Şimdi Ara

Hepsiburada 15-21 şubat çek kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
23
Favori
27.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buralar çok degerlenir bu gece hemen yer tutalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

world kart kampanyasıyla birleşir ve altında geçerliyse süper olur. 1010 tl lik alışveriş 760 tlye malolur.

world altında geçmiyor dikkat! ben gidip geliyorum hem altın alacaktım zaten altın biraz pahalıya geliyor ama 150 liralık çek çok iyi

Evet öyleymiş

O zaman altın almanın pek bir anlamı kalmıyor taksit olayıda kalktı. fiyatlar zaten pahalı.

• Güzel kampanya

Teknosa 15 gündür iade paramı yatırmıyor, 19'una kadar yatırırsa harcayım HB'de. HB'den iade istediğimde 2 günde para hesapta oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 15 Şubat 2014; 1:22:22 >
  • quote:

quote:

quote:

world kart kampanyasıyla birleşir ve altında geçerliyse süper olur. 1010 tl lik alışveriş 760 tlye malolur.

world altında geçmiyor dikkat! ben gidip geliyorum hem altın alacaktım zaten altın biraz pahalıya geliyor ama 150 liralık çek çok iyi

Evet öyleymiş

O zaman altın almanın pek bir anlamı kalmıyor taksit olayıda kalktı. fiyatlar zaten pahalı.

Tv alacaklara yarabilir 100 wp 150 çek

• Vestel 40pf7070 almayı düşünüyorum. + wifi dongle 1198 tl - 100 wp - 58 avantajix - 150 çek = 890 tl oluyor. Alınır mı? Ne dersiniz dostlar?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=163192&Productid=evves40pf7070
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet öyleymiş

Tv alacaklara yarabilir 100 wp 150 çek

+1

• altında geçerliyse +1
  • parfüm almıstımm2 saat once. 149.9 tl. iptal ettim yanına 1 pil aldım.
  • n11 zirvede ömrünü tamamladı =) n11 hepsiburadayı örnek al , zaten fiyatların kazık .Çeksiz halde kullanılmazsın bilesin.
  • acizcool kullanıcısına yanıt
    58 avantajix nasıl oluyor hocam??

hepsiburada avantajix =====Ev Elektroniği %0,6

pek bişi etmiyor.
  • arkadaşlar kartla ve taksitli altın almak dinimizde caiz olmadığı söyleniyor isterseniz bi araştırın
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Hakikaten yanlış hesaplamışım. Gece gece kafa mı kaldı . 5,8 liraymış . 940 liraya geliyor. Ayrıca kargo bedava değil. 8 lira kargo var. Gerçi aynı gün içinde teslimat şansı var. Alınır mı yine de acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

quote:

Evet öyleymiş

hocam sırf çek almak için altın almak saçma mı olur?
    oradaki altını sarraf kaça bozar ? hiç bir bilgim yok da
    çeyrek 164.4 şuan. sarraf kaça bozuyor ?

edit:baktım da zarara giriyormuşuz :(

Sarraf maximum 150 tlye alır oda belki. tam fiyatı bilmiyorum bu günlerde altın satan yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

Vestel 40pf7070 almayı düşünüyorum. + wifi dongle 1198 tl - 100 wp - 58 avantajix - 150 çek = 890 tl oluyor. Alınır mı? Ne dersiniz dostlar?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=163192&Productid=evves40pf7070

zaten yorum yapılmış

uyku hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer14 -- 15 Şubat 2014; 2:01:09 >
  • 25 tl lik cek kullanarak alisveris yapilirsa bi 20 tl de ordan kar edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080 liralık sipariş geçmiştim 3 gün önce. Ürünler de yarın teslim edilecek.. Püff..

Geçen de oldu, TV aldım, 1 gün sonra TV'de 100 TL çek kampanyası çıktı, arayıp itiraz ettim; iade edip yeni siparişte olur dedi ama koca tvyi iadeye kıyamadım.

1- İptal etsem kullandığım 50 TL çek geri yüklenir mi, bilgisi olan var mı? 150/50 çeki. (Gerçi süresi dolduğu için yüklenmez herhalde. Of of..)
    2- Worldpuan kampanyasından faydalanmıştım, iptal ve yeniden siparişte worldpuan hakkım ne olur ki acaba? Puan kampanyası bitmeden faydalanmış olucam sonuçta yeniden..

Kafamı çok karıştırdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 15 Şubat 2014; 2:26:35 >

• Bende HB ye girilmiyo neden ki acaba ?
  • 100 liralık hediye çekim var. 164 liraya çeyrek alsam 50 tl hediye çeki gelir böylece 114 tlye gelmiş olcak çeyrek. Karlı gibi duruyo

Altında geçerliyse hemen alıcam
  • Takip altın hakkında net bilgi bekliyorum
  • Dün Vakıfbank mesaj attı 28 şubata kadar 500 lira harcayın 30 tl puan kazanın diye.. Ps3 alma niyetim var.. Hb'de 580 lira.. 50 lira da puan kazanıyoruz.. 80 lira puan ediyor.. Ama aynı makinayı başka sitede 499a bulunca vazgeçtim..

Şimdi bu 100 liralık çek kafamı karıştırdı.. Durup dururken masrafa sokacaklar insanı

Adios kartımda 80 lira kazanma imkanım olsaydı hiç beklemezdim.. Adios da 300'e 15 önerdi.. Ve doldurdum market ile..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.