ 25 LİRA İNDİRİM KODU İLE BİRLEŞMESİ LAZIM AMA ÖDEME EKRANINDA KODU NEREYE YAPIŞTIRACAĞIZ.
    İNDİRİM KODU+ WORLD %10+ İNDİRİM ÇEKİ İLE 500 LİRALIK BİŞEY ALACAM. WORLD VE HEDİYE ÇEKİ TAMAMDA İNDİRM KODUNU YAPIŞTIRMAYA YER BULAMADIM..
  • bence altın alanlara hediye çeki yüklemezler altın iade olmadığı içinde öyle kalır elde. satıncada 10 15 tl zararla kapatırsın bu macerayı.
  • Arkadaşlar size ne oldu böyle:) Ne alaka sadece sayfadaki ürünler dahilmiş rivayetleri dolaşıyor. Hepsiburada ilk defa çek yapmıyor. Kısaca olay kargo hariç tutarları bir şekilde edinin. Çek kullansanız bile belirli tutardasanız çeki kazanırsınız.
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 i hatirlarsan aynen onun gibi alisverise başla yi tikladiktan sonra 3200 kusur ürün çıkıyor orada geçerli .kampanya sartlarinda genelde alisverise başla yazar oradan baslarsin.n11 den az almadik öyle seker aldik yağ geldi yağ aldik pirinç geldi. Ama bunda dükkan sahibi tek Aydin doğan .oda bizi engelliyor iste .

• dün gece Vestel pf7070 1149 tl olan tv nin

yanında 100 wp 150 de çek yazıyordu

şimdi sadece 100 wp yazıyor

çek iptal mi oldu bu ürünlerde

konu 2 sayfa...1.sayfa yüklenecek derken 2.sayfa da karamsarlık hakim
  • Kesin bilgi var mı şimdi alışveriş e basladaki ürünlerle mi sınırlı yoksa hepsi mi

edit: Şimdi MHyi aradım. Çek sadece alışverişe başla ya basıldığında çıkan ürünlerle sinirliymis. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acizcool -- 15 Şubat 2014; 16:12:30 >
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Üçkaat kampanyası olmuş insan seçili ürünlerde felan diye bişey yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 15 Şubat 2014; 16:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

4 adet yazlık lastik aldım.100 tl hediye çeki,50 tl world puan gelecek :).haber veren arkadaşa teşekkürler.hb puanları ne zaman yükler acaba?

Seçili ürünlerde lastik var mı

seçili ürün ne alaka öyle bir ibare ben göremedim.öyleyse iptal ederim siparişi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Külçe altin atin sepete 0.5 gr nadir gole. .3-4 tane elektrik bandi veya selo band ekleyip alin.

Ne getirisi var bunun?

Arkadaşlar avantajixten daha yüksek oranda indirim alabilmek için başka bir ürünü de sepete eklesek olur mu? Beyaz eşya alacağım mesela yanına da bir kitap. Hangi şartlarda para gelir avantajixten?

Band her daim lazim olur. 3 adet yarim gram altin 154 TL ye mal oldu de 50 TL lik çeki bir tanudigina urun alirken kullan cebe atarsin 50 TL .

154-50= 104 TL 3 e bol 34.66 TL yarim gram

1 gr 69 TL bedava demek yatirim.

0,5 gram altını 2yle çarpıp 1 gram altının fiyatını bulmak yanlış bir adım.
    İşçilikleri de, üstlerine konan kar da alırken ve satarken ödenen ücret de farklıdır.
    Ayrıca bozdururken sıkıntı yaşarsınız 0.5 gram altını çok ucuza alırlar. Çeyrek için aynısı söz konusu değildir mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

4 adet yazlık lastik aldım.100 tl hediye çeki,50 tl world puan gelecek :).haber veren arkadaşa teşekkürler.hb puanları ne zaman yükler acaba?

Seçili ürünlerde lastik var mı

seçili ürün diye bir ibare kampanya şartnamesinde yok.siz seçili ürünleri nerden çıkardınız acaba?
  • alışverişe başla denilen sayfa herhangi bir sayfadan başkası değil sadece hızlı gönderiye sevk ediyor, bunun için telaşlanmaya gerek yok tabi hb altın işini çıkarırsa onu bilemem. MH güvenmeyin bu başlama tedirginliği n11 den kalma bir alışkanlık olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersan -- 15 Şubat 2014; 16:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Üçkaat kampanyası olmuş insan seçili ürünlerde felan diye bişey yazar.

alışverişe başla dan gidince de alacağım tv çıktı 3.sayfa da

o halde öyle de böyle de olsa gelmesi gerek çekin..

ama tv ninolduğu sayfaya basınca 150 tl çek ibaresi yok dünkü gibi..o gizlenmiş sanırım sadece 100 wp var kutucukta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaisersan

alışverişe başla denilen sayfa herhangi bir sayfadan başkası değil sadece hızlı gönderiye sevk ediyor, bunun için telaşlanmaya gerek yok tabi hb altın işini çıkarırsa onu bilemem. MH güvenmeyin bu başlama tedirginliği n11 den kalma bir alışkanlık olsa gerek

hocam müşteri temsılcılerının bırısı sadece hızlı gonderılerde dıor diğer kampanya temsılcısıne sordum tum urunlerde gecerlı dıor.saçma salak bı duurm var ortada hepsiburadanın becerıksızlıgınden ve umursamazlıgından kaynaklı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.