İyi oldu çayı aldık haber veren arkadaşlara teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada 150 TL'ye 75 TL İndirim Kodu (Tüm Hesaplara) (3. sayfa)
-
-
CEYİZ75 ile yemek sepeti kodu aldım , bir de diğer kodla alayım dedim de ceyizi kullanınca diğeri silindi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış biliyorsun hocam nays 300 TL üzeri e-ticaret harcamasına yüzde 20 iade veriyor daha iyisi yok şu anda (sevgililer günü kampanyası 14 şubata kadar geçerli )
www.naysapp.com.trSevgililer Günü Alışverişine %20 Hediye Para Kazan! | Nayshttps://www.naysapp.com.tr/firsatlar/sevgililer-gunu-hediye-para
Konu sahibine teşekkürler. Kullandık.
iki kodda aynı görevi görüyor çünkü
-
Kod bende çalışmıyor nasıl yapacagaz
Tükendi.
-
Tükendi mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk defa yeni hesap açıp da o şekilde kullanımda geçerli kuponu yanlışlıkla umuma açık hale getirdiler; kuponu girince ilk kullanımda geçerli diye yazıyor
-
Limit doldu herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hayır kupon gider. 1 kez kullanılacağı için tekrar kullanmak imkansız. hb bu konuda katı.
-
premium hesap sonunda bi halta yaradı
gerçi biraz daha zaman olsaydı 1 sipariş daha verirdim.
-
Tükenmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sabahtan beri neden HB'ye giremiyorum diyordum, millet 75 tl için yardırıyormuş.
-
şuan geçersiz sanırım
-
Şu an tükendi sanırım kaçırdık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X