Şimdi Ara

Hepsiburada 19-23 ocak hediye çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
8.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkdaslar urunlerin yaninda cek degerleri yazmiyor , onceden hep yazardi simdi yazmiyor, daha aktiflesmemismi ki???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Daha ne isterler bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: msuermarta

10 gram külçe altın kuyumcuda alacağım. bonusun +3 taksiti ile toplamda 7 taksit oluyor. 1009 tl altın. kuyumcuda 950 tl .. 7 taksitte bana 150 tl çek kazandıracak. altın 850 ye gelecek. ah bir de finanskartım olsaydı. süper olurdu.telefon açtım altın alarak çek kazanabiliyormuşuz. kategori sınırlaması yok. bence karlı olacak. çok da kötü değil arkadaşlar...

Finansbank kampanyası altında geçmiyor yoksa baska bi durum mu var bilmediğimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: msuermarta

10 gram külçe altın kuyumcuda alacağım. bonusun +3 taksiti ile toplamda 7 taksit oluyor. 1009 tl altın. kuyumcuda 950 tl .. 7 taksitte bana 150 tl çek kazandıracak. altın 850 ye gelecek. ah bir de finanskartım olsaydı. süper olurdu.telefon açtım altın alarak çek kazanabiliyormuşuz. kategori sınırlaması yok. bence karlı olacak. çok da kötü değil arkadaşlar...

Valla bravo. Gercekten guzel tespit. +1

• hediye çeki sitesinde banka kampanyaları ile birleşir dediği için öyle dedim. finansbank kartım olmadığı için onun detaylarını incelemedim. yanlış olmasın. yoksa yoktur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay sonra kullanılcaksa ne işe yaradı o çek

Alışverişin ödemesinide 1 ay sonra alsınlar o zaman
  • ben her ay 150-200 liralık bebek maması ve bezi alıyorum hepsiburada dan.. 1 ya da 2 ay sonra olması benim için önemli değil. zaten o zamanda alacağım. benim gibi sürekli birşey ler almak zorunda olanlar için mükemmel. yoksa öylesine alışveriş için elbette düşünülmeden alışveriş yapılmamalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanılan çeklerin alt limitlerinde mantık hatası yok mu

30 TL kazananın sepet alt limiti : 150 TL
    40 TL kazananın sepet alt limiti : 125 TL

tam tersi olması gerekmiyor mu
    Çek satın alınca gelecek çekler satın aldigin kişinin hesabında kalıyor...yanlış hesap olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Kazanılan çeklerin alt limitlerinde mantık hatası yok mu

150/30 kazanmak için minimum 200 tl,

125/40 kazanmak için minimum 500 tl alışveriş yapmak gerekiyor. Yani ikisi birbirinden bağımsız. "Ne kadar ekmek o kadar köfte"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Kazanılan çeklerin alt limitlerinde mantık hatası yok mu

150/30 kazanmak için minimum 200 tl,

125/40 kazanmak için minimum 500 tl alışveriş yapmak gerekiyor. Yani ikisi birbirinden bağımsız. "Ne kadar ekmek o kadar köfte"

onu demiyorum çek kazandıktan sonra sepet alt limitleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Çek satın alınca gelecek çekler satın aldigin kişinin hesabında kalıyor...yanlış hesap olmuş.

Tabi haklısınız; benim çek yüklü hesabım olduğu için ayrıntıyı düşünmedim.

Hocam çeki satana çekler bırakılır mı? Baştan konuşup anlaşacaksınız. Yada çek yüklü hesabı komple devralacaksınız.

Yada paraf kartınız varsa paraf gününüzü ayarlayıp 10 gr altın alırsanız 200/75 çekin bir tanesi size bedavaya gelir.
    Paraf kartim var.paraf günü ileri alınıyor mu peki? Bir de 10 gr altını hemen alıp bozdursam ne kadar kaybın olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Paraf kartim var.paraf günü ileri alınıyor mu peki? Bir de 10 gr altını hemen alıp bozdursam ne kadar kaybın olur?

Paraf gününüz ileri alınıyor. 10 gr altında şuan 55 - 60 tl civarı zararınız olur. Böyle durumlarda elinizde altın bulunuyorsa yeni altın satın aldığınız anda elinizdelini bozdurursanız kar-zarar hesabı net olur.
  • quote:

Geçen sefer 250/75 ti, altlimiti düşürmüş 200/75 yapmış. Beğenin beğenmeyin çek takasta 45 tl'den gideri var.

Mesela; 1000 tl üzeri bir ürün alın,

- çek takastan 45 tl'ye 200/75 çek satın alın 30 tl indirim oradan gelir,

- 100 tl Finansbanktan puan gelecek,

- 45 + 45 = 90 çekleri satarsınız

Toplamda 1000 tl üzeri alışverişinizde 220 tl avantajınız olacak

Edit : Avantajix'i unumamak lazım

Geçen sefer de 200/75 idi, yanlışınız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Geçen sefer 250/75 ti, altlimiti düşürmüş 200/75 yapmış. Beğenin beğenmeyin çek takasta 45 tl'den gideri var.

Mesela; 1000 tl üzeri bir ürün alın,

- çek takastan 45 tl'ye 200/75 çek satın alın 30 tl indirim oradan gelir,

- 100 tl Finansbanktan puan gelecek,

- 45 + 45 = 90 çekleri satarsınız

Toplamda 1000 tl üzeri alışverişinizde 220 tl avantajınız olacak

Edit : Avantajix'i unumamak lazım

Geçen sefer de 200/75 idi, yanlışınız var.

Hepsiburada 19-23 ocak hediye çeki

• quote:

Orijinalden alıntı: korth

http://eticaretmag.com/hepsiburada-comun-satisi-icin-rekabet-kurumuna-resmi-basvuru-gerceklesti/

satılınca belki düzelir

Doğuş grubu almasın da kim alırsa alsın. malum n11 doğuşun hepsiburadayı da alırsa rakibi kalmayacağı için kaybeden biz oluruz. rekabet candır

• Allah n11i ve kampanyalarını başımızdan eksik etmesin hepsiburada deyince valla aklıma nostalji geliyor. zamanında onun da ekmeğini az yemedim/yemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobane -- 20 Ocak 2015; 2:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobane

Allah n11i ve kampanyalarını başımızdan eksik etmesin hepsiburada deyince valla aklıma nostalji geliyor. zamanında onun da ekmeğini az yemedim/yemedik

Aynen n11 rekabeti birhayli kızıştırdı, birde hesapları askıya almayaydı süper olacaktı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.