Şimdi Ara

Hepsiburada 19-23 ocak hediye çeki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
8.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KAMPANYANIN EN ALT SATIRINI OKU. ORADA ALTIN ALIMINDA GEÇERLİ OLMADIĞI YAZMAKTADIR....
  • fiyatları uçuruyor bu çekler peh
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaletliyiz

KAMPANYANIN EN ALT SATIRINI OKU. ORADA ALTIN ALIMINDA GEÇERLİ OLMADIĞI YAZMAKTADIR....

kazanılan çekler bu ürünlerde kullanılamaz diyor

alım da çek kazandırıyor sıkıntı yok şartlarda
  • mesajımız bulunsuz, çek zamanı unutmayalm
  • fiyat hatası olmadan hb'den ürün alınmaz,bknz. geçen gelen 17 liralık lcdli araç kamerası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

.

Çok pardon, benim gördüğüm 21 Aralıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

quote:

Orijinalden alıntı: adaletliyiz

kazanılan çekler bu ürünlerde kullanılamaz diyor

alım da çek kazandırıyor sıkıntı yok şartlarda

para puan kazanmaktan bahsediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

fiyat hatası olmadan hb'den ürün alınmaz,bknz. geçen gelen 17 liralık lcdli araç kamerası

kapatmışlar o konumuzu yahu, daha montaj muhabbeti yapacaktık, var mı açılmış başka bir konu, benden 50 tl montaj ücreti istediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Eskiden altlimitsiz Çekler verirdi. 500 liralık alışveriş yapıp 100 wp 100 de altlimitsiz çek kazandığımı hatırlıyorum

aynen. insanımız bilinçsiz.tüketim delisi olmuş.gördüğüne atlıyor. alt limitsiz çeklerden , bol puanlı kampanyalardan bugünlere geldik.
    kampanya çöp
  • Kimisine göre çöp kimisine göre güzel kampanya.Benim açımdan bakılırsa güzel kampanya gramı 96 tl olan altını 101 tl'ye aldım.Ve bunun karşılığında iki adet 75 tl'lik çek kazandım.O çekleri kullanmazsam çek satış bölümünde rahat bir şekilde 40 tl'ye satabilirim.Buda 80 tl demek oluyor.Bu durumda altın bana 92 küsüre gelmiş oluyor.Bu işte şimdi ben karlımı yoksa zarrlımı olmuş oluyorum.
  • ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    yaptığın mesainin karşılığını almış oluyorsun, ticaret olarak düşünülebilir.
    değer mi değmez mi kişinin kendi bileceği iştir, başkalarının yorumları ancak polemik yaratır.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=7084&t=1

bu kampanyayla birleşip iki çek kazanılır mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

yaptığın mesainin karşılığını almış oluyorsun, ticaret olarak düşünülebilir.
    değer mi değmez mi kişinin kendi bileceği iştir, başkalarının yorumları ancak polemik yaratır.

Haklısınız.Görecelidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msuermarta

10 gram külçe altın kuyumcuda alacağım. bonusun +3 taksiti ile toplamda 7 taksit oluyor. 1009 tl altın. kuyumcuda 950 tl .. 7 taksitte bana 150 tl çek kazandıracak. altın 850 ye gelecek. ah bir de finanskartım olsaydı. süper olurdu.telefon açtım altın alarak çek kazanabiliyormuşuz. kategori sınırlaması yok. bence karlı olacak. çok da kötü değil arkadaşlar...

züper... parafly parafgünümü de kullanın
  • quote:

10 gram külçe altın kuyumcuda alacağım. bonusun +3 taksiti ile toplamda 7 taksit oluyor. 1009 tl altın. kuyumcuda 950 tl .. 7 taksitte bana 150 tl çek kazandıracak. altın 850 ye gelecek. ah bir de finanskartım olsaydı. süper olurdu.telefon açtım altın alarak çek kazanabiliyormuşuz. kategori sınırlaması yok. bence karlı olacak. çok da kötü değil arkadaşlar...

züper... parafly parafgünümü de kullanın
  • quote:

bonus +3 taksit nasıl oluyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 den farkı yok.

al birini vur öbürüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

quote:

bonus +3 taksit nasıl oluyor hocam

bonus ocak ayı kampanyalarına bakabilirsiniz. HARCA yazıp ilgili numaraya gönderirseniz alışverişin kendi taksitleri dışında +3 taksit veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

fiyat hatası olmadan hb'den ürün alınmaz,bknz. geçen gelen 17 liralık lcdli araç kamerası

kapatmışlar o konumuzu yahu, daha montaj muhabbeti yapacaktık, var mı açılmış başka bir konu, benden 50 tl montaj ücreti istediler

youtube videosu ile yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 HAFTADIR TAKİP ETTİĞİM TELEVİZYON 1099 LİRADAN DÜN GECE 1199 LİRAYA ÇIKMIŞ :)

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=evves40pf7070&categoryId=163192

:)

takip edilmeyen ne ürünlerin fiyatını %10 artırmışlardır şimdi 150 tl çek hediye aldatmacasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 20 Ocak 2015; 14:04:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.