aktif üye sayısını arttırmaya çalışıyorlar sanırım. amaç ya hepsiburadayı satmak ya da Amerika da halka arz etmek. |
Hepsiburada 150/50 Yeni Üyelik İndirimi 08.06.2021 İtibariyle Başlamıştır (2. sayfa)
-
-
Pazar günü oldu
-
textnow abd nosu veriyor hepsiburada teyit için tr ve almanya nosu istiyor olmaması doğal
-
bindiği dalı kesenler topluluğundan maalesef bir hayli fazla var.
-
Yakında Trendyol gibi Hepsiburadada yeni üyeliklere indirim vermeyi bırakır.
-
iyi güzel de numara işi sorun.
-
Zaten başvurusunu yaptı amerika'da halka arz olmak için
-
İlk kez üye olan mail ve numarayla kendi cihazımdan sipariş veremedim. Uygulamayı komple ön bellek ve veri temizle olarak sildim başka bir Google play hesabı ilede yükledim ama yinede olmadı. Bir arkadasin cihazdan açıyorum üyeliği 150 ye 50 düşüyor ama aynı üyelik kendi cihazimda açınca ne yaptıysam indirim düşmüyor. Arkadaşın ekranida eski bir cihaz ödeme ekranını açmadan takılıp kalıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sms doğrulamasında iptal etti indirimi sepete attı geri
-
Aynen hocam bende de iptal etti SMS doğrulamasında.Sebep ne olabilir?Bilen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
başarabilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni e-mail,yeni üyelik yeni gerçek telefonda bile olmuyor,ana sayfada görünüyor ama,sepette düşmüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: AskİleYap
başarabilen varmı?onu o tel no daha once hb alısverisinde kullanıldıysa yapar.
sepete döner ve indirim kaybolur.
-
pazar günü textnow kullanarak alışveriş yaptım, şu an olmuyor, yeni bir yöntem yapan bilen varsa özelden de olsa yazabilir mi
-
İndirimi uygulayıp alabilen var mı ??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet çalışıyor tel. yeni olması lazım sıkıntı yok ben verdim sipariş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sevgili xxxxxxx dingil kardeşim, ben kendim bir açık bulmadım, bu açık burada yayınlandı.
-
Paylaşılan postu atsana. Ekran görüntüsü.quote:
Orijinalden alıntı: vscf55sevgili xxxxxxx dingil kardeşim, ben kendim bir açık bulmadım, bu açık burada yayınlandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X