< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_dark -- 26 Haziran 2021; 19:48:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada 150/50 Yeni Üyelik İndirimi 08.06.2021 İtibariyle Başlamıştır (6. sayfa)
-
-
Üyelik bilgileri kısmına telefon numaranızı kaydedince düşüyor.
-
çok iyi oldu çok güzel oldu
-
Şuan 150/50 mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üyelik değil de 150'ye 25 30, 100'e 20 indirim yapıyordu ara sıra HB. Onlardan yok mu ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
150/50 250/50 vermiş
-
Ayakkabıda olan 200/40 indirim ile birleşiyor mu bu 150/50 ilk sipariş banner indirimi? birleşiyorsa ödemeden önce sepette mi düşüyor yoksa ödeme anındaki telefon onayı sırasında mı düşüyor?
quote:
Orijinalden alıntı: kardelenler54
Clon programları ile daha önce yapıyordum. Şimdi olmuyor. Nasıl çözebilir iz arkadaslarsen çift sms i bnasıl geçebileceğimizi söyle, ben de onu söyliyim
-
Bende düşmüyor yabancı numaraları kabul etmiyor galiba artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elroyy
Bu mesaj silindi.Hepsiburadayi bilmem ama trendyolda günde 600, haftada 4000 sipariş geçen cok insan var
benden de düşmedi. aynı numarayı kullandığım başka hesap da var ondan mı acep.
-
Çift SMS i her seferinde farklı no ile coziyoz. Eş dost tel numarası ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Hiçbir hesabıma gelmemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bitti herhalde artık çıkmıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSiHepsiburadayi bilmem ama trendyolda günde 600, haftada 4000 sipariş geçen cok insan var
Alıntıları Göstertrendyolda da çift sms var hocam?
bu arada 50 tl altı ugrasamam diyip sadece HB ile ilgilendim şimdiye kadar.
-
Şaka yapıyosun di mi hocam?
bekarsın herhalde.
veya ailesiyle yaşayan birisin ve masraflara pek karışmıyorsun
-
geçen aylarda açılan kullanılmış olan 150/50 veya 100/50 hesaplarada tekrardan.. 150/50 gelmiş
mailde bitanesine denk geldim diger hesaplara bakamadım sallama maildi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 28 Haziran 2021; 0:35:35 > -
Sepette mi düşüyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X